Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

thomcro

Članovi
 • Content Count

  9524
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

thomcro last won the day on November 25

thomcro had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Rijeka
 • Interests
  Željeznica, mala, velika, srednja ... bilo kakva ... glavno da se kotrlja

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eto vidiš, sam sebi skačeš u usta, što je ovo ako ne nametnuto ... moreš ali moraš to biti na forumu. Ne, to u mom slučaju nebu išlo! Mogli ste i dosad bez mene pa ćete i nadalje moći bez mene.
 2. Sve to OK ali ja želim imati drugu opciju i ako to ja želim staviti fotografiju na forumski server a ne da mi se to nameće kao jedina opcija.
 3. Ne dobro pravilo jer sad bi trebalo dizat fotografije na dva mjesta. I to nikako neće trajat 30 sekundi! Jesi razmislio što će biti sa putopisima kad imaš 150+ fotografija i kad meni treba cijelo jutro za napisati opise uz fotografije pa sad još moram i dodatno dizat fotografije na drugi server i te druge linkove ukomponirat dodatno u opise ... pa to nećeš napisat do večeri. Sve to nije toga vrijedno i još ćeš ljudi ovime način odbiti od foruma jer ne ostavljaš ni mrvicu izbora! Ja osobno, ono štodrugi nameću da moram to u pravilu kršim i ne napravim i zaobilazim tako da mi ovo nikako ne odgovara. Nastaviti ću i dalje pratit forum ali neću više ništa stavljat od fotografija na forum. Bar dok se ne promjeni pravilo. Sorry!
 4. thomcro

  Malo zabave ... II

  Uskoro će vrijeme darivanja (ovo je iz 2017.), budite mudriji sa željama od mene i pazite šta išćete od nekoga
 5. ... to se meni izgleda samo potrefi da malog 'gremlina' ufatim na spavanju Doduše videl sam popodne (oko 15 sati) velikog 'gremlina' parkiranog kod silosa i mislil sam otić do kolodvora al' dosta je kiša padala pa sam odustal od tog nauma i prošal doma
 6. ... što se tiče ovoga iz NL-a ... najveća glupost koji su napravili i koju je Obersnel dozvolio da se napravi! ... igraditi kontejnerski terminal bez prateće infrastrukture. I sad sve stoji jer se čeka da se izgradi pristupna cesta i da se rekonstruira teretni dio kolodvora. Budalaština na kvadrat koja se može dogoditi samo kod nas.
 7. U zadnje vrijeme kad god dođem na kolodvor mali 'gremlin' je parkiran ... Koliko to čudo tehnike zapravo radi u Rijeci a koliko ima 'praznog hoda'?
 8. ... i dalje mislim da je perverzno gubiti vrijeme na par pixela, prebrzo život ide da bi se na takve gluposti gubilo vrijeme.
 9. ... ali kad se klikne na fotografiju vidi se veći prikaz. Ali ono što i Anton kaže, gdje je problem? Vidim fotografiju u postu i idem dalje. Nisam toliko perverzan da ću tražiti detalje po fotografiji. Nemam ja tolko vremena u životu za gubljenje na nevažnim stvarima.
 10. Ajd da pitam: jedna fotografija je OK, kako je zeru više? Npr. za putopise? 10 ide glatko?
×
×
 • Create New...