seabral Posted April 5, 2011 Author Share Posted April 5, 2011 Evo da i ja najavim svoj hodopis za danas i to već za 2 sata. Ići ću propješačiti dio od Zaprešića do Podsused Stajališta(cca 4 km),pa ako se netko hoće pridružiti,neka bude u Zaprešiću u 11:30. Šta je na kraju bilo s ovim hodopisom ? Za sada nema niti fotki, niti putopisa ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted April 5, 2011 Share Posted April 5, 2011 Šta je na kraju bilo s ovim hodopisom ? Za sada nema niti fotki, niti putopisa ... Valjda se samo išao prošetati. Bez fotića Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted April 15, 2011 Share Posted April 15, 2011 Ja sutra idem sa Bike Expresom do Kutine ,Ilove ,Banove jaruge normalno i moj bicikl ide samnom tako da ču imat 2 stvari u paketu i idem na ovo http://www.hznet.hr/16-travnja-bike-expressom-u-moslavinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted April 19, 2011 Share Posted April 19, 2011 30.04.2011 idem u Draganič Hvidra iz firme održava natjecanjae u ribolovu na jezeru bliz kolodvora pa odamh se to koristi kao prigodu za snimanje vlakova . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
inflameswetrust Posted April 23, 2011 Share Posted April 23, 2011 Već neko vrijeme Fox i ja imamo ideju da bismo otišli napraviti reportažu o novom kolosijeku za NEXE cementaru u Našicama. Ima li još zainteresiranih za ideju? Uzmite u obzir da je teren brežuljkast i prolazi kroz šumu, pa kondicija i dobre cipele ne bi bile naodmet Inflames Quote Moje fotografije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko-KA Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Evo da se zna da ću sutra posjetiti još jedan "egzotični" kolodvor (ukrižje), Ludinu. Quote Stari Bl-ovci su zakon!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko-KA Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Evo da se zna da ću sutra posjetiti još jedan "egzotični" kolodvor (ukrižje), Ludinu. Ovo "sutra" vrijedi od danas, jer mi je kiša pokvarila planove.. Quote Stari Bl-ovci su zakon!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gruber Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Pozdrav!! Vrlo uskoro...Milano + severna Italija pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
swen Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 pošto sam ovaj tjedan kod dede i bake u Glini, danas sam napravio kratki cipelcugopis do stajališta Gređani tako da ovim postom najavljujem njegovo izlaženje za oči javnosti (jedino što vam ne mogu točno reći dan kada će to biti jer sve ovisi o tome kada ću se vratiti kući u Karlovac jer tu surfam sa sticka za internet na kojem nemam dovoljno prometa da uploadam fotke ... ali mislim da bude najkasnije do utorka) samo još imam jedno pitanje: gdje moram objaviti taj post (u infrastrukturi ili putopisima)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted May 20, 2011 Share Posted May 20, 2011 danas sam napravio kratki cipelcugopis do stajališta Gređani tako da ovim postom najavljujem njegovo izlaženje za oči javnosti... samo još imam jedno pitanje: gdje moram objaviti taj post (u infrastrukturi ili putopisima)? Evo ti idealnog mjesta: http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/3319-sisak-caprag-petrinja-glina-gvozd-vojnic-skakavacslike/ Naša ekipa nažalost nije stigla do Gređana, pa bi to fino upotpunilo temu. Još ako imaš sliku željezničkog mosta na Glini... Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted May 30, 2011 Share Posted May 30, 2011 Kako sada stoje stvari, slijedeći ponedjeljak (6.) ili utorak (7. lipnja), ovisno o prognozi vremena, bih napravio jedno kružno putovanje: Zagreb > 983 > Kloštar > 3604/6806 > Koprivnica > 6806/3606 > Varaždin > 3015/3017 > Zagreb Ima li eventualno zainteresiranih suputnika? Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 1, 2011 Share Posted June 1, 2011 Kako sada stoje stvari, slijedeći ponedjeljak (6.) ili utorak (7. lipnja), ovisno o prognozi vremena, bih napravio jedno kružno putovanje: Zagreb > 983 > Kloštar > 3604/6806 > Koprivnica > 6806/3606 > Varaždin > 3015/3017 > Zagreb Ima li eventualno zainteresiranih suputnika? Načelno zainteresiran, no... ... prognoza za ponedjeljak je fujtajfl, a za utorak idimi-dođimi. Bumo još vidli. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zagi988 Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 U pripremi nastavak na Detaljniji izlet po Rk (dosta slika) by Josip i ja Quote Moji željeznički filmići Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIL-LOGISTIK Posted June 4, 2011 Share Posted June 4, 2011 U pripremi putopis rudnicke pruge uskog kolosijeka u Wasseralfingenu(GER).Pruga je aktivna i sluzi za posjetitelje rudnika. Takoder planiram putopis pruga,vlakova,kolodvora i drugih stvari u podrucju Crailsheima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted June 5, 2011 Share Posted June 5, 2011 Načelno zainteresiran, no... ... prognoza za ponedjeljak je fujtajfl, a za utorak idimi-dođimi. Bumo još vidli. Prognoza za ponedjeljak je danas nešto bolja, ali mislim da nije dovoljno sigurna.Ostaje opcija utorka. Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
