Jump to content
zeljeznice.net

Kupljenec

Članovi
 • Content Count

  1,359
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Kupljenec

 • Birthday 06/16/1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kupljenovo
 1. Kupljenec

  Kupljenec

 2. Odlično je [emoji2923][emoji373][emoji374][emoji106][emoji6][emoji41] Poslano sa mog F8331 koristeći Tapatalk
 3. Baš šteta kaj i Slovenci ukidaju parni vlak. Ko zna kaj se promjeni, možda dobe neke Eu sredstva pa slože kaj treba i gas dalje.
 4. Još se nezna, danas pričam sa dečkima kaj su šerafili pragove, tj tračnice kad se otvara pruga? Vele sigurno u 12 mj ako ne i kasnije, jer im fali puno ljudi, puno ih otislo jer su male place.
 5. Evo uživo kak dečki stavljaju pragove i tračnice. Delaju ko metak brzo. Prek moje firme na Pojatnome.
 6. Pa kaj nisi iel na breg iznad op橮e na kavu u ladenski raj? Gore ima jo ivu muziku vikendom i plesnjake. To je jo jedan rijedak restoran da to nudi, i bez obzira jel je pun ili 3roje ljudi muzika svira.
 7. Ja velim kak su mi rekli, da su dobili posao i na toj pruzi.
 8. Rekli su Savski Marof Kumrovec. I da startaju u 10mj sa radovima.
 9. Sad malo prije pričam sa dečkima kaj rade na pruzi sa bagerom i vele mi da su dobili posao na pruzi do Kumrovca Savski Marof. Da projekt sanacije kreće u 10mj.
 10. Kopiram sa fejsa. /Željeznički promet/ Projekt obnove Kumrovečke pruge nije upitan i ide u dobrom smjeru Rekao je to državni tajnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Tomislav Mihotić na sastaku koji je održan s čelnicima jedinica lokalne samouprave Savsko-sutlanske doline u spomenutom ministarstvu. Prisutni gradonačelnici i načelnici su kazali kako se projekt presporo razvija te kako su učinjeni preskromni pomaci prije svega od državnog poduzeća HŽ Infrastruktura. Direktor poduzeća Integrirani prijevoz Zagrebačkog područja Damir Kapuđija prezentirao je projekt revitalizacije Kumrovečke pruge. Zaključeno je kako će HŽ Infrastruktura bez odgode još jednom obići trasu lokalne pruge L102 - Savski Marof - Kumrovec - državna granica Imeno i pripremiti kvalitetan izvještaj o tehničkim i financijskim zahtjevima projekta revitalizacije pruge. Ministarstvo će analizirati status utjecaja projekta revitalizacije u odnosu na planske dokumente, razvrstavanje željezničke pruge, Ugovor RH - HŽ Infrastruktura te način i razloge stavljanja izvan prometa dionice Harmica - Zagorska Sela te ispitati mogućnost njenog financiranja. Potvrđena je prihvatljivost sklapanja Sporazuma o partnerstvu na projektu revitalizacije lokalne pruge L102 s JLS koji se može potpisati. "Veseli me da smo još jednom dobili potvrdu da projekt obnove, a kasnije i modernizacije Kumrovečke pruge nije upitan, a vjerujem da će i HŽ Infrastruktura kvalitetno pripremiti materijal koji će konkretno pokazati koliko je potrebno novaca za obnovu Kumrovečke pruge do Klanjca" kazao nam je načelnik Općine Dubravica Marin Štritof. /Opširnije u tiskanom izdanju Prigorskog kaja i KAJ Hrvatsko zagorje/
×
×
 • Create New...