Jump to content
zeljeznice.net

Anton

Admin
 • Content Count

  5,372
 • Joined

 • Days Won

  2

Anton last won the day on November 15

Anton had the most liked content!

Community Reputation

16 Good

About Anton

 • Birthday 08/07/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vinkovci

Recent Profile Visitors

18,825 profile views
 1. Ispravio. Da, status quo i dalje. Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
 2. Vidim da nisam nikada postavio prepisku ovdje. Upit poslan 18.12.2018.: I odgovor od 18.01.2019.:
 3. Pa to ni nije za ništa drugo doli takve objekte. Ili golf terene. Kakav grad.
 4. @Vlado radi se o ovome: A fotografija bi tu bila smetnja i podsjećala bi tamo negdje vizualno na 2002. godinu. S vremenom ću instalirati neke druge predloške, pa ćete moći donekle promijeniti sučelje.
 5. Hm, ne znam, pa meni na 15.4'' zaslonu nema uopće praznog prostora, a kod 27'' zaslona 9.5 cm sa svake strane. Fotografije nisu baš najbolje rješenje u današnjoj eri interneta.
 6. Da citiram sam sebe - prošla je godina dana od ove poruke, a vijesti o Winnetoulandu su iz 2014.:
 7. Viđao sam ih na Kaptolu, ako me sjećanje služi, ali nisam obraćao pozornost na njih, jer sam ih uvijek nekako iz daljine vidio. Nisam ni znao da su ZET-ovi. Ne mogu vjerovati da se na ovakve gluposti troši toliki novac. Ako su vozila već kupljena, kao što je netko napisao, mogla su se bolje iskoristiti. Svoje mišljenje o modernim "ekološkim" električnim prijevoznim sredstvima ću ostaviti za neki drugi put.
 8. @Medo realno, u koliko situacija ćeš stavit poveznicu na dokument direktno? U ovom slučaju, .mp4. Vrlo vjerojatno u malom broju slučajeva. A i tada, dovoljna je poveznica. Imaju neke opcije koje se dodatno plaćaju, sukladno potrebama, možda ih instaliram. Zasad mislim da zaista nema potrebe.
 9. Nisi dobro kopirao poveznicu. Evo, sad sam ja kopirao i radi.
 10. Anton

  YouTube

  Hm... I da i ne. Medin prilog možda, ali moj je 600 mm i ne radi se o modelu.
 11. Anton

  YouTube

  A evo i jedne njemačke vrtne željeznice, isto samogradnja, ali ovo je 600 mm kolosijek, što je već ozbiljniji uskotračni kolosijek: Ono što sam uspio saznati je sljedeće: - 250 metara kolosijeka - sam je sve gradio - peterocifrena brojka što se cijene tiče Meni osobno jako lijepa lokomotiva. Više detalja pogledajte ovdje: https://www.feldbahnmanufaktur.de/projekt-kyra/
 12. Anton

  YouTube

  Infrastrukturu je sam postavio (1.5 km) i lokomotivu je sam napravio. Čovjek je poznati ruski orguljar i inženjer po struci, a lokomotivu je radio 10 godina. Bio sam blizu - kolosijek je 300 mm. https://lv.sputniknews.ru/photo/20191106/12718818/lichnaja-zheleznaja-doroga-svoj-parovoz-postroil-inzhener-dache-foto.html
 13. Anton

  YouTube

  Fascinatno, ako uzmemo u obzir da je u Rusiji "supkultura" vrtnih željeznica gotovo nepostojeća, nasprem jedne Engleske npr. Baš me zanima je li radio sam ili po nekim nacrtima. Kako god, svaka čast. I kolosijek je, čini mi se, malo već "ozbiljniji", tipa 384 mm. Vjerojatno koristi postojeću trasu neke industrijske željeznice. Bilo bi u svakom slučaju zanimljivo iskopati detalje.
×
×
 • Create New...