Od danas je aktivan https://mapper.zeljeznice.net zahvaljujući forumašu DWProski.

 

Jump to content

Portos

Moderatori
 • Posts

  11977
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  68

Portos last won the day on November 27

Portos had the most liked content!

2 Followers

About Portos

 • Birthday 18.03.1971

About Me

 • Sex
  Male
 • Location
  Zaprešić, Hrvatska

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Portos's Achievements

5,9k

Reputation

 1. Bravo, Penzić! Imaš li koju hladnu 🍺 u frižideru ili da ponesem sa sobom 2 🐻 kad budem prolazio na 🚲?
 2. Sada je biciklistička staza jasno označena kao biciklistička, dakle na njoj ne bi trebalo biti pješaka, mama s kolicima, rolera ničega osim bicikala. Vidjet ćemo...
 3. Da je ovih dana posjet Končaru vidjeli bi gradnju: Vanjskog bazena-praonice za potrebe pranja objekata prije zahvata na postoljima (ili nakon sudara, pregaženja) A ovaj tjedan djelatnici Beton Lučko montiraju nosive dijelove nove hale. Planirani završetak radova je 1.6.2022.
 4. Prošlog četvrtka provozao sam se po trasi buduće biciklističke staze Rail ride. Između Javorja i kolodvora Savski Marof jedva da je išta započeto, dok je trasa između ŽCPR S.Marof i pilane kod Šenkovca već prohodna za terenske bicikle. Pokraj stajališta Laduč gradi se most preko potoka, a dio staze se tamo odvaja prema tvornici kvasca ex Plivi. Pokraj stajališta Brdovec Od ŽCPR S.Marof prema Šenkovcu Kolodvor Tu još kopaju Budući most kod Laduča Kraj (ili početak) staze kod Šenkovca Odvojak staze pokraj ex Plive
 5. A do grada Zaprešića biciklom se može po cesti s južne strane pruge (crveno) pa okolo vodocrpilišta do Savske ulice. Kako stanovnici Javorja i Šibica koji žive s južne strane pruge jednog dana kada se produži Zaprešićka južna obilaznica i zatvori ŽCPR u Javorju pokraj stajališta Brdovec ne bi morali kružiti naokolo u planu je izgradnja ulice između pruge i ograde vodocrpilišta (plavo) pa će se tuda lako moći do Zaprešića doći biciklom.
 6. Bili ste u hali gdje se sastavljaju postolja za TMK 2300 LT i radi servis postolja za TMK 2200/2300 ali ne i tamo gdje ta postolja ispitujemo i podešavamo. Usput bi vidjeli i 10 već skoro gotovih postolja za 6112 vlakove.
 7. Vaš vodič bio je Čedomir Glavaš, boljeg niste mogli imati (osim da sam vas ja vodio). Ja sam bio na putu Flixbusom Ploče->Zagreb i nisam mogao biti vaš vodič, ali bio je s vama i moj prijatelj Bruno, bilo mu je super. Nažalost niste vidjeli baš sve, odnosno nisu vas uveli u halu bravarije, halu gdje sastavljamo i ispitujemo postolja niti u lakirnicu, ali vidjeli ste tramvaje a prvenstveno ste zbog njih i došli.
 8. Jedna iz Baške od subote Crikvenica u daljini
 9. Vrlo zanimljiv dan. U ovo doba godine česti su požari uzrokovani užarenim komadima kočione opreme teretnih vlakova.
 10. Bravo. Odabrao si poprilično topao dan i lijepo se zabavio. Volim doći biciklom do Kumrovca i vratiti se natrag kroz Slovenska brda, taman negdje izađe krug od 100km. No do proljeća ništa, em je hladno, em je Covid pa ne možeš nigdje stati ni čaj popiti.
 11. U vrlo visokom prijenosnom omjeru. Treba to riješiti.
 12. Stavi hladiti 🍺 danas bu ti došao majstor dijagnosticirati kvar
×
×
 • Create New...