Jump to content

file

Članovi
  • Posts

    753
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by file

  1. Sudeci po oprugama, slonici su prazni...
  2. Nemam kabrio, al imam 3 Gopro-a
  3. I Pfaff jos jednom majstorski!!! Ne samo da me lijepis za ekran, vec i educiras o vlastitom dvoristu!! P.S. Pratim Te ja i kad se seces po Slavoniji i Europi; samo naprijed, naprijed samo!!!
  4. Ako se ne varam, netko je onomad napisao da ima veze sa otpornicima dinamicke kocnice i strujanjem vruceg zraka, ali nadajmo se da ce neki od poznavatelja Asea dopuniti tu tvrdnju... Dash?
  5. Nemoj slučajno da me za deset dana dočekate s tim temperaturama! Ne prijetim, samo kažem!!!!!
  6. Hah, moja dva mormona se već zafrkavaju samnom kad me vide; "Jel, da se nisi možda predomislio od zadnji puta pa bi možda malo popričao o našem gospodu isusu kristu?". Jednom me kolega dovezao pred kuću i taman nalete spomenuta dvojica obučeni u traperice i neke majice. Pozdrave, odgovorim im, i odmah krenem u napad. Rekoh, dečki, kakvo je to šetanje bez odora, ovako u trapericama?? Siromasi počeli zamuckivat, kao kosili travu oko crkve pa im se nije dalo presvlačit... Ispala je baš dobra fora. Inače,kratka povijest mormona se može pogledati u epizodi South Parka "All about Mormons" (S7E12) Sorry Stanley sta ti offtopičarim po temi!!!
  7. Dobro je, već sam mislio da Ti se nije netko na stanici zamjerio, pa zato ne ideš...
  8. Mislim da bi i oni iz Dobre (koji se ne smiju zvati kak se već zovu) se složili s time...
  9. Fantastično, kao da sam se sam prošetao po stanici. Što se tiče one mrke beštije, ime mu je Cvile. Dobroćudni pas mog susjeda; vjerojatno ga možeš vući za rep a da neće odreagirati. Vrlo umiljato stvorenje! Vjerojatno mnogi ne znaju da je lokvarski 3kV EVP do pred nekoliko dana bio u funkciji. Sada se opskrba kućanstava i stanice prebacuje na gradsku mrežu.
  10. Bravo, bravo, baš obraduju fotkice iz mog kraja!!!! ))
  11. file

    Open Windows 2013.

    Fotke su fantastične! Hvala na odličnom putopisu.
  12. Zato i velim, nikad ne znaš gdje može završiti bus dok je Kobler u njemu...
  13. Sreća da se crvenkapica izgubio pa ste dobili na vremenu. Tko zna gdje je Kobler mogao završiti, u Driveniku možda... P.S. Nemoj se sramiti stavljati slike u temu, znaš da te svi volimo čitati!!!
  14. Ili da uštediš par vjeverica, priupitaj nekoga da ti nabavi Tarifu 103, možda i u Lokvama imaju koju staru...
  15. Jesi naletio na kakvog medonju (goranskog, ne australskog) dok si brao te gljivarone? Didi se jedan prošlih tjedana udomaćio u dvorištu, no postavio mu je neke daske sa čavlima pa sirotinja više ne dolazi na šljivu otkako se ozlijedila... Kao i uvijek, hvala za slike...
  16. file

    Neobičan hobi

    Išli bi oni meni u miliciju na razgovor...
  17. Recikliranje... Tot je nekada bila vanjska tračnica u krivini, pa ju pojeo vijenac kotača. Lijepe slije! Pozz
  18. Rampa je u cijeloj raspravi suvišan pojam, jer je to na željeznici građevinski objekt gdje se vrši utovar vagona. Dok se u kontekstu ŽCP-a radi o branicima i polubranicima.
  19. Logički gledano mislim da si u pravu, i da nema pretjeranog smisla naglašavanja, tako da i Zakon o sig.u želj. prometu definira ŽCP kao križanje pruge i ceste u istoj ravnini. Možda Željeznica naglašava ŽCPR jer je ta vrsta križanja u njihovoj direktnoj ingerenciji, dok, pretpostavljam, križanja izvan razine nisu(tj. podijeljene su s organizacija za gospodarenje cestama i sl.)...
  20. Ma skužio sam to, nego rekoh, iskoristit ću tu greškicu da ne budem OT! Cheers Stanley
  21. Veliš ŽCPbezR, to bi bilo željezničko cestovni prijelaz bez razine. R je razina, iliti nekada za vrijeme JŽ-a ŽCPN- željezničko cestovni prijelaz u nivou. Što se tiče cvijeća, prije Ti moram poslati razglednicu iz Kingstona, a moramo i popiti K-makijato kad dođem na GO; tada ćemo raspraviti jel voliš više krizanteme ili maćuhice!
  22. Zbilja moram priznati da da, nema ništa od grijanja na struju! Goranski seks... I da ne budem OT; gdje je nestala "razina" sa ŽCPRa u De? Hvala Ti za slike, lijepo ih je vidjeti...
  23. Odličan, hvala na pitanju! No ne radujem se snijegu... Taj komad gvožđurije ide skoro baš na to mjesto na skretnici, ali ispod tračnica. Na njega se montira električna skretnička postavna sprava, i tuda prolazi polužje za prebacivanje prijevodnica... Inače ovih dana se mijenjaju sve skretnice u Lokvama, zato je ta navala strojeva. One samohotke na vagonu baš tome služe, ćape skretnicu i odnesu ju tamo gdje treba!
  24. Pfaff, hvala za fotke, lijepo je vidjeti Lokve pogotovo sada kad sam daleko...
×
×
  • Create New...