Jump to content
zeljeznice.net

Stanley

Moderatori
 • Content Count

  16,724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Stanley last won the day on November 6

Stanley had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Stanley

 • Birthday 06/21/1949

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @ seabral - Bez brige, nije izgubio ništa od lovačkog instinkta i pokretljivosti. Prekjučer je ulovio miša, a jučer sam ga promatrao kako ganja sve što se miče po susjedovom travnjaku. @ mali.paja - Mačju hranu kupuju kćer i zet, a ja sam samo povremeni konobar.
 2. Naš Čarli se od pustog tetošenja udebljao k'o prasac. Nadam se da ću u nekom budućem životu biti mačak:
 3. Tako sam i mislio, ali nisam bio siguran. Hvala.
 4. Ovo bi moglo i u temu ''Željeznice u medijima'', ali smatram da bolje odgovara ovdje: https://bjelovarac.hr/najnovije/do-zagreba-i-nazad-cak-i-nagibnim-vlakom/?fbclid=IwAR3pBYxmddmTrAzU70QKRbqugkSKfpzPST6uhdB7VWob-kFCs1MF-0Y83dA Nešto tu nije jasno - prvi vlak iz Zagreba tek u 10.40? 😮
 5. Nastavak sa prethodne stranice Obnovljena koldvorska zgrada: Pogled prema Zaboku... ... i prema Zaprešiću: Peron između prvog i drugog kolosijeka: Nemrem verovat da je ovo zagorska pruga: I za kraj jedna usputna zabilješka na povratku iz kolodvora Savski Marof:
 6. Kad sam zadnji put bio na kolodvoru Novi Dvori ovog nije bilo: Ni ovog: Da se dođe na peron sa pruge trebala bi alpinistička oprema, stoga sam se odlučio za lakši pristup: Pothodnik intenzivno miriše na svježe soboslikarske radove. Senzor za automatsko paljenje osvjetljenja radi besprijekorno. Još samo da te dohvate ''umjetnici'' sa sprejevima, čudi me da već nisu: Nadstrešnica kod prvog kolosijeka:
 7. Novi Dvori, 17. studenog 2019. Gledam jutros sve moguće web stranice vremenske prognoze, gledam kroz prozor i šaljem meteorologe kvragu jer je malo nedostajalo da propustim predivan jesenji dan. Odlučio sam protegnuti krake i začas skovao plan - vlakom do Zaprešić Savske pa dalje pješaka, pjege, cipice do Novih Dvora. Stajalište Sutla i susret Mjeseca s HŽ Infrom: Put me vodio kroz banovinu Jelačićevu... ... a usput sam zabilježio malo jesenjih boja:
 8. Iz boljih vremena zadarske pruge (poslao mi zglajzan😞
 9. Koliko čujem je. Navodno će se zgrada iznajmiti u komercijalne svrhe. Kolege penzići mi se tuže da im je udruga ''deložirana'' iz Branimirove.
 10. Hvala Medo na informaciji. Ne mogu reći da mi je žao one dvojice Švaba koji su dobili svoje u Singapuru, no kako u načelu nisam pobornik nasilja ni fizičkog kažnjavanja australski model mi se čini sasvim O.K. Samo, tko će tako nešto primijeniti u zemlji gdje je pravosuđe teško kompromitirano? A i cijelu državu bi trebalo ponovo okrečiti jer nema što nije pošarano. 😖
 11. Upravo je egzotično vidjeti željezničke objekte i vozila bez i jedne šare. Medo, kakav je stav australskih vlasti prema grafitiranju i kakve su kazne za one koji šaraju po javnim mjestima? Ili lokalni dripci još nisu otkrili sprej u boji?
×
×
 • Create New...