Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

dominik

Članovi
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 003 je danas na probi.
 2. dominik

  dominik

 3. dominik

  Ceste..

  Nema problema, samo pazi da ti osobna vrijedi da se ne bi vracao s granice.
 4. dominik

  Ceste..

  Dovoljna ti je samo osobna iskaznica.
 5. Odlične vijesti da konačno ponovno krene u promet nakon godine stajanja. Dok njega čekamo, u promet se ponovno vratio 7023-001.
 6. Danas ponovno u prometu, nadam se na dulje vrijeme.
 7. Hvala na odgovoru i informacijama, dakle uglavnom je motor problematičan.
 8. Nadam se samo da serijski vlakovi nece vise vremena provoditi u KEV-u nego na pruzi, jer ovo u zadnje vrijeme sa 001 je stvarno previse. Usput bi bilo lijepo saznati kakvi su to problemi s njim, valjda to nije tolika tajna.
 9. Vratio se danas u promet.
 10. Svejedno ne liči na ništa bila vrata otvorena ili zatvorena, samo nepotrebno kvari izgled vlaka. Ako se hoće da je reklama uočljiva treba biti puno kreativniji od običnog lijepljenja teksta po vlaku gdje ti padne napamet.
 11. Stvarno moraš biti "genijalac" ovako preko vrata i prozora postaviti reklamu pored toliko slobodnih površina na vlaku.
 12. Ok, neka samo bude što manje kvarova, a što više prijeđenih kilometara i svi sretni. S druge strane bolje da se na prototipu događaju kvarovi i primjete nedostaci pa se isti mogu spriječiti na serijskim vlakovima.
 13. Nazalost nekako imam osjecaj da on vise vremena provede u KEV-u nego u prometu. Pokusao sam ga i sam "uloviti" nekoliko puta no nisam uspio jer je uglavnom bio na redovnon servisu ili na IP-u.
×
×
 • Create New...