Jump to content
zeljeznice.net

mgalic2

Članovi
 • Content Count

  373
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  _
 1. Uvijek mi je užitak gledati crnobijele fotografije. Ako smijem pitati, koja je ono lokomotiva na slici ložione, s desne strane prva, po sredini fotografije? Možda jedina serije 341?
 2. Ako vide neki traktor, opet će bit kuka i motika na HŽ.
 3. Je malo OT, ali, kako se gradila "pruga na prugu", mislim širina starih i novih pragova i slično?
 4. Ja se (istina, putničkog) kolodvora u Vinkovcima sjećam iz đačkog i srednjoškolskog doba (vrijeme Pokojnice) i uvijek me impresionirala vreva, neovisno o kojem se dobu dana radilo. Uvijek sam čekajući drugi vlak vrijeme provodio na peronu gledajući toliki promet. Kako je danas, mogu samo pretpostaviti.
 5. Hrvatsko susjedstvo? Nounara pod hitno na satove zemljopisa.
 6. Ispravite me ako sam u krivu, kod prometne nezgode stvar je vrlo jednostavna: ako nema dogovora sudionika i ispunjavanja Europskog izvješća čeka se policija koja radi uviđaj na temelju zatečenog stanja. Ako su vozila pomaknuta - koji uviđaj, koje zatečeno stanje?
 7. Hoćeš reći da onda sama policija krši dotični članak u nebrojenim slučajevima kada su ceste bile zatvorene za promet zbog uviđaja ili tumačiš ovaj član kako misliš da je ispravno?
 8. Koja to policija može narediti micanje vozila ako sudionik nesreće traži njihov zapisnik, tj. u prilici kad se sudionici nesreće nisu dogovorili oko krivice i ispunili Europsko izvješće o nezgodi?
 9. Trebao je izać iz vlaka i opalit mu dvi iza ušiju... Nakon toga kao djeca kad se igraju sakrive: "Kenjac bio tko se nije skrio, ja polazim." Da Bog sačuva i Gospa Sinjska...
 10. mgalic2

  Šveđani

  Mene zanima koliko košta grafitiranje ovolikih površina? Je li moguće da netko baca silne pare na šaranje tolikih kvadrata (po bilo čemu)?
 11. Možda je i nounarka, ali to nikad nećemo znati jer se krije iza inicijala P.S.
×
×
 • Create New...