Jump to content

NT 2200

Moderatori
 • Posts

  10942
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  175

NT 2200 last won the day on May 16

NT 2200 had the most liked content!

4 Followers

About NT 2200

About Me

 • Sex
  Male
 • Location
  🇨🇭

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NT 2200's Achievements

13,6k

Reputation

 1. NT 2200

  Pozdrav iz...

  definitivno, hvala ti za ovih par lijepih fotki!
 2. jako lijepe fotografije, medjutim smeta mi ovakvo spominjanje susjeda u 2024. godini, kada vise od 1/3 za vrijeme rata nije bila ni rodjena, a jos veci postotak nije bio dovoljno star da bi uopce bio svjestan sto se dogadjalo. ako se ikome treba zahvaliti za stanje kolodvorske zgrade, onda iskljucivo idiotima-pojedincima koji su je bombardirali.
 3. NT 2200

  Zagreb danas

  zar nema nekog propisa da novogradnja mora imati osigurana parkirna mjesta za buduce stanare u obliku podzemne garaze?
 4. NT 2200

  Zagreb danas

  to vjerojatno jos radi, ali golubovi nisu glupi. funkcionira prvo vrijeme dok se ne naviknu i onda nema prakticki nikakvog utjecaja. a i od tjeranja opcenito nema koristi, cak i kad bi bilo uspjesno, kakanje se onda samo prebacuje na druge objekte.
 5. NT 2200

  Zagreb danas

  ja ne razumijem kako nekome uopce padne napamet ici obavljati bilo sto van svog termina… a jos me vise cudi da redari takve padobrance ne salju kuci…
 6. NT 2200

  Zagreb danas

  naravno da to treba platiti. a za sto bi drugo trebalo izdvajati novac nego za skolstvo i zdravstvo? ne valjda za vojsku i „branitelje“. najlakse je podijeliti broj djece s brojem nastavnika, medjutim rezultat je beskoristan za bilokakvu interpretaciju. jer 15 ucenika na 1 nastavnika (bubam) moze istovremeno znaciti da u (bubam) Glini 1 nastavnik predaje 7 ucenika, a u Spanskom 32 ucenika.
 7. NT 2200

  Zagreb danas

  a da ne govorimo o tome da je 30+ ucenika u razredu apsolutni horor i da bi 20 trebao biti maksimum.
 8. NT 2200

  Zagreb danas

  a sto mislis kakav je kapitalizam u sjedinjenim americkim drzavama, njemackoj, svicarskoj itd.? prakticki isti kao u hrvatskoj - malobrojni bogati i brojni siromasni ili na pragu siromastva - to i je kapitalizam in a nutshell. a kad smo vec kapitalisticki nastrojeni: tko ne moze, neka proda onome tko moze. vrlo jednostavno.
 9. NT 2200

  Zagreb danas

  evo, skoro 30 godina smo u kapitalizmu. zasto se onda danas vlasnici ne brinu za svoj kapital i zasto sve nije obnovljeno? zato jer nije kriv sistem nego covjek.
 10. NT 2200

  Zagreb danas

  jep, blame it on the socialism. socijalizam je vjerojatno kriv i za potres, za bandicev odlazak u had kao i za globalno zatopljenje, a kako stvari stoje, kad za 10 stoljeca nesto i dalje nece funkcionirati, socijalizam ce i dalje biti kriv.
 11. NT 2200

  Zagreb danas

  ako izuzmemo TBJJ i zelenu potkovu, grad treceg svijeta. nis novo, nazalost.
 12. 6.2008, prisavlje, pogled sa savskog nasipa
 13. naravno, kao sto rekoh - tko voli nek' izvoli! evo od mene jos jedna fotka adventskog zagreba iz 2007 godine
×
×
 • Create New...