swen Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 jučer sam išao vlakom za Zagreb. znam da je to dosta posjećena relacija, ali ipak sam odlučio napraviti putopis. putopis će biti na forumu čim uredim fotografije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ćiro_bos Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Mislim da temu nisam pogriješio! Najava i poziv za okupljanje za koje već sada znam da će biti izvor više putopisa. Dana 19. juna' date=' nedelja, Udruženja Bosanski kolosijek-Banovići organizuje vožnju banovićkim ćirom za članove Udruženja Bosanski kolosijek, članove foruma i za sve druge ljubitelje ćire i željeznice, uopšte. Ko god želi može doći.[/i'] Sama vožnja je nako, gratis, besplatna! Jedina novčana izdvajanja su za obrok od 8 KM (4 €), koji će biti služen na vozu. Sastav garniture bi bio lok 83-158 sa tri putnička vagona, na slici gore, vožnja sa foto stajanjima. Detaljan plan vožnje i okupljanja 10.30 do 11.00-Okupljanje učesnika u prostorijama Udruženja, druženje i planiranje. Prostorije udruženja su u zgradi "Srednja samačka" do zgrade opštine u gradu Banovići, treće skretanje lijevo po prelasku pruge u gradu... 11.30 do 12.00-Okupljanje na vozu u stanici Separacija 12.00 do 13.00-Vožnja od stanice Separacija do stanice Jug, sa tri zadržavanja zbog foto stopova 13.00 do 14.00-Razgledanje radionice i depoa, Vožnja od stanice Jug do stanice Grivice sa dva foto stopa. 14.00 do 14.30-Ručak u stanici Grivice, ali na vozu! 14.30 do 15.00-Vožnja od stanice Grivice do stanice Turija sa dva foto stopa 15.00 do 15.30-Okretanje u stanici Turija 15.20-Povratak do početne stanice Separacija 16.00-Silazak sa voza, opraštanje učesnika ili nastavak druženja u nekom od ugostiteljskih objekata, po želji... Dobrodošli! Molim svoj dolazak da najavite na ovim istim stranicama ili na P.P. zbog bolje organizacije svega! pozdrav... Quote Posavina exspres Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Kako sad stvari stoje, ja bih se vjerovatno odvažio na takav put, a samnom bi iz Rijeke putovao Jean. No, moram priznati da mi je to skupocjen luksuz i život bi mi bio puno ljepši kad bih mogao, meknimo, u Zagrebu pobrati 2-3 grla do Banovića i natrag koji bi samnom podijelili taj dio troškova. Stanley, Ruxrux, Egerke, STIB? U nadi brzog i povoljnog odgovora, drugarski pozdravljam... SF - SN Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Na mene se ne može računati, ja se nadam da ću se već u subotu brčkati u moru - puno bliže Rijeci nego Banovićima Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Na mene se ne može računati, ja se nadam da ću se već u subotu brčkati u moru - puno bliže Rijeci nego Banovićima Još jedan kontinentalac u hladnoj tekućini - ha, dobro! (I hvala na odgovoru) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted June 13, 2011 Author Share Posted June 13, 2011 Još jedan kontinentalac u hladnoj tekućini - ha, dobro! (I hvala na odgovoru) Nemoj sad prestrašiti STIB-a ... nije baš tako hladna. Probao ja ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
FRED Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 Ja planiram jedan izlet u petak u Rijeku. Namjeravam iči u Rijeku na izložbu na ˝Galebu˝ i mislim sa nagibnim ujutro iz Splita u 8:50 sa dolaskom u Rijeku u 16:12. Mislim se vratiti trajektom koji ide iz Rijeke u 19:00.Dolazak u Split u subotu u 7:00. Pitanje za Riječane jel mi dosta 2 sata i 30 min za dolazak iz kolodvora u luku i obilazak broda. I jel 900 kasni u dolasku u Rijeku? Pitanje za ekipu iz Splita jel ima ko volje ič sa mnom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted June 13, 2011 Share Posted June 13, 2011 I jel 900 kasni u dolasku u Rijeku? Ovaj dio te neće razveseliti baš najbolje.Naime,u zadnjih tjedan dana 900 konstantno kasni i to: -06.06.- 25 min -07.06.- 30 min -08.06.- 44 min -09.06.- 42 min -10.06.- 30 min -11.06.- 67 min -12.06.- 59 min -13.06.- 22 min Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Kako sad stvari stoje, ja bih se vjerovatno odvažio na takav put, a samnom bi iz Rijeke putovao Jean. No, moram priznati da mi je to skupocjen luksuz i život bi mi bio puno ljepši kad bih mogao, meknimo, u Zagrebu pobrati 2-3 grla do Banovića i natrag koji bi samnom podijelili taj dio troškova. Stanley, Ruxrux, Egerke, STIB? U nadi brzog i povoljnog odgovora, drugarski pozdravljam... SF - SN Hvala na pozivu, ali... Spremam se na jedan obiteljski susret u Splitu, a puno putovanja opterećuje moj proračun. Uostalom, u Banovićima sam bio lani i pače vozio se u kuhinji (čitaj: upravljačnica parnjače). Vjerujem da bi mogao lako popuniti ta preostala tri mjesta i bez mene. SF - SN Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
egérke Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Kako sad stvari stoje, ja bih se vjerovatno odvažio na takav put, a samnom bi iz Rijeke putovao Jean. No, moram priznati da mi je to skupocjen luksuz i život bi mi bio puno ljepši kad bih mogao, meknimo, u Zagrebu pobrati 2-3 grla do Banovića i natrag koji bi samnom podijelili taj dio troškova. Stanley, Ruxrux, Egerke, STIB? U nadi brzog i povoljnog odgovora, drugarski pozdravljam... SF - SN Ja bih vrlo rado išao, no ima jedan problem - naime, moja draga ovu nedjelju ima produkciju (amaterski se bavi glumom), i to u 8 navečer, a sumnjam baš da bismo stigli za manje od 4 sata od Banovića do Zagreba. Ali nismo li planirali neku sličnu akciju u rujnu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts