Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Dudek

Članovi
 • Content Count

  1079
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Podravka i Hitri

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nije mi jasno kako planiraju relaciju Križevci-Vrbovec napraviti za 15 minuta, sada nakupi i 20 minuta dodatnog kašnjenja svaki dan.
 2. Taj nadvožnjak zadnje vrijeme dobro napreduje, možda će postavljati vertikalne dijelove.
 3. Obljepili su po kolodvorima "Od 15.12.2019. vozi se po novom voznom redu" a novog voznog reda nigdje. Biseri nema šta.
 4. Dudek

  HZ PP 7023

  Jučer sam ga vidio u 16:30 na glavnom kolodvoru.
 5. Načuo sam danas da su opet vratili promet na jedan kolosijek ? Dali je to razlog zašto vlakovi toliko kasne? Dali je tko vidio jel još onaj mađar u tucaniku zaglavljen?
 6. Mislim da sam jučer vidio u Vrbovcu žuti radni vlak, možda će ga danas isčupat iz šljunka.
 7. Dali su ga maknuli ili je još uvijek tamo?
 8. Zatvor je prošao ima li ko informacije kakvo je sada stanje? Izgleda da daljnjih zatvora nema na vidiku, zašto?
 9. A podravci u Zagreb po staroj cesti preko Vrbovca.
 10. https://prigorski.hr/vazna-obavijest-promet-preko-zeljeznicke-pruge-u-bjelovarskoj-ulici-u-krizevcima-bit-ce-zatvoren-15-dana/?fbclid=IwAR2VU9bcJ5lQegp6NjZuddDFscmI7M13AmJ41k_Lxpt6jhpUba2pPhnwY20
 11. Što se tiče završenosti između Križevaca i Vrbovca izgleda dosta dobro i možda bude otvoren taj dio ovog ljeta: Ovako izgleda ispred svakog prijelaza, kolodvora stajališta, sve postavljeno ali fali dio drugog kolosijeka negdje oko 200 metara, čak je i žica postavljena: Inače nadvožnjaci su postavljeni u cijelosti, nekim fali završni radovi, nekima fali dio nasipa da se može doći na njega osim u Božjakovini gdje se sada stupovi betoniraju i ispred i poslije Dugog Sela gdje se rade još betoniranje stupova i početnog stupa/bloka, te podvožnjak u Križevcima.
 12. Malo sam slikao iz vlaka, vidi se napredak. Križevci Napokon su isušil onaj ribnjak koji je stajao potopljen skoro dvije godine , sad se nešto i radi. Gradec je najveće gradilište: Vrbovec: Božjakovina
 13. A njega bi bilo najeftinije povezati, samo da se podravska pruga prepravi i obnovi za za 120kmh, što ne bi koštalo ni približno ovim projektima.
 14. Izgleda da je ovaj vikend višednevni zatvor, problem je što na stranicama hž-a je ovaj podatak sakriven.
 15. Dudek

  Izvanredni događaji

  Danas vlakovi idu normalno, samo u Božjakovini je spora vožnja.
×
×
 • Create New...