Jump to content

Donacije za stranicu zeljeznice.net


Anton

Recommended Posts

  • Admin

Dragi forumaši i povremeni čitatelji, zeljeznice.net forum je ušao u svoju 18. godinu postojanja, te je najstariji i najveći željeznički forum na prostoru bivše Jugoslavije.

Može se reći, kako se etablirao kao svojevrsni brend, kada je u pitanju željeznička tematika ovih prostora, ali i šire, bila to Europa ili svijet.

Budući da je kod nas praksa ovakvog tipa još relativno nepoznata, pokušat ću postati pionir na ovim prostorima i u ovome. Naime, kao što znate ( ili ako ne znate, pretpostavljate ), održavanje servera, obnova domena, obnova licenci i ostale tehnikalije - imaju svoju cijenu, cijenu koju plaćam isključivo ja, iz vlastitog džepa, već gotovo 18 godina, bez sponzora.

Stoga, svi zainteresirani za eventualne donacije ili pomoć stranici zeljeznice.net mogu to napraviti na nekoliko načina.

Naime, budući da PayPal ne dopušta opciju "Donate" u Hrvatskoj, stavio sam opciju "Subscribe", koja ima nekoliko podopcija, od 1 do 3 američka dolara i na mjesečnoj je bazi. Možete ju ugasiti u svakom trenutku klikom na sljedeću poveznicu.

Ako ste u mogućnosti i 1 $ ( cca 7 kn ) mjesečno odvojiti za ovu stranicu, to bi bilo i više nego dovoljno. To je cijena jedne kave u kafiću, gušt koji većina vas vjerojatno prakticira, a ovom forumu bi puno značilo, ako ste u mogućnosti, počastiti ga jednom kavom mjesečno ( neće se buniti ni protiv dvije, tri :mrgreen: ).

Druga opcija, u obliku jednokratnih uplata je preko bankovnog računa i to na žiro ili devizni račun u Erste&Steiermärkische Bank ili kao jednokratna uplata na PayPal račun, na korisničko ime apapic [at] gmail.com.

IBAN: HR6424020063102055578 - žiro račun, pod model upisati 00, a broj danmjesecgodina - npr. 12012016. U opis plaćanja možete napisati "zeljeznice.net"

IBAN: HR1924020067702210772 - SWIFT/BIC: ESBCHR22 - devizni račun, ostali podaci za upis su kao i oni gore

Sve donacije su na dobrovoljnoj bazi i tretirati će se kao anonimne, te eventualnom donatoru ne daju pravo na utjecaj uređivačke politike foruma. :)

Vaš admin, Anton

loksa.jpgloksa2.jpg

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...