Jump to content

Majster

Članovi
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

About Me

  • Location
    Slovenija

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Majster's Achievements

8

Reputation

  1. Dobro to mi je jasno da ako očeš neko stvar ''imati'' moraš je i ''nabaviti'' al šta si htio razložiti,neko je vlastnik ali ja se sprašujem ,glede na to da takav stroj nije jeftini i da se ga ne treba svaki mjesec ,gje je ovdje računica,pa moglo bi se klasično izvlači kolosjek ,naprije tračnice a onda pragove,ne trebaš neki svemirski stroj zato.
  2. I gje u hrvatskoj se prave pruge na način montaže cijelih kolosečnih polja ?
  3. Zanimivo da se ikome isplati imati ovaj stroj za vadenje tračnica,jer se ta stroj koristi tudi za drugčije namene ?
  4. Verovatno im se ni dalo raditi u ovome mrazu i snijegu.
  5. Glede del v tunelu sem poslal vprašanje županu občine Hum na Sutli in poglejte kaj mi je odgovoril. Načelnik odgovara Dragi Matjaž, Tvoje pitanje odmah sam proslijedio g. Željku Horvatu, odgovornom za željeznički i cestovni promet u Županiji. Evo što mi je g. Horvat odgovorio: „Što se tiče sanacije dionice pruge Đurmanec-Lupinjak, od Hrvatskih željeznica sam uspio saznati da za sada na toj dionici nema nikakvih radova, ali da je u tijeku priprema za sanaciju te dionice pruge i tunela Lupinjak. Predviđa se da bi sanacija te pruge trebala biti gotova do kraja ove godine. Nadam se da će se to i ostvariti.“ Nadam se da si zadovoljan s odgovorom. Pozdrav i svako dobro.
  6. Tam na sliki notranjosti tunela je videti da delavci spuščajo strop. To vsekakor ni dobro saj je sedaj strop prenizek za samo vožnjo vlaka,res me zanima za kakšna dela se gre tam.
  7. ''Silver'' še enkrat (1 *) počasi preberi moj post pa potem odgovori ! Mene zanima zakaj je proga demontirana ?!
  8. odlične slike, zanima pa me,kako to da je proga v tako slabem stanju,saj je minilo SAMO dobrih 7 let od zadnjega vlaka ? Kdo je pobral tire,prage,gramoz ? Kdo je to dovolil ? Vaša tedanja uprava HŽ-ja še smetišča ne bi znala upravljati.
×
×
  • Create New...