Jump to content
zeljeznice.net

tramvajac 92

Članovi
 • Content Count

  2,615
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.autobusi.org/forum

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Prvotni plan je bio da se koriste na grobljima. Što bi recimo za Mirogoj dobro došlo, 2 komada da se stalno vrte. Ali je gospodin gradonačelnik donio drugu odluku.
 2. U zadnje vrijeme svako toliko koristim prigradske linije, a bome se vozi dobrih 70 na sat. Zadnji put kad sam provjerio, Lion's City je registriran sa stajaćim mjestima, do ukupnog kapaciteta od oko 90 putnika.
 3. Eeee sad radi. Idemo dalje, u velikom stilu. Thx šefe
 4. Da, i da. Vidim samo opciju da stavim sliku naslovnice. Bio je bus, pa ga zato nema? 😂
 5. tramvajac 92

  tramvajac 92

 6. Drago mi je da smo dobili novu verziju 😁 nego, gdje su sad kontrole za profilnu sliku? Moje nema, a bilo bi lijepo da je stavim
 7. Pa, s obzirom da se dobar dio prometa prelio na Aveniju, tu se stvaraju veće gužve nego inače. Vozi se u koloni od INE kod Hrvatskog sokola do nadvožnjaka Selska. Zašto? Jer je više auta nego što ih semafor Avenija <> Selska može gutati u jednoj fazi. Zanimljvo, ekipa se gura iza 7:30 pa oko 8.
 8. Bar je do Graza jeftino i jednostavno za skočiti. Autoturist vozi za 100 kn četvrtkom i subotom, i staje (na zahtjev) po Aveniji
 9. Takva 6ica ne treba voziti, nego 2 treba voziti češće, na taktu 10 minuta bi dovoljno bilo.
 10. Vjerojatno ima ulogu i razina opreme koju neki grad traži.
 11. Najbolje rješenje će biti kad produže 8 do Gračanskog Dolja
 12. Tramvaji izvana su solidno čisti, ali stvarno, mislio sam da svaki dan prolaze kroz četke prije nego kaj ih se parkira.
 13. Zanima ih i jel se voze svi tramvaji u konvoju, ko na Vukovarskoj. "Izađem ti ja s posla, idem prema stanici, vidim odlazi 13ica. Dođem do semafora, a znaš da na Vukovarskoj se vječno čeka, ode 5ica. Mislim se nema veze, ionak mi 3ka treba. Pređem semafor, dođem skoro do tramvaja i ovaj mi zatvori vrata ispred nosa* i krene. I tak, čekam još 15 minuta sljedeći." * ispred nosa = izrazito neprecizna mjera udaljenosti koja varira od 2 do 50 metara, ovisno o lokaciji, vremenu, brzini kretanja i mnogim drugim faktorima. Primjera radi, osoba je bila na početku stanice (Miramarska, prema zapadu).
×
×
 • Create New...