Marioo Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Nista stisnuo sam refresh 5 puta i nista Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 promjeni browser... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Sad sam na Firefoxu-neradi, IE7-neradi. Jel sad vidis problema? Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 Sad sam na Firefoxu-neradi, IE7-neradi. Jel sad vidis problema? a neznam... seabral je procitao, pa neznam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 jedino kaj to jos mogu preporuciti je da ugasis komp, ugasis dsl modem i ponovno sve upalis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Sad sam na Firefoxu-neradi, IE7-neradi. Jel sad vidis problema? Ja sam učitao s IE6 bez problema. Možda je ipak problem kod providera. Da probaš ponovno malo kasnije ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Pokusavam te slike vidjeti od kad je ta tema i nastala tak da sam sve ugasio jedno 100 puta ali nista. Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 onda ciscenje cache memorije... to nekad radi cuda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neboder Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Meni sve normalno radi. BTW ErrAser, odlične fotke . Na predzadnjoj slici tram što si ga uslikao je 2100. Quote PTP sa: PTP 1,2,3,6,8,11,Extra 1 i 2, Taurus/BR 182, Nachtzuge, RSP BR 189, Guterzuge, Highspeed, Nahverkehr MSTS sa: ProTrain 7 Deluxe,12 Deluxe,14,17,18,19,20,23,24,25,28, TSP BB-FFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 Meni sve normalno radi. BTW ErrAser, odlične fotke . Na predzadnjoj slici tram što si ga uslikao je 2100. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marioo Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 npr ovaj putopis iz istre vidim tako da mi ovo nije jasno Quote Railpictures http://www.railpictures.net/showphotos.php?userid=46448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Bravo. Ne samo da su slike dobre, nego su i tekstovi kratki i duhoviti!!! No, budući da sam (i) "tramvajac" moram reagirati na ove dvije netočnosti: jedan đurek http://img380.imageshack.us/img380/2105/img1695mediumxu5.jpg i jedan neznam koji, katica? http://img387.imageshack.us/img387/8296/img1703mediumwj7.jpg Na prvoj slici nije đurek nego bik s prikolicomNa drugoj slici je 2100 (točnije 2108) u reklami za Avenue Mall. Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 I još nešto: Izgleda da bi mnogima bilo lakše učitavati (čak i s brzom vezom) kad bi se slike podijelile u više postova (na primjer po 10-15 u jednom postu). Tako bi se i lakše citiralo i lakše snalazilo. Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Joj, joj, viš, mimoišli smo se zamalo u Zaboku.. I sad mi jasno zakaj je zagorski teretnjak vlekel 2 žuta vagončeka s tucanikom.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ruxrux Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Ajme brisac, pa ti si nam prakticki dusu razotkrio! Po 1000ti put moram reci - kako je lijepo to nase Zagorje - a i Prigorje! I brisac je to tako revno poslikao, uz komentare, tako da sam ovo jutro odlucio: ma j... posao, ja bum cital brisaca. Brrisaca. i jedan neznam koji, katica? Tsk, tsk. Ne znam jel da se smijem ili placem - naime ti si mi poznat po vicu "Kak se kaze - Irak ili Iran", pa sad ne znam, "Kak se kaze - katica ili 2100" - ti si upravo uslikao meni najljepse pofarbani tramvaj u Zagrebu! Avenue Mall - 2108! EDIT: sad sam videl da te je STIB vec poducil u medjuvremenu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoc89 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Evo gospon brissač je vlečio ovo... Kako me nisi skužio? Imam ja putopis, išel sam do Varaždina i slikao slične stvari. Budem ih stavio u moju galeriju. Quote Down around the corner, half a mile from here Link to comment Share on other sites More sharing options...
gti150 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Bome, odlično Erraser. Dakle, ti radiš i na elektri i na dieselu? Još samo ti fali 3kv i žutka.. Nego...dali vi strojovođe unaprijed znate šta ćete raditi koji dan ili radni zadatci dolaze stihijski bez nekog reda? Recimo, dali si znao kad si krenuo sa putničkim za Varaždin da ćeš se u KC prešaltati na putnički za Zagreb natrag? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 stib, fala na korekciji, nego onako usput, di je građen taj bik ? i nakon 1000 nazovimo šaljivih komentara vi popušite tramvaje... kam ovi zetovci idu... moj posao je taj dan bio da asistiram do varaždina, zatim mi je posao bio da se vratim doma, al prek zaboka... s obzirom da vi volite svasta vidjet, izdvojio sam samo 10 minuta vise svog vremena i otisao "okolo" naime samo tih 10 minuta traje vise put preko koprivnice za zagreb. normalno da sam znao da cu ici okolo, ne mislite valjda da bi vucarao kameru, stative, i ostalo uokolo, a kad uzmem u obzir da sam mogao zaleč u pulmana i spavat do doma... pikoc. nisam te vidio, bio si u sjeni... al vidio te moj aparat... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 11, 2008 Author Share Posted March 11, 2008 sutra bi mogao biti interesantan dan... budemo vidli... moram oboriti rekord... bez 500 fotki nejdem doma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikoc89 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 VID VRAGA!!! Quote Down around the corner, half a mile from here Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 stib, fala na korekciji, nego onako usput, di je građen taj bik ?Đuro Đaković, 1973/1974 Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugyto Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Odkad strojovođe s dizela voze elektre i obratno? Prije 90'. god.sam razgovarao s jednim strojovođom.Vozio je "Marjan Express" po unskoj pruzi.Rekao mi je da on samo vozi unskom,jer tako znaš prugu kao svoj džep.Tada još nije bila elektrificirana.To je valjda tada bila takva politika ŽTP-a očito. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vice Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Odkad strojovođe s dizela voze elektre i obratno? Prije 90'. god.sam razgovarao s jednim strojovođom.Vozio je "Marjan Express" po unskoj pruzi.Rekao mi je da on samo vozi unskom,jer tako znaš prugu kao svoj džep.Tada još nije bila elektrificirana.To je valjda tada bila takva politika ŽTP-a očito. Hž politika, svak vozi sve A primjer splićani su samo na dizelu + nagibni i šved ko ima položeno, a ima i starijih strojovđa koji imaju i za elektre položeno, no nisu ih kako kažu nikad vozili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted March 12, 2008 Author Share Posted March 12, 2008 stib, fala na korekciji, nego onako usput, di je građen taj bik ?Đuro Đaković, 1973/1974 i nije đurek ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reiche06 Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Nemoj me zezat da imate radio/CD/kasetofon novije generacije u makozi? A čem to služi, ako već nema one prednje strane? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts