Jump to content

.Laurus.

Članovi
  • Posts

    5799
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

.Laurus. last won the day on July 8

.Laurus. had the most liked content!

About .Laurus.

  • Birthday 19.02.1997

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    M103
  • Interests
    1141, 1142, 2041, 2042, 2043, 2044, 2061, 2062, 2063, 2131, 2132, 6111, 7021, 7121, 7122, 7221.

Recent Profile Visitors

30242 profile views

.Laurus.'s Achievements

2,9k

Reputation

  1. Koliko često će ići, te da li ide po voznom redu i dokle voze dizeli? Da li će uvijek vozit Ličanka/Turnerica ili će (kao nekad) Đurani? Dajte malo više informacija za nas malo udaljenije, koji bi se ponekad zaletili fotkat.
  2. I tu se ne mogu složiti (govorim iz iskustva), ali neću u detalje! Pa ću samo ponoviti: U svijetu željeznice sam više od 11 godina, imam mnogo lijepih iskustava, puno kolodvora, pruga, depoa i radiona sam prošao i lijepo popričao u društvu željezničara. Naravno, vozio sam se i bezbroj puta u upravljačnicama (kao i mnogi forumaši ovdje). Sad neki dan sam baš bio negdje, još jedno ugodno iskustvo i srdačni željezničari.
  3. Ne, ne mogu se složiti. Lijepa riječ svaka vrata otvara (u ovom slučaju na željeznici) i to govorim iz osobnog iskustva.
  4. Preseljena je nekam? Bila je hali u depou...
  5. I ja prošle godine, uživao uz Turnera 113, pa malo ugodnog razgovora uz željezničare i vrijeme brzo prošlo.
  6. Da li ima zainteresiranih forumaša za odlazak do Pakraca, te fotkanje Ličanke, manevriranje i utovar kamenja u vagone na kolodvoru?
  7. Sisak ima više od dvije. Iza je hala ili možda bolje da se izrazim - štagalj, a u tom štaglju se nalazi muzejsko blago, a isto tako u jednoj hali bi trebala biti zaključana i jedna 2131. Usput, lijep putopis!
  8. Bez brige, može Mađar potegnut do 120 km/h. Ja se vozio jednom u Mađaru do Slavonskog Broda, praši on bez problema.
  9. Ovo mi je fakat čudno! Po Slavoniji sam obišao sve veće kolodvore (Kapela, Brod, Strizivojna i Vinkovci) i po nekoliko puta bio na tim kolodvorima. Na spomenutim kolodvorima nikad, ali doslovno nikad, nisam imao nikakve probleme, još sam znao malo i pričat sa raznim željezničarima. Jel se javiš prometnicima i objasniš svoje nakane?
  10. .Laurus.

    Zagreb danas

    Taj Baat vagon stoji dugi niz godina tu, ali sad kako je srušena ona kućica se bolje vidi...
  11. .Laurus.

    Zagreb danas

    U Sesvetama ima kafić koji se zove Virus, tamo ima nešto slično na panou napisano. U Sesvetskom Kraljevcu ima kafić koji se zove COVID, jednom zgodom pitam ja gazdaricu zašto baš COVID, veli ona otvorila sam ga prošle godine u ljeti i dala takvo ime iz zahebancije. @garlic može molim te adresa tog kafića u kojem si bio?
  12. Ako dobro vidim, ima nešto u uhu. Možda su u mačji šugarci, pa preporučam na veterini ili u veterinarskoj ljekarni kupiti ovaj sprej. Ako se šugarci razmnože, može doći i do upale uha.
  13. @Domagoj Vu hvala ti za ovu reportažu! Politika, rat i manjak prometa...
×
×
  • Create New...