Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

zacky

Članovi
 • Content Count

  349
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Location
  ZG
 1. Ajme meni,pa o cemu pricamo,ja o teretu koji putuje tim pravcima zeljeznicom i vodom.Cini mi se da ignoriras drukcije misljenje,ali sumnjam da cu tvoje misljenje promjenit.Isto tako vjerovatno i ti mislis za mene.Nema veze. Ionako pisemo za druge.
 2. Pa to sto pise,gdje ti tu vidis Vukovar. Sto znaci da ce ici u Beograd,ajde mozda Novi Sad,ako dodje do prekrcaja. Zasto bi isli tamo,pa zato sto je Hrvatska skupa. Sada mozda jos ne razmisljaju o tome,ali za 10 godina,tko zna.
 3. Zanimljivo je da ništa od predloženog ne prolazi. Osim minimalnih promjena.
 4. Ne razumiješ ti,Brčko će biti luka ukrcaja možda,a ne prekrcaja. Uostalom sam navodiš ovisnost Luke Vukovar o Bosni.
 5. Jedan kolosijek bi prošao tubelom i stazom,a na kraju staze staviš okretaljku. Od okretaljke do donje postaje staviš pokretne stepenice sa nadstrešnicom. Simple sa that
 6. Ići će u Beograd,ako Vukovar ostane skuplji. Doći će do prekrcaja sa bosanskog na druge brodove,a za to neće koristiti luku Vukovar. Ode u Beograd i tamo teret pređe na veći brod koji ide dalje. Isto mogu napravit i sa željeznicom.
 7. Pa Bosanci će zaobić luku,ili će ići na utovar u Beograd. Luka gubi ovako ili onako,na duge staze. Umjesto da se priključi trendu,pa bude luka prekrcaja,sa manje na veće brodove.
 8. Imaš ljudi koji baš Peek zamjeraju kaos po gradu koji rade sa semaforima.
 9. Povezivat Varaždin preko Koprivnice je neracionalno. I k tome zatrpavati i taj pravac
 10. Kombinirana naplata,vinjete i cash i ostalo.
 11. To je tak nisko,samo za aute. Ipak najveci problem ce biti semafori na rotoru,koje ce znatno usporavat protok pa i radit nepotrebne cepove.Te semafore deinstalirat i montirat po gradu gdje fale. Recimo na zacepljene izlaze duz Maximirske.
 12. zacky

  Mađari

  Bilo je sprejeva,druga polovica 80 ih. Ja sam jedan zuti nabavio za bicikl. Barem u Zagrebu.
 13. Pa sad su konacno odlucili drukcije,vjerovatno hrdja,cijena proizvodnne i odrzavanje.
×
×
 • Create New...