Od danas je aktivan https://mapper.zeljeznice.net zahvaljujući forumašu DWProski.

 

Jump to content

željko halambek

Članovi
 • Posts

  4300
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  20

željko halambek last won the day on October 13

željko halambek had the most liked content!

About Me

 • Sex
  Not Telling
 • Location
  zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

željko halambek's Achievements

3,2k

Reputation

 1. Borna, svaka čast. interesntno mi je vidjeti stanje prije današnjeg srednjoškolskog igrališta barake pored Klaićeve ulice.
 2. Bravo Borna. To su danas nažalost već povjesne slike. Trebat će jih puno takvih slika da se jednog dana obnove detalji fasada koji su uništeni ovim potresom. A i vrlo vjerojatno dosta tih detalja nažalost neće se obnavljati...
 3. Foto: Dražen Bijelić (slikano prije više od 15 godina)
 4. Izrada betonskih pragova prije cca više od 15 godina ... Foto: Dražen Bijelić (slikano prije više od 15 godina)
 5. Ja se sječam negdje prije 15tak godina da su oni sami ljevali betonske pragove.
 6. To bi trebao biti Jenbach Jw15 ili Jw20 (nešto od toga je po licenci radio ĐĐ). Maksimalna brzina Jw20 je: 1. brzini je: 4km/h 2. brzini je: 8km/h Izvor: http://smg.photobucket.com/user/bdog/media/JenbachJW20.jpg.html
 7. Posebno je meni bio interesantan domaći proizvođač Crobus koji je izložio dva autobusa Zora (obična i VIP), dva minibusa, nekoliko kamijona sa razlicitim nadogradnjama.
 8. Bok!

  Još se upoznajem sa novim izgledom foruma.

   

  Ja ču još druge pitati u vezi "prigradske" željeznice.

 9. Koliko znam, rijec je o malom Jenbachu sa ribnjaka u Draganicu. pozdrav toma To je "Jenbach" iz Crne mlake. Evo nekoliko slika (21. svibanj 2006):
 10. U Novu Kapelu - Batrinu stigli smo točno po voznom redu u 20 28 te ćemo uspjeti uloviti Teslu B 412 koji dolazi u 20 34. U slučaju da ga nismo ulovili rezervna varijanta nam bi bio običan putnički vlak 2024 koji dolazi tek 21 11. Sa našeg vlaka sišlo je puno đaka i studenata. Što je i logično za očekivati u nedelju navečer. Ali ima i turista Tesla B 412 Nadali smo se da čemo se fino raskomotiti i odmoriti u kupeju a kad ono sve puno. Preostao nam je jedino restoran. Nikola i ja bili smo umorni ali zadovoljni što smo uspjeli spojit krug. U ZAGREB smo stigli točno po voznom redu u 22 40.
×
×
 • Create New...