Pfaff Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 (edited) Ali nismo li planirali neku sličnu akciju u rujnu? Jesmo, al' ta nije gratis!!! PS: A da nađeš dragu koja ima produkciju sljedeću nedjelju? Edited June 14, 2011 by Pfaff Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko-KA Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Ako je netko zainteresiran da mi pravi društvo nek se javi, planiram ići u Josipdol u petak popodne.. Povratak navečer sa 701. Quote Stari Bl-ovci su zakon!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted June 17, 2011 Share Posted June 17, 2011 Kako sad stvari stoje, ja bih se vjerovatno odvažio na takav put, a samnom bi iz Rijeke putovao Jean. No, moram priznati da mi je to skupocjen luksuz i život bi mi bio puno ljepši kad bih mogao, meknimo, u Zagrebu pobrati 2-3 grla do Banovića i natrag koji bi samnom podijelili taj dio troškova. Stanley, Ruxrux, Egerke, STIB? U nadi brzog i povoljnog odgovora, drugarski pozdravljam... SF - SN Prema trenutnom stanju stvari u Banoviće ideš sa mnom, osim nas dvojice još idu i Lovac_na_pruge te još dvojica. Dakle petorica. I krećemo u Nedjelju rano ujutro. Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 (edited) Oćete vi više oteliti taj putopis ili se još trijeznite? Edited June 20, 2011 by Stanley Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted June 20, 2011 Share Posted June 20, 2011 Oćete vi više oteliti taj putopis ili se još trijeznite? E, jesi navalentan. Ja sam tek prije par sati stigao u radni grad, a sad pokušavam sve doživljaje u rasponu subota - ponedjeljak posložiti. Onda treba urediti slikice, složiti i uploadati filmiće... Bit će, bit će... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 palniramu petak i subotu do resnika jer če biti izlaza iz gredelja . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Forumaški kolega železocestnik me podsjetio (na forumu vlaki.info) da smo nešto pričali o posjetu Ljubljani i Borovnici. To bi se moglo napraviti negdje u rujnu. Ima li zainteresiranih pa da složimo ekipu? Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 (edited) Zinterisiran ali točnije precizirajte datum i po mogučnosti da je vikendu zadnjem tjednu u mjesecu jer uvejk pogodite kad sam švorc a kad ima finacijie onda se nikuda nejde . Edited June 21, 2011 by drempa- tzv-v7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 To bi se moglo napraviti negdje u rujnu. Ima li zainteresiranih pa da složimo ekipu? Ima, pogotovo ako to bude u drugoj polovici rujna Je li u planu i kakva arheologija ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Ima, pogotovo ako to bude u drugoj polovici rujna Je li u planu i kakva arheologija ? Nažalost, ja sam u rujnu slobodan samo prvi vikend (3.9.) sve ostale subote sam na putovanjima.A arheologije na putu prema Borovnici ima itekako (osim stare trase na vijadukt Borovnica, ima i cijela napuštena pruga Brezovica - Vrhnika) Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted June 21, 2011 Author Share Posted June 21, 2011 Nažalost, ja sam u rujnu slobodan samo prvi vikend (3.9.) sve ostale subote sam na putovanjima. Taj prvi vikend u rujnu cu gotovo sigurno opet biti ovdje na Krku, pa cemo izgleda tesko naci datum u rujnu koji bi svima bio ok. Osim ako ne nagovorimo organizatora da nas priceka do pocetka listopada Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Osim ako ne nagovorimo organizatora da nas priceka do pocetka listopada Pa termin nije ozakonjen u Saboru, išlo bi se kad većini paše. Jedino bi se moralo ići kad je još lijepo i toplo vrijeme. Triput u godinu dana bio sam u Ljubljani i okolici i svaki put sam se smrznuo kao ona stvar, a vrijeme je bilo tmurno ili kišovito. Treći put, hvala lijepa, to ne bih htio iskusiti. Ako je ostalima svejedno, sretan put. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko-KA Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Treći put, hvala lijepa, to ne bih htio iskusiti. Ako je ostalima svejedno, sretan put. Da upravo to. Kaj se ne bi moglo onda radije u 8. mjesecu ići nego u 10.? Jer meni se stvarno neda ići obučen ko medvjed i da se pored toga i tako i tako smrznem ko pi... Pa kaj je vama lijepo ići na izlet po onakvom vremenu kakvo ste imali 16.10.2010. u Plasama?? :rolleyes: Quote Stari Bl-ovci su zakon!