Jump to content

zagi988

Članovi
  • Posts

    4842
  • Joined

  • Last visited

About zagi988

  • Birthday 21.10.1994

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.youtube.com/user/zagi988zap
  • Skype
    zagi.988

About Me

  • Sex
    Male
  • Location
    74004
  • Interests
    Željeznica, EMD, extremni biciklizam

Recent Profile Visitors

17347 profile views

zagi988's Achievements

74

Reputation

  1. Da si ostal cca vuru ili tako nešto duže, svjedočio bi i Končarevom zelenom traktoru kak izvlači THM ASEA-u na kolodvor.
  2. Šalim se ja, po fotki bogami nemoš odredit godište. A kaj se tice cijene, ako je sve skupa tolko onda se stvarno isplati posjetit. Imat ću na umu/u planu.
  3. Zgodan putopis. Znaci 360 kn za voznju vlakicem skupa sa spiljom? Po osobi? Nit isplativo nit neisplativo, osim ak je za sve skupa 360 kn onda je super cijena. P.S. I unučica je zgodna,osobito ak je punoljetna.
  4. Pa kaže dalje... 520 prošo, fotka u mojoj galeriji, usput i link galerije za one koji ne prate taj podforum >> http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/7674-zagi988-slike-sve-i-svasta/?p=493981 Vraćamo se do Zvečaja, moram pofotkat snijegom okruženu Mrežnicu! Pa eto je! I jedna kolibica i zalazak sunca Sad opet trk u Mrzlo Polje, idemo fotkat 523! Dok vlak ne dođe opet fotkamo snijegom prekrivene pejzaže... I fotografiramo one koji fotografiraju 523 došo full speed ahead i digo poštenu prašinu! I ja ću završit slično ko Josip, samo malo drukčiji kut fotkanja! Vorta će sve upotpunit JE***KIM videom, jer smo bili na mjestu gdje Turneri URLAJU, a imali smo i sreće s jednim majstorom koji ga voli nagazit po gasu! Pa eto, tolko i od mene.
  5. Skupili Vortu u Dugoj Resi i brzo (BRZO) do Josipdola. Gledam mapper, vidim vlak je krenul iz Ogulina a mi imamo 8 minuta do Josipdola! Izletavanje iz auta kojeg smo ostavili pred rampom i brže bolje traži poziciju! Ja sam opel vu kanal, snijeg dubine skoro do pazuha. Zašel sam van taman na knap da stignem fotkat cug! Ovo je cug koji sam fotkal A ovo je Josip koji je fotkal cug Nakon toga odosmo do prometnog ured, usput se fotkaju ledeni šmrklji, ledenice, sige, štroklje... biraj naziv Pogled na livadu snijega... Saznamo da dolazi strojni Turner, svi na pozicije! Eto njega, ide do Plaškog po Šveda kak je Josip već reko! Nakon fotkanja, neki pregledavaju fotke a neki se iskopavaju iz snijega... ja sam spadal u drugu skupinu. Dok čekamo da se Turner vrne, idemo u čekaonu na grijanje... Josip je i gablal usput. Turner vraća Šveda, nazad na poziciju, nastadoše ova fotka Opet do prometnog ureda, saznamo da ide još jedan teretnjak... čekamo i njega Eto ga došel je, u punoj snazi! Vraćamo se u Dugu Resu jer Vorta mora stić na rođendanski ručak! U DR manevra i Mađar, a čeka se još jedan putnički i prolazak 520 Nastavak samo kaj nije...
  6. Pa da krenem i ja sa svojim dijelom... Cijelu noć nisam spal, pa sam prešel iz Stenjevca u Zaprešić autom pa nazad do Glavnog vlakom, tak je počel moj jučerašnji dan. Prva fotka je bila Mađar na Savskoj, baš mi je nekak sjel za divno čudo. Došel na Glavni, okinul fotku koja je u mojoj galeriji i krenul prema Lisinskom di su me SBB i Josip pokupili autom (nisu me zgazili, ušel sam u auto). Usput fotkam prazno stajalište autobusa... Jedan bus, čak! Nadalje, nekad ponos grada a sad ruglo zvano Paromlin! I eto Kennedy-a, naše službeno vozilo! Krenuli na autoput, došli do Mrzlog Polja i tam se izgubili po nekom lokalnom putu prema Dugoj Resi... bilo je "oćemo lijevo il desno? desno! nenenene ipak lijevo" Na kraju je lijevo bilo krivo... ili nije? Kak nas je to odvelo na put po brdima, fotkalo se sve lijepo i krasno. Mrežnica... Grane povinute od snijega Lišće koje je palo na snijeg Josip pokušava neki long exposure shot vode, mislim da bezuspiješno A kad splićanin koji voli zimu vidi snijeg dogodi se ovo... Nastavak uskoro...
  7. Samo da krstarica jedna ide gore dole, bilo bi super. Al ovak nista, zapne vlak sam tak. Treba spojit dve karavele i gore dole s njima svakih sat dva, ili ASEA-e, one imaju ralicu bar. Al nikog nije briga, pa eto...
  8. Jedna od danas iz Vrbovskog, "ukradena" s FB-a
  9. Ja bum tu hitil samo par fotki, pošto je sve već pofotkano al eto nekih drugih kuteva. Dam se kladit da neku fotku gledaju, ne sjecam se vise. Sve u svemu super, fakat je bilo "cudno" vidjet tolko forumasa al hajd, svi se vecinom znamo pa se dalo popricat o svemu i svacem.
  10. A kakve on veze ima s depoom? Nema vam on kaj zvat policiju za bilo kaj ak se secete i fotkate, a kamoli za "priblizavanje depou".
  11. Da mi je znat cime vam se to skretnicar zaprijetio?
  12. Fotke su dobre ali treba narihtat EV ili kaj vec imas na foticu na barem +0,5. Ovak je debelo pretamno. Putopis sam po sebi mi je zanimljiv.
  13. Ma sve 5, i mislil sam si da nekaj ne valja s fotkom jer je ta "prva" ASEA malo čudna pozadi.
  14. Daj mi malo pojasni kaj se dogada na ovoj prvoj fotki? ASEA ispred teretnjaka se odspojila pa ide dalje ili kaj, ne kuzim odkud tu kad je jednokolosjecna pruga?
×
×
  • Create New...