Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

SDI

Članovi
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SDI

 • Birthday 07.12.1977

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Slavonski Brod
 1. SDI

  SDI

 2. A ti stvarno ne možeš bez pisanja gluposti.
 3. SDI

  HZ PP 7023

  Molim Te da prestaneš trovati ovaj forum svojom mržnjom. Svi smo već shvatili da mrziš Končar te je nepotrebno da to stalno naglašavaš. Administratori bi mogli malo brisati ovakve postove.
 4. Tema je o isporuci novih vlakova a ne o tome koja si ti smjena na poslu. Daj se smiri malo, mene stvarno ne zanima kad i što ti radiš. Otvori novu temu u kojoj češ pljuvati po novim vlakovima, pa raspravljaj s istomišljenicima ( ako te budu razumjeli ).
 5. Dojava koelge Portosa da regionalac 004 staje u Sl.Brodu. i za kraj kolega Portos i 004 Kolega Portos je napravio jednu brzinsku demonstraciju regionalca i pokazao sve bitnije izmjene naspram 001. Slika interijera vlaka nažalost nemam zato što je zaustavljanje bilo kratko ( 20 min. ) Hvala kolegi Portosu na demonstraciji vlaka.
 6. Evo sad se razumije i u marketing. Predpostavljam da bilo koja druga agencija nije dobra osim ovih što je on nabrojao. drempa bi mogao da angažira jednu od tih firmi (iz teksta vidim da poznaje vlasnike) da mu obrađuju tekst prije nego ga objavi na forumu.
 7. Da se vratimo na temu. Drago mi je da će hrvatskim prugama voziti hrvatski vlakovi. Čestitke Končaru i svim njegovim djelatnicima na ovom prekrasnom vlaku. Kolega Portos kad budete ispitivali DMV ako budete u Sl.Brodu javite se da se vidimo i popijemo pivo u Kući piva. Pozdrav iz Sl.Broda.
 8. A zašto misliš da se sva struja u HR proizvodi fosilnim gorivom? Ako nemas tocne podatke koliko HEP ispusta CO2 nemoj ni pisati o tome.
 9. I ja mislim da je JZ 711, pogjedajte gornji dio bocnih prozora na slici iznutra pa ih usporedite s slikom izvana.
 10. SDI

  Lokomotiva 740/742

  Takva lokomotiva je bila u Sl.Brodu. Vjerovatno na remontu.Mozda je to ta. Vidjao sam ju citavo ljeto u RPV-u.
 11. Evo podatci za otpornike na lok. 1141 300 Otpornici za elektrodinamičko kočenje Po dva otpornika biti će smještena u jedan stalak. Kočioni stalci imaju vlastitu ventilaciju koja se automatski uključuje proradom elektrodinamičke kočnice, a isključuje se s vremenskim zatezanjem nakon isključivanja sklopnika kočenja. Glavni tehnički podaci: - Nazivni otpor 0.42 Ω - Nazivna snaga 435 kW - Protok rashladnog zraka 3.5 m3/s - Standard prihvatljivosti IEC 60322 Za 1061 nažalost nemam podataka.
 12. Mislim da bi se u Đuri Đaković mogao obnoviti kotao.
 13. Eh nisu ni nama, a vjerovatno ni neće.
 14. Što si točno mislio s tim da je u priču dodan još i Đuro Đaković?
×
×
 • Create New...