Jump to content
zeljeznice.net

klaton

Članovi
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About klaton

 • Birthday 04/12/1995

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb
 • Interests
  Informatika
 1. klaton

  klaton

 2. Jedna jedinica je također okretala na Črnomercu. Zna li netko što je razlog ovome?
 3. Mislio je da šestica ide normalno do GK, pa Draškovićevom, Vlaškom, Šubićevom za Sopot. Za ovu osmicu se slažem da nema što tražiti u prometu(ali su se barem sjetili staviti KT4, a ne kao prvi dan sve NT2200) i trebali blago pojačati sedmicu. No mislim da smo otišli u OT.
 4. Kada sam se vraćao iz grasa, sve linije su vozile preko GK, a trenutno je obustavljen promet i Vukovarskom i Vodnikovom(prema izvoru sada.zgh.hr), tako da je vjerovatno malo veći kaos u centru.
 5. Linije nisu unesene u ATRON, već voze pod 9901. Vidio sam nekoliko 14-ica na AK s natpisom Mihaljevac, te jednog NT2200 kako skreće od Sheratona prema GK s natpisom Ljubljanica(vjerovatno 4).
 6. Radovi su još produljeni za tjedan dana, ali kada otvorim raspored polazaka 6(ili 11) za sljedeći tjedan imam što vidjeti. Naime izgleda da su krivo unijeli polaske i izgleda da od Črnomerca prema Trgu ide redovnom trasom, a od Sopota/Dubca ide preko Frankopanske i Savske/Jukićeve do Črnomerca.
 7. Bio je kaos oko pola tri. Nije bilo struje od Črnomerca do Austrijske, zatim malo kasnije i na križanju Vodnikove i Savske. Kasnije sam vidio na GK kako puno tramvaja krate na Zapadni kolodvor.
 8. Šestica s kojom sam išao na Črnomerec(oko 16:00 h) nije išla od Trga Ilicom, već je skretala u Frankopansku, zatim Jukićevom i kao dvojka dalje do Črnomerca. Navodno sudar kod Medulićeve. Zna li netko možda više?
 9. Sutra je također najavljen prosvjed protiv Istanbulske konvencije, koji će se kretati preko TŽF-a, Jurišićeve i TBJJ-a. Možemo očekivati malo veće zastoje i preusmjeravanja od 10 kada je najavljen njegov početak.
 10. Zna li netko hoće li se ovaj promotivni vlak sutra(4.veljače) vraćati nazad prema DaruvarU(Virovitici) ili ide samo u jednom smjeru, tj. prema Zagrebu. Hvala.
 11. Besplatno je području prve tarifne zone, znači čitav tramvajski prijevoz, a kako određene autobusne linije prolaze i II. zonom, onda će se i na nekim autobusnim linijama naplaćivati karta. Neka me netko ispravi za autobuse. Za tramvaje sam siguran da je besplatno.
 12. Naravno da 17 nisu napisali ništa, koja trenutno vozi također križanjem Držićeve i Branimirove. Iz ovoga se ne ne vidi da li je Novi Zagreb bio presječen skroz, osim ako nije bilo linija Savski most-Zapruđe.
 13. Također ne razumijem kako je(već sto puta prožvakana tema) uz korištenje ATRONA i dostupne tehnologije, toliki broj tramvaja zapeo u zastoju. Skoro četvrtina voznog parka. Kako su uopće bili preusmjereni tramvaji, uz radove u Vodnikovoj-Savskoj?
 14. Nadam se ne netko nepodoban, ali poznavajući Bandića i ZET, možemo svašta očekivati.
×
×
 • Create New...