zagi988 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 A!! i Marioo je nabavio huge objektiv! sad sam samo ja osto na 18-55 Quote Moji željeznički filmići
Marioo Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Mucki provokatoru Btw Ivog i ja imamo identicnu foto-opremu,sad smo foto-blizanci Uglavnom kontinentalci se vratili a usput smo umjesto u Fuzine otisli jos jednom u Delnice pa zatim u Dugu Resu i Karlovac Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448
zeljko256 Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ogulin, Moravice, Brod Moravice, Skrad, Delnice, Lokve, Duga resa, Karlovac, ak sam nešto propustio ispravite me.. Pfaff hvala na dočeku i druženju. Quote Od Konjščine do Sibira...
ICE-3M Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Ogulin, Moravice, Brod Moravice, Skrad, Delnice, Lokve, Duga resa, Karlovac, ak sam nešto propustio ispravite me.. Da, propustio si da poslije Lokava idu opet Delnice. Pfaff hvala na dočeku i druženju. Ovo potpisujem. Inače više o ovome bauljanju u putopisu iduči tjedan, kad se oporavim od Quote
Marioo Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Evo i zajednicke pokraj sluzbenog vozila i Pfaffmobila koji je protegnuo nogice U Dugoj resi nas je docekao VortaBlack ali se tamo nismo fotkali. Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448
Pfaff Posted December 30, 2011 Author Posted December 30, 2011 Evo i zajednicke pokraj sluzbenog vozila i Pfaffmobila koji je protegnuo nogice Hvala. A pogledaj, molim te, registracije: ja trošim mililitre, a ovaj naš Zagorec? Gigalitre? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
ivog Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 I ja stigao sretno kući, bilo nam je stvarno ok, hvala momcima kaj su uspjeli nać vremena se nać s nama.. To pogotovo ide Pfaffa koji je pobjegao od ručka da se nađe s nama.. Gigalitri.. Quote
ZlayoZg Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Prvo Pfaffu čestitke na (po tko zna koji put) odličnim fotkama i obradi boravka kontinentalaca u Lokvama. Inače više o ovome bauljanju u putopisu iduči tjedan, kad se oporavim od Ajde,ajde,samo požuri i nemoj štedjeti na fotkama,vjerujem da se ima štošta za pokazati,a isto vrijedi i za ostale. Žao mi je što nisam mogao biti član te ekspedicije.Jbg,posao je posao. Quote
Portos Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 A!! i Marioo je nabavio huge objektiv! sad sam samo ja osto na 18-55 Morao je! Tvoj MOBITEL K850i pravio je bolje fotke od njegovog fensi-šmensi MCanona Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d.
Marioo Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Morao je! Tvoj MOBITEL K850i pravio je bolje fotke od njegovog fensi-šmensi MCanona Ma samo se vas dvojica tjesite Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448
Pfaff Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Mala digresija: Najbolja supruga na svijetu aka pravila je red u ormaru pa je u džepu neke košulje pronašla uspomenu na prošlo svršeno doba dok se još na kolodvoru Lokve mogla kupiti prava pristojna karta za vlak... Eh, da, tempi passati Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
matesonik Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Prijatelja su mi (kao što sam već i bio izvješten) lijepo otkopali. Bit će da je imao posla. Ili mu ga spremaju Ako se dobro sjecam - izvjestitelj bih bio ja. Dan ranije, zaputio sam se u Fuzine ovim vlakom: A dok ste vi slikali po kolodvoru, ja sam se pentrao po okolnim brdima...ali to je vec offtopic, tako da samo jedna slicica: Quote Sumi, sumi, postolje, nek kardani govore Neka cuje zemlja sva Kako drnda tramvaj sav © NT 2200
Pfaff Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 (edited) Već je nekoliko dana ovdje u mojem planinskom (br)logu ekstremno hladno – temperature se ne penju iznad -13°C, prši uglavnom vrlo fin, milovci nalik, snijeg, a žitelji se hrvu s drvima, smrznutim cijevima i dešperacijom. Danas je ujutro nenadano granulo nekakvo zubato sunce pa sam se s velikim elanom prihvatio činjenja prtine kako bih Pfaffmobil mogao malo izvesti na šetnju. Da mu se ne ukoče nogice. Najprije sam svratio do lokvarskog kolodvora (cesta je, srećom, vrhunski očišćena) Rezidentni HŽ-ovci (kad već ne prodaju karte) su se prihvatili metli i lopata ter vrhunski očistili vitalne dijelove kolodvora. Prijatelj mi sramežljivo proviruje između dvije ogromne hrpe snijega Peron je lijepo poglodan Nedjelja je pa muvinga nema, ali na IV. kolosijeku sjedi ova dugačka kompozicija sa zimzelenom u sredini Pogled prema Fužinan Edited February 5, 2012 by Pfaff Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Pfaff Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Vrijeme se kvari, navlače se sumorni oblaci, počinje opet pršiti Pfaffmobil je sasvim dobro raspoložen Zatrpano Onda sam odlučio otići do Delnica po kruh (kad sam već na cesti). Kilometar nakon raskršća Sopač nailazim na probleme... Zar nije šleperima zabranjeno? Odakle ovi na cesti? Uljanik plinovi, ali ZG registracija Ovaj se jedva popeo uz omanji uspon, a sad iza mene čeka razrješenje. Što se događa? Delnička policija ne pušta kamione na ACRZ pa ih lijepo zaustavlja duž Lujzijane, ali pritom nitko nikome ne daje nikakve upute. Čas ranije prošla je cestarka ophodnja i samo nam je svima dat znak da se zaustavimo uz desni rub... