Jump to content
zeljeznice.net

Rudolf T

Članovi
 • Content Count

  1,653
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zagreb
 1. Da li je istina da su od Pošte 2 ostali samo šalteri, a sve ostalo je prebačeno u Veliku Goricu?
 2. https://www.vecernji.hr/zagreb/zagreb-dobiva-novi-juzni-ulaz-s-obilaznice-1357380 U članku između ostalog piše da će se graditi i tramvajsko okretište. Mene samo zanima što su čekali svih ovih godina, jer znam da je s južne strane rotora Zapruđe postojao ficlek pruge koji je uklonjen prije nekoliko godina.
 3. Rudolf T

  Rudolf T

 4. Zna li netko zbog čega vlak 3103 gotovo uvijek kasni, nekada i po 15 minuta?
 5. Rudolf T

  Zagreb GK

  Nema više one skretničarske kućice kod Botaničkog vrta:
 6. Dakle ako netko zna kako doći do starog manevarskog signala (oni što su bili na Glavnom Kolodvoru, vidi sliku dolje), neka mi javi na PP. Havala unaprijed.
 7. Piše "u tramvajima i autobusima", dakle karte od 30 minuta za 4 kune će se vjerovatno još uvijek moći kupiti na kioscima i prodajnim mjestima ZET-a. Nigdje ne piše da će te karte biti ukinute.
 8. Ta slastičarnica je bila u Središću, ne na Mamutici.
 9. To je vrlo opasno, kao da nisu ni svjesni da ih oni metalni djelovi koji "strše" s vagona mogu jako ozljediti (ili još gore, mogu se naći pod kotačima) čak i kad se vlak kreće vrlo sporo.
 10. Rudolf T

  Zagreb GK

  Zbog toga što ti pothodnici pripadaju pošti, a ulazi/izlazi iz njih su liftovi koji nisu korišteni barem 20-30 godina (ako je suditi po količini smeća na njima).
 11. Da, to je taj - prvi brod na kojeg sam se ikad ukrcao.
 12. Nije, imao je rampe za utovar s obje strane.
 13. Da li netko zna kako se zvao trajekt koji je povezivao Crikvenicu i Šilo na Krku krajem 80-ih/početkom 90-ih? Koliko me sjećanje služi trajekt je bio vrlo sličan (ako ne i identičan) M/T "Rabljanka" Rapske plovidbe.
 14. Danas oko 11 sati 0709 ostao u kvaru kod Zapruđa (čini mi se da je potrgao pantograf), putnike su prevozili autobusi umjesto tramvaja. Slika nije nešto, ali to je sve što sam uspio snimiti držeći fotoaparat u jednoj ruci i četiri vrećice s placa u drugoj.
×
×
 • Create New...