Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

Kupljenec

Članovi
 • Content Count

  1363
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Kupljenec

 • Birthday 16.06.1981

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Kupljenovo
 1. Istina da bi bilo najbolje u staro željezo snjim. Poslano sa mog F8331 koristeći Tapatalk
 2. Kupljenec

  Lička pruga

  Dvije slike od danas koje mi je poslao frend, snimali su neki dokumentarac a ja nisam mogao ići pa je poslikao malo usput jer zna da ja volim vlakove. Stanica Blata.
 3. Super [emoji6]fala ti [emoji4][emoji108][emoji3577][emoji106] Poslano sa mog F8331 koristeći Tapatalk
 4. Znači sad se trpaju slike direktno na forum nebitno na veličinu? [emoji4] Poslano sa mog F8331 koristeći Tapatalk
 5. Kupljenec

  Kupljenec

 6. Odlično je [emoji2923][emoji373][emoji374][emoji106][emoji6][emoji41] Poslano sa mog F8331 koristeći Tapatalk
 7. Baš šteta kaj i Slovenci ukidaju parni vlak. Ko zna kaj se promjeni, možda dobe neke Eu sredstva pa slože kaj treba i gas dalje.
 8. Još se nezna, danas pričam sa dečkima kaj su šerafili pragove, tj tračnice kad se otvara pruga? Vele sigurno u 12 mj ako ne i kasnije, jer im fali puno ljudi, puno ih otislo jer su male place.
 9. Evo uživo kak dečki stavljaju pragove i tračnice. Delaju ko metak brzo. Prek moje firme na Pojatnome.
 10. Ja velim kak su mi rekli, da su dobili posao i na toj pruzi.
 11. Rekli su Savski Marof Kumrovec. I da startaju u 10mj sa radovima.
 12. Sad malo prije pričam sa dečkima kaj rade na pruzi sa bagerom i vele mi da su dobili posao na pruzi do Kumrovca Savski Marof. Da projekt sanacije kreće u 10mj.
 13. Kopiram sa fejsa. /Željeznički promet/ Projekt obnove Kumrovečke pruge nije upitan i ide u dobrom smjeru Rekao je to državni tajnik Ministarstva mora, prometa i infrastrukture Tomislav Mihotić na sastaku koji je održan s čelnicima jedinica lokalne samouprave Savsko-sutlanske doline u spomenutom ministarstvu. Prisutni gradonačelnici i načelnici su kazali kako se projekt presporo razvija te kako su učinjeni preskromni pomaci prije svega od državnog poduzeća HŽ Infrastruktura. Direktor poduzeća Integrirani prijevoz Zagrebačkog područja Damir Kapuđija prezentirao je projekt revitalizacije Kumrovečke pruge. Zaključeno je kako će HŽ Infrastruktura bez odgode još jednom obići trasu lokalne pruge L102 - Savski Marof - Kumrovec - državna granica Imeno i pripremiti kvalitetan izvještaj o tehničkim i financijskim zahtjevima projekta revitalizacije pruge. Ministarstvo će analizirati status utjecaja projekta revitalizacije u odnosu na planske dokumente, razvrstavanje željezničke pruge, Ugovor RH - HŽ Infrastruktura te način i razloge stavljanja izvan prometa dionice Harmica - Zagorska Sela te ispitati mogućnost njenog financiranja. Potvrđena je prihvatljivost sklapanja Sporazuma o partnerstvu na projektu revitalizacije lokalne pruge L102 s JLS koji se može potpisati. "Veseli me da smo još jednom dobili potvrdu da projekt obnove, a kasnije i modernizacije Kumrovečke pruge nije upitan, a vjerujem da će i HŽ Infrastruktura kvalitetno pripremiti materijal koji će konkretno pokazati koliko je potrebno novaca za obnovu Kumrovečke pruge do Klanjca" kazao nam je načelnik Općine Dubravica Marin Štritof. /Opširnije u tiskanom izdanju Prigorskog kaja i KAJ Hrvatsko zagorje/
×
×
 • Create New...