Jump to content
zeljeznice.net

Igor 2110

Članovi
 • Content Count

  1,321
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Igor 2110

 • Birthday 04/20/1997

Contact Methods

 • Skype
  Igor Slovinac

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb
 1. Ujedno firme imaju mogućnost testirati lokomotivu i možda iznajmiti koju iz te serije ako im se svidi.
 2. Strojovođa* Pa dobro ak je išao iz radione nije mogal vozit ljude bez pokusne vožnje. Kad veliš da je tek drugi dan moral na pokusnu vožnju?
 3. Igor 2110

  Igor 2110

 4. O tome je vec bilo pisano prije i po neznam koji puta. Sa 015 i 018 nebu niš idu u rashod. 022 je neaktivan još od kolovoza
 5. Jebeš brzinu, mi imamo putovanje s pogledom. :lol
 6. To sve na slikama več srezano. Ošlo već pa pa
 7. Tamo kod otpremne su rezali, ostavljali su samo osovine ostalo sve u "đubre". Predvečer sam prolazio obilaznim i tamo gdje stoji onaj mjerni šinobus na kolosijeku do je stajao neki đuran i Švabica vjerojatno isto za odstrel. Dok zanimljivo kod otpremne dao bih ruku u vatru su uz đurane bile osovine i motke od 2133. Tako da na RK su bile 2 švabice??
 8. Uprsvo režu neka 3 đurana na RK.
 9. Ja bi pitao vezano za ovu prugu. U željezničkom muzeju se može dobiti skenirana karta pruge u visokoj kvaliteti? I ako netko zna koji bi tu kolodvori i stajališta bili na trasi ako su uopće bili planirani?
 10. Bilo bi uredu od admina pošto je firma promjenila ime da se barem doda "ENNA" jer jer novi naziv ENNA Transport.
 11. Neki Irisbus je imal veceraš sudar s dva auta na Malešnici vozil je 136.
 12. Vinkovci-Tovarnik? Kolko ja znam je TK. I kolko sam cuo kolodvori su nezaposjednuti.
 13. Riječ je o DB 420/421 seriji koja je služila kao prigradski vlak ne samo u Stuttgartu nego i u Munchenu i Frankfurtu. Napravljeno je 480 komada po dizajnu i karatkeristikama sličan našem 6111 osim što ima 4 vrata na svakom vagonu, malo je kraći i jak je 2400 kW. Danas se ti vlakovi još koriste vecinom kao ispomoc. U Munchenu voze liniju S20. Toliko od mene Pozz
 14. Na željeznici ako naprimjer kreneš i minutu ranije sa stajališta a netko napiše prijavu dobivaš suspenziju bez pomilovanja ako se ne varam.
×
×
 • Create New...