Jump to content

Marioo

Članovi
  • Posts

    4294
  • Joined

Everything posted by Marioo

  1. Pa hajde onda reci da se i mi ostali smijemo.
  2. Nek je ovo forum ali Mato je potpuno u pravu...niti taj post ima smisla niti je važan za nešto...post djeluje provokatorski i to ono najgore politički.
  3. Evo nekim slučajem sam i ja pročitao ovu zadnju stranicu i imam jednu malu opasku...naime forum dosta cesto pratim preko mobitela a posto su tebi fotografije jako tamne cak i pretjerano imam velikih problema sa praćenjem.Inače da se pronaći zanimljivog sadržaja.
  4. Sigurno voditelji u Hrvatskom Lidlu ne rade 17,5 sati.Postoji voditelj dućana i njegovi zamjenici ali oni nisu tipicni voditelji u odjelu i kravati nego sve rade kao i radnici...dakle prijem...slaganje polica, blagajna a u Lidlu Dubrava svjedočio sam kad je voditeljica čistila dućan jer oni jedini nemaju službu za čišćenje.Ako ćemo o kršenju prava radnika onda je to definitivno Špar ( za Konzum neznam...govorim samo za one trgovacke centre za koje iz prve ruke znam)...stoga profa slobodno ajde u špar
  5. Dakle drago ti je skuplje plaćati? Ja koliko vidim po Sparu to su većinom snobovi koji kupuju. A ovo o 17,5 sati radnog vremena u Lidlu su ciste gluposti.Dućan radi 13 sati max a radnici sigurno ne rade 17....samo za info ja ne radim u nijednom od navedenih trgovačkih lanaca pa da nebo mislili
  6. Profa ti si cisti primjer kupca koji pada na blještavilo.Špar je sav super i bljesti i ugodno je ali zato i plaćaš to dok je Lidl cista suprotnost.Lidl je u sastavu grupacije u kojoj je još i Kaufland ( dakle isti gazda) ali imaju totalno drukčiji koncept prema sortiranju robe, izgledu dućana,pozicioniranju,odnosu prema kupcu i sl.
  7. Lidlovi radnici imaju daleko najbolje place sto se tiče prehrambenih lanaca trgovina dok Konzumovi medu najlosijima.A ako ćemo gledat o izrabljivanju radne snage tu konzumu nema premca i još jednom austrijskom trgovačkom lancu.
  8. Posto me se vuce van iz mirovine i propitkuje o nekakvim putopisima i pisu se svakakve insinuacije o tome kako sam ja protivnik putopisa a jos vise "nezeljeznickih" putopisa pa da objasnim cjenjenom clanu 68847. Dakle u ovom postu sam rekao da imam puno ispucalih fotki iz Šibenika i jel ljude zanima jedan Nezeljeznicki putopis...da bi nakon toga napisao... Budem onda nesto pripremio samo dok obradim fotografije....treba vremena ...iz cega je jasno vidljivo da cu napisati jedan nezeljeznicki putopis. Postovani kolega 68847 ponekad poruke procitajte do kraja i sa razumijevanjem jer sam ja napisao da pripreman jedan putopis bez zeljeznice....ne trebate zato pisati pp i dva puta postavljat jedno te isto pitanje. i neznam zasto ste se mene uhvatili jer ja uopce vas putopis nisam nikad ni pogledao a kamo li da znam o cemu vi pisete pa da se osjecate prozvanim. I na kraju da otklonimo jos jednu nedoumicu..Mario nikad nije rekao da ne voli nezeljeznicke ili zeljeznicke putopise....Mario je samo rekao i kritizirao besmislene putopise sa pruga koje su milijun puta prozvakane ili gluposti kao sto je kopiranje Pfaffa sa slikavanjem WC-a po kolodvorima ili fotografiranjem skretnica po mrezi HZ-a i pozdravljanjem istih sa "Pozdrav Pfaffovom prijatelju/rodaku iz Lokava"To su Pfaffove cake i kopiranje je smijesno ako ne i tragikomicno. Nadam se da sam sad objasnio neke nejasnoce...Hvala lijepo na citanju.Pozdrav.
  9. Kako misliš mjesto gdje se okupljaju railfanovi? Kaj je s ostalima?
  10. Pa sad svaki je forum takav...najgore od svega je kaj si neko zamisli da smo si svi dobri i prijatelji i vezu nas vlakovi i mi smo svi tu i bljaaaaah.Daj odrasti.Sve je to u redu ako te nesto ne zanima preskocis ali dali je konstruktivna izjava " madar je prošao pokraj mene" i " na maperu sam vidio..." .Davno je ovo izašlo iz konstruktivnosti i okupljanju railfanova.Ja nisam railfan pa sam ipak ovdje
  11. Ne želim ga ni ja ubijati u pojam ali zbog ovakvih putopisa sam i odustao od ovog podforuma da bih opet razmišljao da i sam napišem jedan nezeljeznicki ( u biti povijesni) ali sve me vise volja prolazi.
  12. Decec i railfan živi i školuje se u Zagrebu a samo je vikendom u Kutini Gle u jednu ruku Mate ga je opalio iskreno a u drugu ruku meni i ne smeta ako nema puno teksta ali da onda bar ima puno fotografija....ovaj ima puno fotki ali onih napornih za osobnu iskaznicu i to škart vagona koji su tamo godinama.Uglavnom ak ćemo iskreno jako nezanimljiva i prožvakana dionica za jedan putopis.
  13. Jedino kaj si zaboravio pjesmicu koja nas je odusevljavala i držala cijelim putem...takoder i našeg suputnika iz kuseta koji nije vraga razumio ali je obećao obradu na englesku verziju
  14. Budem onda nesto pripremio samo dok obradim fotografije....treba vremena
  15. Pa sad kad svi pisu od svukud iako nema zeljeznice imam i ja nekih 1000 ispucalih fotografija iz Šibenika pa jel da napravim kakav putopis ili?? Fotografije vlakova su u mojoj galeriji ali ostalo je jos mora,sunca i povijesnih tvrdava pa....?
  16. Recimo mozes poci kod okuliste ili u najblizi ducan po novi monitor Emmm sam 14 g stariji i nekih 30 kg tezi od njega pa ako tu ne vidis razliku popstupiti po gore navedenom
  17. A ne ne neces me navuci na ta Canikon prepucavanja,ne ne
  18. Jel istina da je bilo nezadovoljnih?? U kuloarima se šuška da nije to to.
  19. Ove starce znam ali tko su pomladci??
×
×
  • Create New...