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drempa- tzv-v7 Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Ja u 8 nemogu 20 .08 sam u Budimpešti . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Osim toga, mislim da je drstoka imao početkom rujna u planu nekakav željeznički jubilej s dernekom (120 godina dizela u Zagorju ili tako nekako) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted June 21, 2011 Share Posted June 21, 2011 Stanley, na mene računaj, ak bum na vrijeme znal termin, se da sve lako dogovoriti.. PS, makar sam kakti "zimski čovjek", draža mi je toplina, tako da bi i ja prije jeseni i zime.. Isto, sličan doživljaj kao i vi prilikom posjeta Ljubljani, kiša, mokar do kože i to.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Pa kaj je vama lijepo ići na izlet po onakvom vremenu kakvo ste imali 16.10.2010. u Plasama?? Tom vremenu se uopće nije imalo što prigovoriti - osim malo jače bure, ali inače idealno, pogotovo za slikanje. Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Tom vremenu se uopće nije imalo što prigovoriti - osim malo jače bure, ali inače idealno, pogotovo za slikanje. Vrijeme je bilo super osim te male burice ali nista strasno-ponovio bi. Za Ljubljanu zainteresiran. Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted June 26, 2011 Author Share Posted June 26, 2011 Preksutra, tj. u utorak, cu veci dio dana provesti u Rijeci i okolici. Planirao sam otici na neku od sacekusa dionice Skrljevo-Meja, eventualno prohodati nesto od toga i predvecer se odvesti putnickim do Sapjana i natrag. Ako netko od rijeckih kolega ima jos kakav zanimljivi prijedlog kamo otici fotkati vlakove i/ili infrastrukturu u okolici, rado cu poslusati. Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Preksutra, tj. u utorak, cu veci dio dana provesti u Rijeci i okolici. Planirao sam otici na neku od sacekusa dionice Skrljevo-Meja, eventualno prohodati nesto od toga i predvecer se odvesti putnickim do Sapjana i natrag. Ako netko od rijeckih kolega ima jos kakav zanimljivi prijedlog kamo otici fotkati vlakove i/ili infrastrukturu u okolici, rado cu poslusati. Ja sam nažalost u utorak još uvijek u Kalmetinoj županiji... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted June 28, 2011 Author Share Posted June 28, 2011 Planirao sam otici na neku od sacekusa dionice Skrljevo-Meja Moram priznati da je prilicno glup osjecaj cekati u sacekusi na pruzi koja je zatvorena i to skuziti tek nakon sto dva planirama vlaka i ne znam koliko njih neplaniranih nisu dosli To se upravo sad meni sad desava iznad Skrljeva, ali za pola sata se pruga otvara, pa mozda ipak bude nesto od putopisa Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dinko-KA Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Moram priznati da je prilicno glup osjecaj cekati u sacekusi na pruzi koja je zatvorena i to skuziti tek nakon sto dva planirama vlaka i ne znam koliko njih neplaniranih nisu dosli :lool :lool :vidiga: To se upravo sad meni sad desava iznad Skrljeva, ali za pola sata se pruga otvara, pa mozda ipak bude nesto od putopisa Sad će ti biti 4001 uskoro.. Quote Stari Bl-ovci su zakon!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nbucic Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Moram priznati da je prilicno glup osjecaj cekati u sacekusi na pruzi koja je zatvorena i to skuziti tek nakon sto dva planirama vlaka i ne znam koliko njih neplaniranih nisu dosli To se upravo sad meni sad desava iznad Skrljeva, ali za pola sata se pruga otvara, pa mozda ipak bude nesto od putopisa Ajde, ajde, i najboljima se desi Quote https://nikola.bucic.me/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted June 28, 2011 Share Posted June 28, 2011 Mogao si iza ugla sačekati autobus "Croatia Expressa" - to Ti isto ide pod željeznicu... Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted June 28, 2011 Author Share Posted June 28, 2011 Dobro je, krenuli su vlakovi. Bit ce ipak necega Mogao si iza ugla sačekati autobus "Croatia Expressa" - to Ti isto ide pod željeznicu... Kakvi autobusi iza coska ?? Na lokacijama na kojim ja sacekujem vlakove ni jarci zbog straha ne pokusavaju imponirati svojim kozama Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts