Jump to content

Dark Lord

Članovi
  • Posts

    951
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Location
    Deutschland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Dark Lord's Achievements

229

Reputation

  1. Dark Lord

    Zagreb danas

    Pa bolje da se to proda i da se tu nesto sagradi i uredi, nego da to tako stoji kao i Badel. Ako budemo cekali da tu grad pocme nesto graditi, budemo se nacekali do nigdarjeva.
  2. To je ipak samo tvoje misljenje. Meni je advent u Zagrebu uvjek najbolji dio godine, i uvjek sam u njemu uzivao. Jedino mi je smetalo pomankanje snjega.
  3. Bude se to opet ponovilo vec za Advent 2021. pod uvjetom da Mrak Sataras ili Tomasevic nebudu gradonacelnica, gradonacelnik !
  4. Dark Lord

    Zagreb danas

    Iz ovoga se jako dobro vidi kako je to bio vrlo cudan potres.
  5. Dark Lord

    Zagreb danas

    Meni kafici nis ne smetaju. Volim ici u kafic .
  6. Dark Lord

    Zagreb danas

    Pa koji je to puta ove godine da je Zagreb poplavljen od te kisurine. Kod mene nikako da padne jaca kisa vec 3 godine. O nevremenu mozemo samo sanjati. Na srecu !
  7. Dark Lord

    Zagreb danas

    Pa o biciklistima ja se vec 20 godina pjenim. Nije to samo tako u Zagrebu, vec toga bome ima i u hvaljnom dojclandu. Ovdje kod mene u Friedrichshafen-u am Bodensee da i ne pricamo. Ocajna situacija. Vecina biciklista jednostavno sve ignorira. Mozes se samo s njima posakati.
  8. Dark Lord

    Zagreb danas

    Upravo nevjerojatno kak nas vrag i bog vole !
  9. Dark Lord

    Zagreb danas

    Tak dugo dok nebu tramvaj opet prolazil tak dugo bude centar mrtav. Neki tvrde da bi to moglo 1 godinu potrajat. Do tada ce mnoge trgovine i lokali propasti i budu morali zatvorit. Sve to skupa predugo traje, a zakon nije na vidiku.
  10. Dark Lord

    Zagreb danas

    Niti nakon 50 dana od potresa nije donesen zakon o obnovi Zagreba. Osim puno pripovedanja nema nista drugo za navesti. Vjerujem da mnogi od nas tu obnovu nebudu dozivjeli, a ako ikada i krene to ce ici puzevim stopama. Hrvatska drzava se macehinski odnosi prema Zagrebu. Zalosno ali istinito.
  11. Dark Lord

    Zagreb danas

    Borna, ak ti se da skoci do uspinjace da vidis u kakvom je stanju ! Jer o njoj nema bas nis, kao da ne postoji. Unaprijed hvala.
  12. Ako mozda i hoce, onda nove budu sagradjene po starim skicama i nacrtima uz odgovarajuci zakon za gradnju od potresa.
×
×
  • Create New...