Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Martin

Članovi
 • Content Count

  172
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Profile Information

 • Location
  Ogulin
 1. Ja se dobro sjećam vlaka iz Splita za Zagreb, išao je iz Ogulina oko 5.05 ujutro......osam vagona (s onim revijalnim, praznim auto vagonom)….dva konduktera, cca 10 putnika. Kondukteri su hibernirali vjerojatno oko Kaštel Starog, a dehibernirali u Ravnicama (ili, možda i u Ogulinu.....kad je vlak sišao s prolaznog na drugi kolosijek, pa se stvar "zdrmala")…….. To nam treba! A, kvragu, sjećam se i vlaka iz Bjelovara za Zagreb, šinobus, četiri vagona, jedan kondukter, trči iz vagona u vagon.....putnika stotine.....sve nadzire revizor (pokojni gospodin iz Ogulina) koji u Žabnu ili Rovišću utrčava u jedan od vagona...... Putničke blagajne i kondukteri, zacijelo su stvar budućnosti......ajmo to pojačat......dok je vrijeme...………..
 2. Martin

  Martin

 3. Pozdrav, jedno pitanje nikako ne mogu razriješiti; mogu li u vlaku Zagreb - Split i obratno ući i izaći u Ogulinu, ali u spavaći vagon? I, koja se onda cijena primjenjuje?
 4. Ovo gornje (crtež) bi bio Ogulin, mostić prema naselju i groblju Sv. Petar. Jedino, Klek nije baš točan, nije jasno je li to vrh prekrivaju oblaci......a Klečica uopče nema....hm....
 5. Ima li ikoja dionica koja se redovito održava?
 6. Odgledah čarobni RTL-ov prilog; rekao bih (za prilog), nadasve površno, nepovezano, skroz populistički....baš RTL-ovski.... Ali, dobar dojam ostavljaju zaposlenici Končara. Također i prikazana tehnologija i radno okružje. Nadam se da će ovo uspjeti. Samo naprijed, šest komada - šest komada......u globalnom okruženju to je više od ovih 140+2......
 7. Sve rasprave ovdje, trebalo bi projecirati na pretpostavku da se radi o privatnom društvu.....kako bi to onda bilo?
 8. Kakve boje bi trebao biti? Ova zelena, par postova iznad, je odlična...……...
 9. Dakle, malko više od 30% prihoda ostvareno neposredno iz poslovne aktivnosti. Impresivno...…... Po čovjeku, oko 135.000,00 kn godišnje...…..nedovoljno samo za plaće. Još impresivnije...……….
 10. Uh, "da nam ukinu".....to djeluje egzogeno i oktroirano......bolje bi bilo reći; "da si ukinemo"...………...
 11. Hm, u Karlovcu sam bio dva puta, i dva puta dizalo nije radilo. Nadam se da bar u Gospiću, gdje je frekvencija putnika ogromna, uredno radi...………..
×
×
 • Create New...