Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

mgalic2

Članovi
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  _

Recent Profile Visitors

3093 profile views
 1. Taj filter spama u Gmailu uništava komunikaciju zbog njihovih glupih algoritama. Svaki se dan susrećem s tim, i pomalo mi se penju na nešto.... Doduše, ima toga i kod drugih, ali brat - bratu, 80% ljudi ima adresu kod Googlea.
 2. Sve je to kako ti kažeš, ali... Cilj je države smanjiti pušenje i pušače. Zašto ne zatvore tvornice cigareta?
 3. Ne mogu tvrditi, ali to je (po meni) teško moguće. Pitanje je kolika bi trebala biti cijena vinjete da bi se uprihodilo više novaca na ovakav obim prometa. Kako bi rekli: "od kad je Boga i naroda" uvijek je padalo na teret malih, šta god da mi mislili o tome. To je kriva Drina (ako hoćeš: utopija) koja se nikada neće ispraviti.
 4. Ameri od svega prave ili show ili dramu, tako da ih je bespredmetno komentirati.
 5. Stvar je jasna: država treba vratiti kredite za autoceste, a kroz vinjete će to biti puno teže.
 6. Ajde kad je već govora o (ne)proporcijama, promijenite zadnju sliku kod Asee, još malo pa će dobiti dodatni par osovina...
 7. mgalic2

  Mađari

  Par-nepar mi je ostao u sjećanju kad sam pregrizao jezik pa se moralo ići na hitnu... Naravno, taj dan je zabrana pogodila nas pa se na hitnu išlo - pješke...
 8. mgalic2

  Mađari

  Koliko se ja sjećam, nestašica nafte i prerađevina u svijetu se i nije baš poklapala s par-nepar u pokojnoj državi. Što se tiče sprejeva, ne znam je li ih bilo, ali ako je bilo boje i kistova (a bilo je), to nije priječilo nekoga da grafitira. Ono što je bilo je bila narodna milicija i sustav koji je ona čuvala (neovisno što ja mislim o njemu), a koji nije dozvoljavao mnoge demokratske tekovine, kao što je, grafitiranje, sloboda ovoga ili onoga itd itd. Medo, malo si pobrkao vrijeme: krize su uglavnom nestale za vrijeme Markovića, a počele su puno prije. Nestašice svakojakih proizvoda, pa par-nepar, pa bonovi za gorivo, pa inflacija, pa redukcije struje (i tko zna što sve još), sve je to bilo puno prije Markovića.
 9. Nisam djelatnik HP-a niti imam razloga braniti ih, ali, ruku na srce, naziv primatelja se može pročitati na puno načina. Pogotovo prezime.
 10. Ne smeta mi, čisto - informacija administraciji za slučaj da je nešto promaklo.
 11. Ne bih rekao, bar kod mene je sve ok, tj. preusmjeri na /forum
 12. Ne znam ima li veze s novom verzijom foruma (a nisam ni Švicarac pa da mi nešto nužno treba), ali, ne bi li u crvenim kvadratima iza "jučer" trebalo pisati možda vrijeme?
 13. Pa ne znam baš da pragova ima toliko viška da bi se komotno dodale dvije tračnice za skoro duplo veću širinu.
 14. Fotografija je dobar dio moga posla (da ne bi bilo zabune, nisam fotograf) i puno puta postoje mnogi (objektivni i subjektivni) razlozi zbog kojih to nešto neće biti onako kako je zamišljeno. Zato ravnoteža između želja i mogućnosti nije težnja ka lošijem, već naprotiv, odlika da se u datim okolnostima postigne optimalan rezultat. Po mojem skromnom mišljenju, iscrpljuješ se - nepotrebno. Tko želi savršenu fotografiju, neka klikne na nju i vidjet će je u punoj rezoluciji. Ne vidim u tome nikakav problem niti je to težnja ka lošijem.
×
×
 • Create New...