15 godina foruma zeljeznice net, pokrenutog 31.01.2005. godine u 00:32 sati.

 

Jump to content

'Pimp my Pump putujuća izložba' na GK

Community Calendar
seabral

Event details

 Share
Followers 0

'Pimp my Pump putujuća izložba' na Glavnom željezničkom kolodvoru

 

Ovog vikenda, 16. i 17. svibnja, poštanski kolosijek 6. perona Glavnog kolodvora u Zagrebu bit će dom jedinstvenoj izložbi. Naime, Pimp my pump kolektiv će 16. i 17. svibnja svoje radove izlagati u četiri stojeća vagona, u postavu naslovljenom 'Putujuća izložba', koji će se oba dana moći razgledati od 11 do 23 sati. U sklopu izložbe, održat će se i humanitarna prodaja fotografija čiji će sav prihod ići za pomoć stradalima od potresa u Nepalu.

 

Povodom povratka jednog od članova kolektiva iz potresom pogođenog Nepala, rodila se ideja o organiziranju akcije za pomoć onima kojima je to najpotrebnije.

 

Uz fotografije Pimp my Pump radova, na prodaju za isti cilj, bit će ponuđeno i pedesetak najboljih fotografija hrvatskih državljana koji su zadnjih nekoliko godina sa Jungle Tribe putničkom agencijom putovali po Nepalu, a neki od njih našli su se i za vrijeme potresa na licu mjesta.

 

Fotografije dosadašnjih radova Pimp my Pumpa bit će izložene u vagonu (Uass-z 82 78 9250 900-7) koji je dio Zbirke željezničkih vozila i dijelova Hrvatskog željezničkog muzeja.

 

U preostala tri vagona HŽ putničkog prijevoza moći će se razgledati pumpe specijalno oslikane za ovu priliku, doživjeti projekcije legendarnih filmova poput 'Marleyja' koje su posebno za ovaj događaj ustupili Restart i Dokukino dok će Buffet vagon biti rezerviran za opušteno druženje.

 

Organizatori su mislili i na najmlađe koji će moći sudjelovati na likovnim radionicama Udruge Praktikum. Namijenjene su djeci od 6 do 12 godina, a za prijavu i dodatne informacije, potrebno je kontaktirati: info@udruga-praktikum.hr najkasnije do petka.

 

U večernjim satima, okupljeni će moći zaplesati, a za njih će beatove birati Jeff Jarunsky, Zac, Carlito i M.I.L.E..

 

http://www.culturenet.hr/default.aspx?id=65080

 Share

Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...