Jump to content

FranVK

Članovi
 • Posts

  86
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

FranVK last won the day on December 11 2022

FranVK had the most liked content!

About Me

 • Sex
  Male
 • Location
  Vinkovci

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

FranVK's Achievements

841

Reputation

 1. Pozdrav, evo nakon dužeg vremena odlučujem se za kratki obilazak jednog dijela vinkovačkog kolodvora (točnije zapadni dio). S obzirom da sam negdje prije s nadvožnjaka vidio kako vade prugu morao sam to obići pa makar i ovako "nabrzinu". Pogled sa nadvožnjaka Pruga je izvađena dokle pogled seže Imam još dosta fotki, no ove sam izdvojio da ne zatrpavam temu sa previše sličnih fotografija.
 2. Pješački nathodnik je sada već skoro pa cijeli demontiran. 22.02.2022.
 3. Ovakvo je trenutno stanje na D i A parku, fotografije su nastale prije nekoliko dana. Kao i na prošloj objavi, na fotografijama se nalaze samo dva parka (A i D). Put započinje prilaženjem pasareli gdje je cca ujedno i početak ranžirnog kolodvora. Pasarela je trenutno u stanju demontaže radi izgradnje nadvožnjaka od grada k Borincima. Nakon prelaska preko pruge s desne strane pogledom prema "putničkom" dijelu kolodvora možemo viditi preostalih par vagona koji čekaju rezanje. Pogled prema kolosijeku (A park) na kojem su se nalazili desetci vagona. Na D parku nalaze se tračnice sa (pretpostavljam) vukovarske pruge. Iza samih tračnica nalaze se hrpa pragova i tračnica također sa vukovarske pruge. Pogled unazad, prema pasareli Pogled na D (desno) i A (lijevo, pod portalima KM) parkove s postavnice. Za kraj, pogled prema spuštalici te B i C parkovima.
 4. Sljedeće fotografije nastale su prošlog ljeta, 2021. godine, dok je još bilo davno otpisanih vagona na RK (sada je već većina kasirana), ovo je samo djelić fotografija za otvaranje teme. U skorije vrijeme planiram obići kolodvor cijelom dužinom i naravno objaviti to😆 Fotografija sa mjesta gdje je početak (ili kraj) ranžirnog kolodvora i pogled ka D parku. Obliža fotografija D parka. Razbijena "glava" skretnice (ne znam točan naziv) Zapostavljeni vagoni na A parku Dio na kojem završava kontaktna mreža D parka Portal kontaktne mreže na A parku
×
×
 • Create New...