Jump to content

seabral

Administratori
 • Posts

  25529
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  80

seabral last won the day on March 28

seabral had the most liked content!

About seabral

 • Birthday September 17

About Me

 • Sex
  Male
 • Location
  Zagreb <--> Šilo
 • Interests
  760, 1000, 1435, ... :-)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

seabral's Achievements

7,2k

Reputation

 1. Migranti u pravilu prelaze iz BiH u Hrvatsku, a ne obratno, tako da mislim da su po tom pitanju dečki bili na sigurnom
 2. Putopis je interesantan, samo su naslov i sadržaj prepun gramatičkih i pravopisnih pogrešaka. Osim toga, ovaj putopis se nalazi i u pogrešnom podforumu. Kad bi se to ispravilo, bilo bi sve to još i puno bolje.
 3. ... ili je mogao Photoshopom korigirati tablicu, pa umjesto SK napisati KC ili KT
 4. Ovo su prizori na koje zadnjih desetak ili više godina vrlo rijetko nailazim dok se vozim od Zagreba do svoje kuće u Šilu na otoku Krku. Nekad davno, tj. 1980-tih i kasnije, su me svi ti vlakovi poprilično smetali jer sam svako malo nailazio na spuštenu rampu. A sad, pogotovo otkako sam se prije 18+ godina pridružio našem forumu, su takvi prizori toliko rijetki da jednostavno nikad nemam dovoljno vremena poslikati vlak koji prolazi ispred mene. Za putničke vlakove vjerujem da se u budućnosti situacija neće puno promijeniti, ali se nekako nadam da ću jednog lijepog (imaginarnog) dana biti u mogućnosti slikati puno više ovakvih vlakova koji idu u luku RIjeka ili u suprotnom smjeru.
 5. Prošlo je više od 30 godina od tih vremena. Drugovi i milicajci su odavno već nestali i pretvorili se u prašinu, pa to ni u kojem slučaju ne treba uspoređivati s današnjim vremenima. Ovaj putopis je toliko različit od svih drugih do sada objavljenih na našem forumu. Predivne noćne zimske fotke, stajališta i kolodvori fotkani u ono doba kad "sav pošteni svijet spava" , epizode s dosadnim radoznalim cuckom i svi ostali odlični opisi čine ovaj putopis vrhunskim. Nema veze ako se na noćnim fotkama ne vidi puno dalje od dosega bljeskavice. Ono što se vidi je toliko posebno, da za vrhunski doživljaj tih fotki ništa drugo i nije potrebno. Ovaj putopis je zaista jedinstven i ne vidim razloga zašto ga uzimati s rezervom zbog nekakvih strahova od utvara iz prošlosti
 6. Odlično si iskoristio neplanirano dobiveno slobodno vrijeme. Svaka čast na inicijativi i hvala ti na ovome !
 7. until
 8. Ako se ne varam, i ti si do nedavno pedalirao nekakav bicikl. To bi ti u ovom slučaju bilo puno jednostavnije. Šta se u međuvremenu dogodilo s tim biciklom ? Zaboravio si napumpati gume ?
 9. Ti me zezaš ? Već danima pišemo o prekidu prometa vlakova na toj pruzi i uvođenju zamjenskih buseva "do daljnjega". I razglabamo da li ovo znači definitivni kraj te pruge, a istovremeno se nadamo da će ova pruga ipak nekako uspjeti preživjeti ... https://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/1174-l103-karlovac-kamanje-dg/&do=findComment&comment=712739 Ako to nije novonastala okolnost, onda sam se bez veze trudio editirati svojih 13 postova ovog putopisa i ubacivati više od 100 fotki umjesto isto toliko linkova na Photobucket na kojem te fotke svakog časa mogu nestati, a na našem forumu su se prikazivale s onim neizbježnim iritantnim Photobucket watermarkom.
 10. Obzirom na novonastale okolnosti na pruzi između Karlovca i Kamanja, odlučio sam obnoviti fotke u ovom putopisu, tj. zamijenio sam sve linkove na fotke s Photobucketa s fotkama koje sam sad uploadao na zeljeznice.net server. Iako su fotke snimljene vrlo jednostavnim fotićem i nisu na nivou sadašnjih fotki, mislim da ipak ovdje trebaju ostati zabilježene kao svjedok jednog vremena. Jer, nikad se ne zna šta nam budućnost nosi ... kako na Photobucketu, tako i na našem HŽ-u. Iskustva koja imamo nažalost nisu dobra ni s jednima, niti s drugima.
 11. until
 12. until
 13. Je li to biciklističko-pješačka staza ili "samo" biciklistička ? Pitam za frenda ....
 14. Eh, Renato ... možda je onda bolje da se ne hvalimo s tim koja smo godina proizvodnje ?
×
×
 • Create New...