Jump to content

Blagus

Članovi
  • Posts

    265
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Sex
    Not Telling
  • Location
    Zagreb

Recent Profile Visitors

6501 profile views

Blagus's Achievements

108

Reputation

  1. Svaka čast! Moj izlet u Pulu u 8. mjesecu je bio otkazan, ali s najavom o ukidanju 700 izgleda da ću do 12. mjeseca i ja morati potegnuti tvojom rutom, dok još ima prilike...
  2. Moj prvi putopis: Zagreb-Saarbrücken-Zagreb. Bit će online kroz dan-dva, za sad samo kratki video u blizini Bischofshofena (moram se pohvaliti da je video u 4K rezoluciji):
  3. To je to, da. 2010./2011. je taj komadić još uvijek postojalo u tom stanju a sad su, koliko vidim, samo navukli sloj asfalta preko tih šina. Baš šteta, a mislim da je na toj dionici do Orešja to bio jedini vidljivi komad pruge, išao sam par puta upravo tom trasom Samoborčeka i jedino mi je to ostalo u sjećanju. Eventualno možda nešto u Bestovju prije tog prijelaza, negdje u Pružnoj ali lagao bih da velim bilo kaj više, nije mi povod puta bio Samoborček U svakom slučaju, volio bih se priključiti na idućoj etapi do Strmeca, ako će opet biti u nedjelju.
  4. Ma nije mi problem vidjeti vozni red, nego mi baš treba pregled kretanja iz mappera jer tog dana vlak imao šarena vremena kašnjenja pa mi vozni red nije od neke velike pomoći. Dalo bi se iskombinirati, ali lakše bi mi bilo s mapperom.
  5. Stanley, ako me sjećanje ne vara, prije 5-6 godina je negdje između Bestovja i Orešja postojao vidljivi komad pruge, mislim da negdje oko Pružne ulice. Postoji li to još uvijek tamo ili je to sad prekriveno asfaltom na bivšem ŽCPR slikanom gore?
  6. Budući da je infra neki dan izgleda potpuno ubila mapper za smrtnike, može li mi netko sa pristupom dati pregled kretanja za vlak 521 od 13.12.2015., link ili screenshot? Treba mi za putopis da znam gdje sam slikao koju sliku.
×
×
  • Create New...