STIB Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Rekonstruirao sam na displayu "Central Line" i prateći po Google Mapsu našao stanicu: Woodford! Duguješ pivu Dugujem! Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba
Adam Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Dugujem! Kako ti zavidim! Svojevrsni sam fanatik The tubea, a nikad ga nisam vidio u stvarnosti S nestrpljenjem očekujem reportažu Quote Naj pobegne, naj pobegne... prestignem ga z beciklom.
Pfaff Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 S nestrpljenjem očekujem reportažu Nisi jedini, a imaš i sreću da je putopisac in spe upravo STIB jer da imaš posla s nekim drugim putopiscima s 4ruma, prije bi sam stigao do Londona Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
STIB Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Bit će najkasnije do kraja ovog tjedna. Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba
Pfaff Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 http://imageshack.us/a/img716/2014/pa180077.jpg Iz gornjeg zaključujem da si živ i zdrav što me jako veseli! Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
Gruber Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Pozdrav!! Red je i da se ja upišem sa ovim lepotanima... uskoro... pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda....
Politikolog Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 Uskoro putopis iz jednog lepog grada, ali i lepe stanice... Quote https://www.flickr.com/photos/milosjovic/
Gruber Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Pozdrav!! a ovo... ...zajedno sa onim prethodnim isto uskoro... pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda....
STIB Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Neće biti uskoro, jer se vraćam tek slijedeći vikend, ali bit će opet nešto zanimljivo. Za sada samo jedna slika. Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba
Gruber Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Pozdrav!! i sa drugog sprata... pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda....
Fox Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Vidim biti će ovo zanimljiva jesen, puna odličnih putopisa. Quote
Adam Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Jedan putopis "s malim zakašnjenjem" u pripremi. Tko pogodi lokaciju (grad), od mene ima pivčugu! Quote Naj pobegne, naj pobegne... prestignem ga z beciklom.
STIB Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Wuppertal, trolejbus ide u Solingen Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba
Adam Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Wuppertal, trolejbus ide u Solingen BINGO! Sad si recipročno dugujemo pivu U putopisu iz Ruhrgebieta će biti dosta zanimljivih stvari, vlakova, tramvaja, podzemne, s-bahna, i naravno, Schwebebahna. Uz to će biti i nešto istraživanja industrijske baštine (uz sveprisutne tragove željeznice). Nadam se da će vam biti interesantan. Quote Naj pobegne, naj pobegne... prestignem ga z beciklom.
Gruber Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 Pozdrav!! vozio sam se i ja u ovom čudu, meni dođeš gajbu :mrgreen: pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda....
Pfaff Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 http://img819.imageshack.us/img819/636/novidvori.jpg Bijo ja! Vodijo me Silver! On je tamo doma... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo
swen Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Prekjučer sam se se vratio kući sa jednog malo dužeg puta. Putopis ću staviti na forum kad pripremim fotke (kroz par dana), a do tad evo jedna slika pa pokušajte pogoditi gdje sam bio Quote
egérke Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Pa da si barem natpis maknuo, da malo otežaš... Quote
miroslavfl Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Taj golub mi govori da si bio u Beogradu Quote
swen Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 Pa da si barem natpis maknuo, da malo otežaš... hehe ... namjera je bila da bude komično pa sam zato i stavio smajlić Quote
Gruber Posted November 11, 2012 Posted November 11, 2012 Pozdrav!! kada se vec spominje Beograd, uskoro cemo ga gledati i iz ove perspektive: pozdrav, Petar Quote ...i onda je on mene pogledao a ja ne volim kad me neko pogleda....
STIB Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Neće biti uskoro, jer se vraćam tek slijedeći vikend, ali bit će opet nešto zanimljivo. Vratio sam se još prije 2 tjedna, ali na forum (zbog virusa) mogu samo sa smartphona pa će putopis još malo pričekati Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba
seabral Posted November 18, 2012 Author Posted November 18, 2012 Vratio sam se još prije 2 tjedna, ali na forum (zbog virusa) mogu samo sa smartphona pa će putopis još malo pričekati Koliko vidim, virusi na forumu su riješeni. A što se putopisa tiče, nadam se da ćeš ipak biti brži od Grubera, koji je dosta toga ovdje najavio, a sad nas lijepo pušta da čekamo ... Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin
Recommended Posts