Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Donji broj

Članovi
 • Content Count

  207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Donji broj

 • Birthday 06.05.2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb, Croatia
 • Interests
  Tramvaji ,,Zagrebačkog električnog tramvaja'' (naročito oni proizvedeni prije 2005. godine).

Recent Profile Visitors

2908 profile views
 1. Donji broj

  Donji broj

 2. Haha i ja imam onaj žuti MANov bus pa ga mogu donirati tvom voznom parku da imaš 2. Super maketa inače i sretno s daljnjim radom!
 3. Ja neću zaokružiti, ali ću reći da ja vagon vidim na slici 2mm ispod onih dizalica, ona bijela crta kod koje je ulična rasvjeta.
 4. A zasto je onda stara zicara (uz plavu) imala i zutu i crvenu? A i ta se narancasta jedva primijeti, samo rubovi tako da ni meni ne smeta malo narancaste. Mozda time izrazavaju nostalgiju za starim narancastim sjedalicama u staroj...
 5. Joj, ljudi dajte se opustite! Vani proljeće u ponom jeku, ptice pjevaju, pčele zuje, Sunce sija, a vi se tu prepirete oko par postova. Zar ne vidite to divno vrijeme vani? Prošećite se, vozite biciklu...iskoristite dan. Nempjte trositi vrijeme na gluposti, kad moram tako reći. Veselite se, radujte-UŽIVAJTE U ŽIVOTU i trošite vrijeme ne sreću i veselje, a ne na prepirke. Lijepo se pomirite i uživajte! Ugodan i miran vam ostatak dana!
 6. Dobra večer Dražen! Iako je prošlo 11 godina ( ), zainteresiran sam za modele 101, T4+B4 i KT4. Ako ima nešto u ponudi, bio bih zahvalan kada bi me obavijestio o tome. Doma imam jedan model T3 (H0 mislim) kao što se vidi na profilnoj i mislim da bi mi se savršeno uklapao još koji modelčić. Unaprijed hvala, Marko
×
×
 • Create New...