Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Pele

Članovi
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Pele

 • Birthday 17.04.1984

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Gunja
 1. Pele

  Malo zabave ... II

  Drezina kućne izrade. https://youtu.be/2KR1dqxpBog
 2. Pele

  Pele

 3. Još jednom peron: Pogled prema Žeincima, dolazi vlak za Varaždin: Vlak u kolodvoru: Privremeni prometni ured i blagajna: I pogled prema Zaboku: Ima tu još dosta posla, zasad mi se sve čini ok.
 4. Veliko Trgovišće 3.11.2019. Ovdje će biti blata kad krenu gužve i vrijeme se pogorša. Pothodnik: Peron: Drveni pragovi koji čekaju na ugradnju: Kolodvorska zgrada:
 5. https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/njemacka-u-soku-nakon-atentata-u-frankfurtu-monstrum-pod-jureci-vlak-gurnuo-majku-i-njezinog-sincica-8-djecak-na-mjestu-izgubio-zivot/9180335/
 6. Pele

  Šveđani

  Gdje je sad 035 i hoće li ga slati na popravak?
 7. Baš mu dobro stoji crvena boja.
 8. Kod nas su prskali u Utorak 28.5. Unatoč kišama koje ovih dana padaju raslinje se polako suši. Čini se da otrov jedino ne djeluje na poljsku preslicu.
 9. Danas je prskao od Vinkovaca do Gunje.
 10. Pele

  gdo kaj posluša?

  AC/DC - Back in Black https://www.youtube.com/watch?v=pAgnJDJN4VA Cijeli je dan ne mogu izbiti iz glave...
 11. Pele

  Malo zabave ... II

  Za one koji se boje visine: https://www.youtube.com/watch?v=_6X8lh6SsBM
 12. Ni meni se farovi ne sviđaju, bodu u oči i narušavaju izgled lokomotive. Bojanje i nije tako strašno, ali nisu trebali dirati staru shemu.
×
×
 • Create New...