Jump to content

neboder

Članovi
  • Posts

    518
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by neboder

  1. Pa na HSL Koln-FFM imaš LZB sustav signalizacije(prepoznaje se LZB kabel između tračnica, a tu ga nema ) a tu je koliko vidim tabla ETCS pa pretpostavljam da je to ETCS sustav signalizacije. Isto tako njemački signali izgledaju drukčije kao ovi na slici.
  2. neboder

    Karlsruhe - KVV

    Jako lijep putopis, STIB!(Zapravo sva 3 koja si napravio u svome putovanju .) Baš mi se sviđaju ove S-Bahn linije od KVV-a. Inače neke linije prolaze i kroz šumu pa je i to jako lijepo( ima i jedan MSTS addon u kojem se može voziti S-Bahn iz Karlsruhea .)
  3. Teško je točno ocijeniti (nisam geograf oliti zemljopisac), ali ja bih rekao da je to otprilike negdje oko Zlobina iako se granica snijega seli ovisno o tipu zime. Pitat ću malo moje prijatelje meteorologe pa Ti javim... Ja sam pitao profu iz zemljopisa i ona mi je rekla da kad se iz smjera Zagreba izađe iz tunela Tuhobić da se klima mijenja iz kontinentalne u mediteransku. I da se temperatura zna promijeniti za 7-8 stupnjeva. E sad je li to istina, ja stvarno ne znam.
  4. I ja se slažem da to nije baš dobra ideja. Jer najbolje je kad je sve u jednoj temi, lako se snađeš. Ili kad hoćeš komentirati sliku, moraš otić u drugu temu da ju vidiš. To je malo bezveze, zar ne? Ovako kao što je sada je najbolje i neka tako i ostane.
  5. Je, putopis je jako dobar i nadam se da će ih biti još.
  6. Pa ima i na A1 odmorište ZIR koje je dobilo naziv prema tom "lavljem" brdu.
  7. Meni sve normalno radi. BTW ErrAser, odlične fotke . Na predzadnjoj slici tram što si ga uslikao je 2100.
×
×
  • Create New...