Jump to content

Arno

Članovi
  • Posts

    2628
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Location
    Zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arno's Achievements

138

Reputation

  1. Hvala na još jednom izvrsnom putopisu! Nadasve zanimljivo Što se ovog dolje tiče, ja volim taj električni zvuk kod željezničkih vozila. Puno ugodnije nego škripajući zvuk kojeg "ispušta" TMK2200.
  2. Evo da se i ja još jednom zahvalim na vrlo zanimljivom štivu. Svaka čast što si odlučio javno ispričati toliko detalja koji su učinili ovaj putopis tako zanimljivim.
  3. Pa ti si profesionalac, pa zato pitam. A ja rado prihvaćam "ispravnije" stvari..
  4. Uf, di je ponedjeljak... Nego, daj mi reci, zar je ispravno pisati "insistirati", a "inzistirati" je krivo?
  5. Vidio sam i mnogo takvih u BH, uz cestu oko Doboja. Pretpostavljam da je to isto?
  6. Super, super! Sad se još samo treba strpiti do sedmog
  7. Eto, još bolje Da, to su mi rekli Albanci. Ali kaj je najbolje čovjek veli da nije dobro napisano i da nije baš razumio što točno piše, ali da je nešto u tom stilu ("vozila u izlasku"). Čak mi je na više mjesta kad sam pitao što nešto znači rekao da je krivo napisano. Sad, je li to bio samo on, ili su prometni znakovi u Albaniji zaista pisani svakako, ne znam (ali ne bi me čudilo).
  8. ^^ Moram priznati da sam tražio na tom forumu, ali nisam našao. Ali nemoj mi ni reći gdje je, ovako imam svaki dan literaturu Turska i Grčka su logičan nastavak, a ako usput možeš, svrati na Kosovo svakako bar na jedan dan, da zaokružiš Balkan.
  9. Evo za početak ovdje možeš pogledati slikopis (iz perspektive cestovnog fan-a, pa će možda fotke biti malo dosadne jer su na njima uglavnom ceste): Nažalost ja nisam baš tako rječit kod pisanja pa nemam zanimljiv putopis kao ti, ali zato volim fotkati. U Albaniji sam u biti bio na obiteljskom putovanju, autom, ali inače preferiram backpacking u ovakvom aranžmanu kakav ste vi imali Osim toga, obećao sam Antonu još jedan putopis od prošle godine (Sirija), a nikako da ga napišem, pogotovo što nemam baš fotki željezničke tematike. Naći ću valjda vremena i za to jednom. p.s. Ti ovo već imaš napisano ili pišeš dan po dan? Jesi li već negdje objavio putopis?
  10. Evo, stavljam komentar da se malo popuni stranica, a usput još jednom pohvaljujem putopis. Vrlo često se osjećam kao da sam sebe čitam...
×
×
  • Create New...