Od danas je aktivan https://mapper.zeljeznice.net zahvaljujući forumašu DWProski.

 

Jump to content

Chapz

Članovi
 • Posts

  425
 • Joined

 • Last visited

About Me

 • Location
  Frankfurt / Brdovec

Recent Profile Visitors

1298 profile views

Chapz's Achievements

754

Reputation

 1. Jel to pruga malo "propala" prije skretnice ili mi se samo cini? S obzirom da je nova, ocekivao bi da je ravna kao staklo. Nevezano, bilo bi super da ima neka autobusna linija koja bi povezivala okolna mjesta sa stanicom s obzirom da u blizini bas i nema nesto stanovnistva. Npr Zapresic Sjever - Novi Dvori - West Gate - Bistra.
 2. Chapz

  Zagreb danas

  Zar nije u kolodvorima osoblje unutra 24/7? Postavit kamere sa svih strana te reflektore sa strana koje nisu osvijetljene koje se pale na senzor. Pogotovo danas ima i jeftinih kamera koje ujedno imaju i zvucnik, pa bi npr osoblje moglo pratit i stanje oko kolodvora te kroz zvucnik na kameri dalo informaciju "alo mali, razguli dok ti nisam policiju poslao". S obzirom na cijenu prefarbanja cijelog kolodvora, sistem sa kamerama je badava.
 3. Ne znam jel ovo zalosno ili smijesno... bolje da su produzili neke somove iz Marofa do Dobove, vjerojatno je ekonomski isplativije nego preslagivanje lokomotiva i vagona, prvo na Glavnom pa poslije i u Dobovi. Ili nek posalju medjunarodnog Sveda, bio bi dovoljan.
×
×
 • Create New...