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Pfaff Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 U jednom trenutku nam je dozlogrdilo pa smo se lijepo izvukli iz kolone i bez problema stigli do Delnica. Kupio sam kruh, okrenuo se i krenuo natrag. Lijepo piše: Obilazak za buseve i kamijone Dva policijska vozila na početku, ali nitko ne maše ručicama. U prolazu sam osmotrio registracije kamiona: SB, dva Zagrepčana, nešto brojki-i-slova, Španjolac koji vozi automobile, tri Poljaka. Pa tko je te tipove uopće pustio na cestu u Rijeci? Nadvožnjak Sopač. Slabašan promet osobnih vozila po autocesti I to bi bilo to (zasad) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Pfaff Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Jean i Narcis su krenuli u zimski . Ideja je po posljednji put slikati Žutke u snijegu. Usput su svratili starijem kolegi razvedriti dan Maksimalno su orni za aktivnost Najbolja supruga na svijetu ih je ispratila jer sam ja bijo u papučama Sjedoše u Jeanmobil... ... i odoše... (Poslali su mi pozdrave od prijatelja s kolodvora Lokve) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
seabral Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Hm, mora da sam nešto gadno propustio ... vidim da je sad Jean pustio bradu, a Narcis ne skida blješteći prsluk niti kod tebe doma, niti kod Jeana u autu. Interesantna neka vremena .... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
Pfaff Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Hm, mora da sam nešto gadno propustio ... vidim da je sad Jean pustio bradu, a Narcis ne skida blješteći prsluk niti kod tebe doma, niti kod Jeana u autu. Interesantna neka vremena .... Eh, da je Jean pustio samo bradu... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
narcis Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 ....... a Narcis ne skida blješteći prsluk niti kod tebe doma, niti kod Jeana u autu. Interesantna neka vremena .... Sve po propisu, da sam više uočljiv....više u putopisu uskoro. Quote
Portos Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Eh, da je Jean pustio samo bradu... Ne smijem vas više zvati kod Mate na roštilj. Jerry, Jean, Pfaff i ja zajedno 550kg. Tko bi to nahranio? Zar se kanite prodati po kg težine? A u Sungeru mesineeee... BDW pozdravlja vas Mato iz Canade. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d.
Pfaff Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Danas je već drugi dan lijepo vedro i sunčano u GK. Jest da su po noći temperature još uvijek dosta niske (zapravo je stvar ukusa: je li -7°C puno ili malo?), ali su zato dani prekrasni. Četvrtkom je u Deunicama sajmeni dan pa kad se već mora, onda ajmo u četvrtak. Sve redom: banka, pekara, pošta, loto (nada umire zadnja) pa kod gulikože Todorića... Na povratku svratih na kolodvor Lokve. Red je red... Staza u cik-caku? Ovdje se ? Lijepo su očistili skretnicu koju opslužuje moj prijatelj Prekrasno plavo nebo i kandelabar bez LL-a Osojna strana. Oni tragovi na snijegu su od gruda snijega koje padnu s grane prilikom topljenja i onda se kao u crtiću valjaju niz sniježnu padinu postajući sve veće i veće i većeee! Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Pfaff Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Signal na III. kolosjeku (bez perona ) u pravcu Deunica je pozelenio. Stiže 705. Evo ga. Došao, prošao i k'o da ga nije bilo... Posebna zahvala g. Prometniku koji se postavio tako da mi ne uleti u kadar! Malo ego-tripa: Tri autoportreta vašeg vjernog izvjestitelja. Čekaonica und WC U gro-planu Pred vratima nove prostorije za pregledače kola koju su ispandlali iz nekadašnje velike čekaonice Naoružani i opremljeni do zuba I kolodvor osta pust i prazan, a ja ću kući. Treba činiti objed! je svo to vrijeme strpljivo šećkala gore-dolje... Prema ritmu topljenja, ovo bi mogle biti zadnje snježne fotke ove sezone (never say never!) BDW pozdravlja vas Mato iz Canade. Pozdravi i Ti njega kad se budete čuli. Kad se vraća? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
narcis Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Ajme neki jadan sastav danas na 705, šta opet fali vagona ? :ne zna: Quote
Pfaff Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Ajme neki jadan sastav danas na 705, šta opet fali vagona ? :ne zna: Meščini da samo nisu imali dovoljno izgrafitiranih! Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
file Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 (edited) Pfaff, hvala za fotke, lijepo je vidjeti Lokve pogotovo sada kad sam daleko... Edited February 29, 2012 by file Quote "Nikad stati, osim kad se mora""Bolje častan uzmak nego nečastan poraz"''Bolje živa kukavica nego mrtav heroj'' - Grunf
Recommended Posts