Jump to content

Domagoj Vu

Članovi
 • Posts

  1534
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  16

Domagoj Vu last won the day on July 20

Domagoj Vu had the most liked content!

2 Followers

About Domagoj Vu

 • Birthday 30.10.1998

About Me

 • Sex
  Male
 • Location
  Vukovar
 • Interests
  Samo teretni vlakovi, vagoni većinom. Putničke ništa

Recent Profile Visitors

19484 profile views

Domagoj Vu's Achievements

2,8k

Reputation

 1. @up4014pitanjce, kamo su nestale one cisterne koje su doživjele nesreću? Vidim da ih nema kod tih Infrinih vagona, predpostavljam da su izrezane tu gdje su bile parkirane Imaš podatak od kada su nestale?
 2. To su vagoni serije Res u vlasništvu českog ČD Carga.
 3. Vrhunska reportaža, pogotovo industrijski kolosijeci koji se guše pod grmljem! Moram te ispraviti, to nije Helga već BR 185 'Traxx'. https://nl.wikipedia.org/wiki/Baureihe_185 Siemens E189 / EU45 'Helga' su prepoznatljive po crtama sa strane, al su jako slične, al neznam koja je razlika između njih pa ostavljam nekome tko se bolje razumije u lokomotive.
 4. To su nove cisterne proizvedene za prijevoz prehrambenih tvari, proizvodio ih je Graaff prošle godine. VTG kao vodeći iznajlmjivač vagona se počeo riješavat starih cisterni i drugih vrsta vagona koje imaju, mnoge svakih par mjeseci završe u rezalištima. VTG trenutno ima skoro 84.000 vagona u floti. Evo iste te cisterne koje sam ja fotkao jedno jako rano jutro krajem ožujka ove godine dok su još bile glanc friške.
 5. Gotov obilazak zasada, vraćam se u civilizaciju. Iza Mađara je naišao i on sa HŽ Cargovim Rgs-ovima, čekaj, jel to Enna ili HŽ Cargo? Po povratku u kolodvor sam ga opet uhvatio i zaključak je da se radi o Enninom vlaku sa HŽ Cargovim Rgs-z vagonima u najmu za Ennu Trans. Iskaznica vagona Toliko zasada o putopisu, uskoro namjeravam još jedanput otići na Ranžirni kolodvor u obilazak, ovoga puta planiram otići skroz do nadvožnjaka za Jarminu i Ivankovu gdje je kraj Ranžirnog kolodvora prije nego sve opet zaraste.
 6. Puklo. Niti jedan vlak da prođe. Neki zapušteni objekt odmah pored glavne pruge. Pitam se čemu ovakve kockaste rupice služe
 7. Još samo malo..... Ali kako god se prebližavam postavnici uvijek mi se pričini da se postavnica udaljava, da ja sve duže hodam. Neznam jel me ovo podsjeća na polje s šinjama ili polje trave. Ovo nemam pojma šta je
 8. Zona visoke trave. Na pola puta sam stigao Nastavljam hodati između dva kolosijeka sve do postavnice.
 9. Nešto slika koje sam napravio u 2.6.2021. Prođe brzi. Gledam za brzim i već vidim teretnjak na signalu koji čeka da se brzi skloni. Nakon što je brzi prošao, Transagent s turčinom je dobio zeleno svijetlo i krenuo polako. Dolazak na kolodvor, prošao kolodvor bez stajanja. Ok, prođe turčin, odo ja na teretnu istražiti. Samo što je turčin prošao i ja krenuo ni dvije minute prođe evo još jedan teretnjak i ovoga puta Cargov za Šamac. Ode vlak a ja sada odo prijeći prugu i polako otići na Ranžirni kolodvor. Sad je i trava pokošena pa bi sad i brže trebao stići do Ranžirnog kolodvora, i do groblja, sad je lakše hodati nego u zarasloj travi. Neki zapušteni objekat.
 10. @Stanley cipele su mi najviše bile prekrivene krpeljima koje sam sa sobom vukao do putničkog kolodvora Vinkovci ravno sa ranžirnog kolodvora. Kako sam zapinjao na raznim zapuštenim dijelovima teretnog kolodvora gdje je trava bila jača od mene su se fino zakačile na mene
 11. Pokušat ću se do ulice probiti ovim putem. Vraćam se na željezničku ulicu Idem nazad na putnički kolodvor ali sam se zaustavio.... ....jer sam odjednom čuo jako lupanje sa zapada kad odjednom prozuji teretnjak, bio je i putnički prije njega ali HŽ-ovi putnički vlakovi sa tim bijelim putničkim vagonima mi nisu nikada bili zanimljivi kao i trenutno bojanje HŽPP i Cargo loksi tako da putničkog vlaka nisam slikao uopće. Kontejnerski vlak je vukao Train Hungary. Čemu onda friško bojanje konzole kad ionako tu nema prometa!???? Pogled prema Zagrebu. ...i prema Vinkovcima. Slikat do kolodvora više nisam mogao jel sam već bio iscrpljen od hodanja i prženja sunca tako da ovdje završavamo sa putopisom.
 12. Iza se vidi toranj. Na ovom sam bio prošli put. Idem nazad na željezničku ulicu i nazad na glavni putnički kolodvor Vinkovci, ali kako da se probijem do nazad!??? Toranj pored groblja je više hrđav nego čist. ⚠️ Nastavak sljedi ⚠️
×
×
 • Create New...