Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

zacky

Članovi
 • Content Count

  344
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Location
  ZG
 1. Ići će u Beograd,ako Vukovar ostane skuplji. Doći će do prekrcaja sa bosanskog na druge brodove,a za to neće koristiti luku Vukovar. Ode u Beograd i tamo teret pređe na veći brod koji ide dalje. Isto mogu napravit i sa željeznicom.
 2. Pa Bosanci će zaobić luku,ili će ići na utovar u Beograd. Luka gubi ovako ili onako,na duge staze. Umjesto da se priključi trendu,pa bude luka prekrcaja,sa manje na veće brodove.
 3. Imaš ljudi koji baš Peek zamjeraju kaos po gradu koji rade sa semaforima.
 4. Povezivat Varaždin preko Koprivnice je neracionalno. I k tome zatrpavati i taj pravac
 5. Kombinirana naplata,vinjete i cash i ostalo.
 6. To je tak nisko,samo za aute. Ipak najveci problem ce biti semafori na rotoru,koje ce znatno usporavat protok pa i radit nepotrebne cepove.Te semafore deinstalirat i montirat po gradu gdje fale. Recimo na zacepljene izlaze duz Maximirske.
 7. zacky

  Mađari

  Bilo je sprejeva,druga polovica 80 ih. Ja sam jedan zuti nabavio za bicikl. Barem u Zagrebu.
 8. Pa sad su konacno odlucili drukcije,vjerovatno hrdja,cijena proizvodnne i odrzavanje.
 9. Ipak onaj rešetkasti stup u pozadini je neka puno drukčija stvarnost.Možda neki uvoz iz Njemačke,kada jednog dana krene.
 10. zacky

  Ceste..

  Budućnost je u nadvožnjacima. Nasipaš zemlju pored obje strane pruge i premostiš. To je puno jednostavnije od iskapanja,a nemaš niti problem sa odvodnjom vode.
 11. Ne znam,ali koji god rešetkasti hž ima,taj zahrđi sve u 16. Betonski će ipak malo teže,iako ne sumljam da je napravljen od hrđave armature. Ipak bi trebao više izdurati. Ti rešetkasti trebaju uvozno željezo k tome.
 12. Mene baš briga,ja siđem na Plasama ako treba. Od svih opskurnih stanica,ukinu se Melnice. Sad će i Plase ukinut
 13. Sada kada je konačno najbolji,mogao bi ići na više putnika
×
×
 • Create New...