Jump to content
zeljeznice.net

dominik

Članovi
 • Content Count

  378
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dominik

  dominik

 2. Inače kad je najavljen i kada puše olujni vjetar potpunu je neočekivano da negdje na cijeloj tramvajskoj mreži padne neka grana, drvo ili slično i dođe do zastoja prometa? I onda je za sve to potrebno sat vremena da se od reagira na izvanrednu situaciju s jednim busom iako su garaža i terminal praktički pred nosom, stvarno organizacija na nivou grada.
 3. Srećom je vjetar počeo puhati još jučer pa se jadni ni su stigli pripremiti, tko bi još razmišljao o tome....
 4. dominik

  Ceste..

  Nema problema, samo pazi da ti osobna vrijedi da se ne bi vracao s granice.
 5. dominik

  Ceste..

  Dovoljna ti je samo osobna iskaznica.
 6. Odlične vijesti da konačno ponovno krene u promet nakon godine stajanja. Dok njega čekamo, u promet se ponovno vratio 7023-001.
 7. Kasnije je i 22113 imao bliski susret na 11. https://www.24sata.hr/news/sudarili-se-automobil-i-tramvaj-prednji-dio-auta-je-smrskan-621003
 8. Danas ponovno u prometu, nadam se na dulje vrijeme.
 9. Hvala na odgovoru i informacijama, dakle uglavnom je motor problematičan.
 10. Nadam se samo da serijski vlakovi nece vise vremena provoditi u KEV-u nego na pruzi, jer ovo u zadnje vrijeme sa 001 je stvarno previse. Usput bi bilo lijepo saznati kakvi su to problemi s njim, valjda to nije tolika tajna.
 11. Vratio se danas u promet.
 12. Svejedno ne liči na ništa bila vrata otvorena ili zatvorena, samo nepotrebno kvari izgled vlaka. Ako se hoće da je reklama uočljiva treba biti puno kreativniji od običnog lijepljenja teksta po vlaku gdje ti padne napamet.
 13. Vidim da dobro pratis forum prije nego sto napises svoje romane. I tako je vec nekoliko mjeseci. Samo je trebalo pogledati nekoliko postova iznad.
 14. Stvarno moraš biti "genijalac" ovako preko vrata i prozora postaviti reklamu pored toliko slobodnih površina na vlaku.
×
×
 • Create New...