Jump to content

željko halambek

Članovi
  • Posts

    5342
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    48

željko halambek last won the day on March 18

željko halambek had the most liked content!

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    zagreb

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

željko halambek's Achievements

5,8k

Reputation

  1. E bravo, to cijenim. 🙂 Inaće sa nestrpljenjem čekam nastavak. Sviđaju mi se ove Asee i Kenediji u "retro farbanju". Po malo čudno izgleda ful ispisan broj na prsnoj gredi lokomotive. Inaće i ja sam primjetio prije 10 godina kada sam išao sa vlakom za Sarajevo da se promet na teritoriju R. Srpska vrši vrlo brzo tako da su čak uspjeli do Doboja ubiti nasljeđeno zakašnjenje od HŽ-a od cca 20min.
  2. Jedino ako se to ne protumaći kao izvidnica Inaće svaka čast na već po malo ekstremnom railfanovstvu. Ne bi mene neko ni s puškom natjerao da se šetam u gluho doba noći i to još u nekakvoj pogranićnoj zoni šengena u drugoj države.
  3. Borna, svaka čast. interesntno mi je vidjeti stanje prije današnjeg srednjoškolskog igrališta barake pored Klaićeve ulice.
  4. Bravo Borna. To su danas nažalost već povjesne slike. Trebat će jih puno takvih slika da se jednog dana obnove detalji fasada koji su uništeni ovim potresom. A i vrlo vjerojatno dosta tih detalja nažalost neće se obnavljati...
  5. Foto: Dražen Bijelić (slikano prije više od 15 godina)
  6. Izrada betonskih pragova prije cca više od 15 godina ... Foto: Dražen Bijelić (slikano prije više od 15 godina)
  7. Ja se sječam negdje prije 15tak godina da su oni sami ljevali betonske pragove.
  8. To bi trebao biti Jenbach Jw15 ili Jw20 (nešto od toga je po licenci radio ĐĐ). Maksimalna brzina Jw20 je: 1. brzini je: 4km/h 2. brzini je: 8km/h Izvor: http://smg.photobucket.com/user/bdog/media/JenbachJW20.jpg.html
  9. Posebno je meni bio interesantan domaći proizvođač Crobus koji je izložio dva autobusa Zora (obična i VIP), dva minibusa, nekoliko kamijona sa razlicitim nadogradnjama.
  10. Bok!

    Još se upoznajem sa novim izgledom foruma.

     

    Ja ču još druge pitati u vezi "prigradske" željeznice.

×
×
  • Create New...