seabral Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Nakon kupnje karte šećem ja po prvom peronu Glavnog i ubijam vrijeme do polaska mog Mađara za Vrapče, kad vidim poznati lik. Ugledni forumaš, pače i član Glavnog stožera, ne može bez željeznice pa se relaksira hodajući kolodvorom. Pita on mene nešto kao: - Kam se spremate? - A ja mu odgovorim: - Od… do…, uključivo ovo i ono. - Aha, kužim, idete popraviti dojam!? To bumo, kakbirekli, još vidli. Putopis slijedi ovih dana. Glavno da smo nas dvojica na isto mislili i da smo se razumjeli Mogu samo reći da mi je jako drago da si išao ponoviti ovu avanturu ... a bilo bi mi još draže da je i Pfaff uspio ostvariti svoje planove. Ovako Pfaff možda dočeka da se i ja napokon sastanem s vremenom, pa nam obojici bude treća-sreća Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
Gruber Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Pozdrav!! ponovo sam na zanimljivom mestu i to, ovog puta, bez kalašnjikova u ponoć uskoro... pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda....
egérke Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 E, prošlog sam se ljeta provezao tim vijaduktom... Pruga Prrenjas-Librazhd. Quote
Gruber Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Pozdrav!! ovo u crvenom okviru će biti težište priče pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda....
Levente Posted July 5, 2012 Posted July 5, 2012 Pozdrav svima iz Ljubljane. Sad sam na ljetnom seminaru ovdje, a svaki dan imam vremena na razna bauljanja po bližoj okolici Ljubljane. (Iako danas je izuzetak jer vani grmi i kiši. ) Već sam posjetio par kolodvora u blizini, zato možete očekivati kolodvoropise iz središnje Slovenije. Do nedjelje dolazi prvi. Quote Levente -- pozdrav iz Mađarske
dulevoz Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 Samo da najavim sta uskoro sledi u mom preobimnom putopisu iz Evrope... Pogled za koji ne treba dvogled, pogled na grad svetlosti i kontrasta, sa svega 300m visine, od koga zastaje dah Uskoro... Quote Pozdrav,Dulevoz_____________________________
Gruber Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Pozdrav!! a videćete i deonicu na kojoj je najmanje ograničenje brzine koje sam ikada video /u dužini od 35km/ naravno, uskoro... pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda....
tramvajac 92 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Jedan njemački grad, vrlo poznat.. Uskoro. Quote
Pfaff Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Jedno službeno mjesto na X. koridoru, slabo poznato. Uskoro Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
seabral Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 Kad ste svi tako tajanstveni, dodat ću i ja jednu tajanstvenu najavu za svoj novi putopis Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
ivog Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Kad ste svi tako tajanstveni, dodat ću i ja jednu tajanstvenu najavu za svoj novi putopis http://i174.photobucket.com/albums/w120/seabral/wien/2012%20078/396res.jpg Čekaj, čekaj, to je onaj brijeg blizu Beča.. Nemrem se sjetit kak se zove, al je negdi 2000m visok.. Quote
seabral Posted August 11, 2012 Author Posted August 11, 2012 Čekaj, čekaj, to je onaj brijeg blizu Beča.. Nemrem se sjetit kak se zove, al je negdi 2000m visok.. Tak je ... to je Schneebergbahn. Zupčasta željeznica se penje do cca 1800 m visine, a vrh brda je na oko 2000 m. Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
ismic Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 sutra ili prekosutra stavljam jedinu pelješku željeznicu... Quote
Gruber Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Pozdrav!! Nije Albanija a nije ni zapad :mrgreen: naravno, uskoro... pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda....
crhav Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Par pitanja o pisanju putopisa; - putopis prvo mora proci kroz administratorovu kontrolu? - kako se ubacuju slike, isto kao za forum, preko imageshack? Velimir Quote
seabral Posted August 16, 2012 Author Posted August 16, 2012 Par pitanja o pisanju putopisa; - putopis prvo mora proci kroz administratorovu kontrolu? - kako se ubacuju slike, isto kao za forum, preko imageshack? Velimir Nema nikakve kontrole putopisa ... pišeš jednostavno onako kako ti se učini da je najbolje i najinteresantnije za sve nas. A fotke ubacuješ na potpuno isti način kao kod svih ostalih postova. Dobro je ako ne bude više od 10 fotki po postu (naravno, broj postova nije ograničen), jer onda je sve skupa preglednije, a i lakše se učitava. Good luck ! Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
Fox Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Da li je netko zainteresiran za put do Budimpešte sa IC Dravom iz Osijeka?Za sada je okviran dan starta 31.8 u petak i povratak u nedjelju za detalje može na mail ili PM. Datum nije fixan još smo svi u nekim dogovorima i poslovima. Quote
Portos Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Da li je netko zainteresiran za put do Budimpešte sa IC Dravom iz Osijeka?Za sada je okviran dan starta 31.8 u petak i povratak u nedjelju za detalje može na mail ili PM. Datum nije fixan još smo svi u nekim dogovorima i poslovima. Dakako da s Foxom ide i moja malenkost ukoliko sve bude po planu. 31.8. je samo jedan od mogućih termina. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d.
ICE-3M Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ja sam danas bio u jednom, na forumu omraženom gradu Koprivnici, pa ako nekog zanima mogu napravit putopis. Quote
ZlayoZg Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 Ajde,ajde,nek ti ne bude teško..Koprivnica nam je uvijek zanimljiva(ako ništa,barem po sastavu nekih vlakova). :mrgreen: Quote
ICE-3M Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ma nije stvar u tome da bi meni bilo teško napravit putopis, nego u omraženosti Koprivnice na ovom forumu, pa da onda još nakon kaj se potrudim napravit putupis još budem baniran radi toga. Quote
ZlayoZg Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 , pa da onda još nakon kaj se potrudim napravit putupis još budem baniran radi toga. :shock: :shock: Ti se šališ?? Quote
seabral Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 Ma nije stvar u tome da bi meni bilo teško napravit putopis, nego u omraženosti Koprivnice na ovom forumu, pa da onda još nakon kaj se potrudim napravit putupis još budem baniran radi toga. Ne brini ti ništa ... ako neki članovi foruma imaju nešto protiv Koprivnice, to još uvijek ne znači da svi forumaši imaju nešto protiv tog grada. Čak sam uvjeren sam da velika većina forumaša nema apsolutno ništa protiv tog grada. U najgorem slučaju su ravnodušni prema njemu. A možda nakon tvog putopisa i ne budu više ravnodušni ... naravno, u pozitivnom smjeru Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
Pfaff Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Ne brini ti ništa ... ako neki članovi foruma imaju nešto protiv Koprivnice, to još uvijek ne znači da svi forumaši imaju nešto protiv tog grada. Čak sam uvjeren sam da velika većina forumaša nema apsolutno ništa protiv tog grada. U najgorem slučaju su ravnodušni prema njemu. A možda nakon tvog putopisa i ne budu više ravnodušni ... naravno, u pozitivnom smjeru Znam barem 3+1 4rumaša koji o Koprivnici imaju sasvim dobro mišljenje Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Recommended Posts