Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Ivan_M

Članovi
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Location
  čakovec
 1. Ivan_M

  Ivan_M

 2. Nije mi jasno, bez obzira ako je ŽCP neispravan, da profesionalni vozači zaobilaze branike. Nije li za to zakonom predviđena novčana kazna i gubitak vozačke dozvole na tri mjeseca? Pa u takvom slučaju kada je ŽCP neispravan nazove se MUP i prijavi kvar i po prijavi oni dolaze na ŽCP i reguliraju promet preko njega. Dva puta sam imao sličnu situaciju na ŽCP-u "Pribislavec - Štefanec" kraj Čakovca. Bilo je ljudi koji su se okrenuli i išli alternativnim pravcima, ali i onih koji su prelazili. Na kraju je svaki put došla policija koja je onda propuštala ostale preko prijelaza.
 3. Upravo je teretna kompozicija s Reganom na čelu prošla Malu Suboticu u smjeru Čakovca. Nadam se da će ponovno zaživjeti ova pruga i da ćemo vidjeti puno teretnih vlakova na njoj.
 4. Upravo sam vidio Regana u strojnoj vožnji iz smjera Čakovca prema Kotoribi. Ili je opet upoznavanje pruge ili će konačno početi voziti teretne vlakove.
 5. Ivan_M

  RCA - RCC Croatia

  Znači li to da će početi i kakav teret voziti između Slovenije i Mađarske kroz Međimurje? Imaš li možda kave dodatne informacije.
 6. Može malo više informacija. Znači li to da će početi s elektrifikacijom do Varaždina? Da li će samo raditi temelje za stupove ili još nešto više?
 7. Možeš li malo detaljnije opisati što je bilo?
 8. Pretpostavljam da egerke pita zašto se osim Brižitke koja vuće Meha, iza Meha nalazi i Regan. To i mene zanima. Da li zbog nekakvih propisa?
 9. Stvarno, ovi nagibnjaci kao da su ukleti.
 10. Možda u D.Kraljevcu tam pri skretničarovi kučici kad se ide iz smjera Čakovca. Vode u onu šupu ili kaj je več.
 11. Dečki, dečki nije lijepo od vas tak napadat 1142007, a kad vi isto u drugim temama slikate i komentirate prometnice? Ili ih prije pitate dal dopuštaju slikanje? Pa baš i ne bih rekao. Nije li to malo licemjerno od vas? Btw. na ovaj post ne trebate odgovarati, samo sam napisal svoje razmišljanje.
 12. Kao što je ereser rekao treba znat kako to putuje, očito ne štima procedura, ali u to neću ulaziti, a da mi neko kaže da ne zna pisati ljepše a radi se o mojoj glavi sigurno da mu to nebi potpisao tako dugo dok se ne nauči ljepše pisati, a pretpostavljam da bez potpisa strojovođe na tom obrascu vlak ne može krenuti.
 13. Hm, onda u ovom slučaju ni strojovođa nije inzistirao da bude to čitljivo, ako je to vidio i na to dao svoj potpis, a vrlo je lako da se desi takav slučaj kakav si opisao.
 14. Možeš malo pojasniti zbog ćega izlaze tako velike količine iz vagona. Već sam prije vidio to u nekim tvojim putopisima pa me zanima.
 15. Ivan_M

  Baat vagoni

  Zakaj ste tak lijeni malo prolistati temu. U šestom postu na ovoj stranici sam sve lijepo napisal. http://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?t=19&postdays=0&postorder=asc&start=45 Ok. Hvala! Al svejedno tu mi nekaj ne štima, jest da je to po mojem siječanju. Godine 2002 sam bio maturant, i znam da Baat vagoni nisu više vozili u polasku 12.15 i 19.10 iz čk-a prema kotoribi. Tada su redovito bili Baat vagoni na tim vlakovima. Još znam da smo to komentirali (mi školarci) kak su nam bolji bili teksas vagoni od ovih kupejaca.
×
×
 • Create New...