Jump to content
zeljeznice.net

Domac

Članovi
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  Sesvete

Recent Profile Visitors

246 profile views
 1. Domac

  Domac

 2. Sudar triju cestovnih vozila na krizanju Okicke i Ozaljske danas oko 14:05, ogromni redovi tramvaja iz oba smjera.
 3. Zapravo, to je lakše za shvatiti nego nesreće na onim prugama gdje su česti vlakovi. Ja sam do prije 5-6 godina, dok me željeznica nije zanimala u ovoj mjeri, za željeznički most blizu Nove Brane na Trbušancima (Vinkovci) mislio da je neaktivan jer sam bio u blizini često, čak ga i prelazio više puta, dok jedan dan šetajući prugom nisam čuo trubu vlaka...
 4. Imam neiskorištenu režijsku kartu za jedan besplatan put, znam da vrijedi za 1. razred, ali pretpostavljam da je to granica, s njom ne mogu u vagon za spavanje, jel? Ako bih to htio, morao bih samo nadoplatiti razliku (rezervaciju)? Čini mi se logičnim, ali onda opet to ne mogu zamisliti, jer rezervacije se inače pišu na izdanoj karti, a ovu režijsku sam popunjavam.
 5. Ne znam što je to bilo, inače ide klasika ubrzani iz Vinkovaca za Zagreb u 17:16, danas kako mi frend s kolodvora javlja, ide 6112. Hoće li to postati praksa, ili se ovo slučajno omaklo PP-u?
 6. Zao mi je ako je vec negdje napisano, ali nisam uspio naci: kako ide postupak, ima li HZ pravo tuzit tu osobu za nadoknadu stete ili se Sved popravlja HZ-ovim sredstavima?
 7. Zna li netko kako ide postupak organizacije popusta za znanstvene/kulturne manifestacije sa HŽPP-om? HŽPP navodi 40% popusta za relacije duže od 25km. Recimo da sam organizator slične manifestacije, jesam li što dužan što uplatiti HŽPP-u ili njima to nije potrebno? Zahvaljujem se za bilo kakve informacije.
×
×
 • Create New...