Jump to content

.Laurus.

Članovi
 • Posts

  5445
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

.Laurus. last won the day on April 7

.Laurus. had the most liked content!

About .Laurus.

 • Birthday 19.02.1997

About Me

 • Sex
  Male
 • Location
  M103
 • Interests
  1141, 1142, 2041, 2042, 2043, 2044, 2061, 2062, 2063, 2131, 2132, 6111, 7021, 7121, 7122, 7221.

Recent Profile Visitors

28042 profile views

.Laurus.'s Achievements

2,4k

Reputation

 1. Ovo mi je fakat čudno! Po Slavoniji sam obišao sve veće kolodvore (Kapela, Brod, Strizivojna i Vinkovci) i po nekoliko puta bio na tim kolodvorima. Na spomenutim kolodvorima nikad, ali doslovno nikad, nisam imao nikakve probleme, još sam znao malo i pričat sa raznim željezničarima. Jel se javiš prometnicima i objasniš svoje nakane?
 2. .Laurus.

  Zagreb danas

  Taj Baat vagon stoji dugi niz godina tu, ali sad kako je srušena ona kućica se bolje vidi...
 3. .Laurus.

  Zagreb danas

  U Sesvetama ima kafić koji se zove Virus, tamo ima nešto slično na panou napisano. U Sesvetskom Kraljevcu ima kafić koji se zove COVID, jednom zgodom pitam ja gazdaricu zašto baš COVID, veli ona otvorila sam ga prošle godine u ljeti i dala takvo ime iz zahebancije. @garlic može molim te adresa tog kafića u kojem si bio?
 4. Ako dobro vidim, ima nešto u uhu. Možda su u mačji šugarci, pa preporučam na veterini ili u veterinarskoj ljekarni kupiti ovaj sprej. Ako se šugarci razmnože, može doći i do upale uha.
 5. @Domagoj Vu hvala ti za ovu reportažu! Politika, rat i manjak prometa...
 6. .Laurus.

  Zagreb danas

  Imao sam priliku ići u posjet toj zgradi i vidjeti što se sve krije u njoj, fotki nema, jer nisu dopustili fotografiranje.
 7. Isprike na O.T., jel to talijanski vagon? Kao onaj mali žuti što stoji u Rijeci?
 8. .Laurus.

  Zagreb danas

  Ova tema: Vagoni stoje kako ne voze za Split i gamad ih se dohvatila...
 9. Na fotkama ne vidim otpisane putničke Bl vagone, jesu još na RK (stajali su sjeverno od parnjača)? A vidim da su i ove žute Infrine preselili, stajali su dalje, a sad su skroz na kolosijeku do parnjača.
 10. Kako je danas? Povremeno odem u Vinkovce fotkat Švede, Plavce i Ličanke. U špicama još i ponekad bude gužve, izvan špica (ukoliko idem sam u Vk) znam biti jedini na kolodvoru uz željezničare. A vezano za teret, isto tako, ponekad se potrefi više teretnih vlakova, a ponekad nema niti jednog za vrijeme mog boravka u Vk. Dovoljno sam rekao da riječima prikažem današnje stanje u Vinkovcima.
 11. Pohvala za obilazak! U toj zgradi je koliko znam bio čuvar (da li je još - ne znam), prije koju godinu kad smo sakuntala park, 2044 i ja išli u obilazak i kad smo fotkali sad već kasirane Šinobuse došao je i pitao što radimo, kad smo mu rekli tko smo i što tamo radimo nam je rekao da odemo na tu postavnicu ako hoćemo - išli smo, unutra je sve očerupano i devastirano. Ovdje desno su stajali Šinobusi. Nažalost, neće oni još dugo...prije ili kasnije će i njih izrezati.
 12. Odlično! Baš se lijepo poklopilo križanje Šveđana u Ozlju. Nisam 100% siguran, ali mislim da nakon revizije nije bio u Puli, da je bio u Puli vjerovatno bi bio unakažen skroz. Ako griješim, neka me netko ispravi.
 13. Odličan putopis! Šteta što se nije potrefio čisti Šved.
×
×
 • Create New...