Jump to content
zeljeznice.net

ZlayoZg

Moderatori
 • Content Count

  6,166
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ZlayoZg

 • Birthday 04/10/1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pruga ZG Resnik-ZG Žitnjak
 • Interests
  Strojovođa
 1. Njušim li to nekakav detaljniji slikovno -tekstualni izvještaj?
 2. Maloprije sam vidio pomoćni vlak koji je na kraju vukao neku ASEU sa nekih 20-30 km/h prema Žitnjaku iz smjera Resnika.Zna netko možda malo više o tome?
 3. ZlayoZg

  Optima express

  Ako je ikada Optima bila "na piku",sada će još i više.
 4. Probaj Total Tv preko satelita.Imam ga ja.Malo pronjuškaj po netu.
 5. A što se tiče dotičnog EVO tv-a jedna vijest: IMATE EVOTV? STIŽU LOŠE VIJESTI: Upravo su objavili da će pretplatnici od 1. studenog ostati bez čak pet poznatih kanala. Kako je priopćio Discovery, unatoč njihovim nastojanjima da se pregovori nastave, Hrvatski telekom je odlučio ugasiti Discovery Channel, TLC, Animal Planet te Eurosport 1 i 2 Od 1. studenog korisnici evotv-a više neće imati pristup kanalima Discovery Channel, TLC i Animal Planet, niti sportskim kanalima Eurosport 1 i 2. Naime, kako je priopćio Discovery, Hrvatski telekom je odlučio uskratiti tih pet kanala korisnicima evotv-a usprkos tome što je nositelj licence, Discovery nastojao pregovarati i osigurati daljnje emitiranje. “Discovery nema namjeru napustiti hrvatsko tržište i ostaje posvećen svojim vjernim obožavateljima. Trenutno poduzimamo sve kako bi naši korisnici dobili mogućnost izbora i intenzivno radimo na tome da pristup vrhunskom sadržaju kojeg nudimo omogućimo preko digitalnih platformi”, izjavili su predstavnici Discoveryja. Eurosport se može gledati putem multimedijske platforme Eurosport Player bilo kada i bilo gdje. https://net.hr/danas/hrvatska/imate-evotv-stizu-lose-vijesti-upravo-su-objavili-da-ce-pretplatnici-od-1-studenog-ostati-bez-cak-pet-poznatih-kanala/
 6. Zapalile se neke barake kod Zapadnog kolodvora,tamo negdje gdje Enna Trans(bivsi PPD) parkira svoje lokomotive.Ima na Indexu i Vecernjem,pa ako netko hoce da kopira clanak. U prekidu se sav zeljeznicki promet.
 7. Ja mislim da Riječani žive za dan kada će se riješiti Brajdica..
 8. Kod nadvožnjaka iznad Selske.
 9. Danas je MRCE Taurus 6182 573 imao probnu voznju do Bakra.
 10. Za Transagent dolaze dva MRCE Taurusa i to 6182 562 i 6182 573.Prošli Zaprešić.
 11. Meni je neshvatljivo da se nesrece najvise dogode na prugama gdje ima najvise 3-4 vlaka dnevno..
 12. ZlayoZg

  RCCC (fotografije)

  Pristigao za školovanje strojovođa Zagreb Resnik,03.06.2019.
×
×
 • Create New...