Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

VICTOR

Članovi
 • Content Count

  6360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Zagreb, Oranice

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. VICTOR

  VICTOR

 2. https://www.index.hr/vijesti/clanak/teska-nesreca-u-zagrebu-vlak-usmrtio-biciklista/2097081.aspx Nekih 20-ak minuta poslije vidio sam zaustavljeni brzi s plavom brenom na čeku u smjeru GK (malo iza Borngaja, u razini Kauflanda) s Branimirove ceste. Vidio sam i putnike koji su stajali pored vlaka. Udes se očito dogodio tu negdje na Brongaju-teretnoj...u isto vrijeme prigradski som je sporo prolazio južnim kolosijekom prema Sesvetama...
 3. Kad sam danas vidio plavu aseu, prvo sam pomislio da je dizel... Nisam fasciniran bojanjem, nimalo...
 4. Uf, to bi trebalo iskoristiti, a dozvola mi istekla za fotkanje .) Hvala, Zlayo.
 5. Zadnjih nekoliko dana vidim teretne na relaciji GK-Sesvete...to nešto novo ili opet ne mogu preko Resnika? Sad na praznicima bi bilo zgodno uhvatiti kojeg pri Trnavi
 6. Ako je plavosiva kombinacija bila za ocjenu 1, ovo je za ocjenu +1. Izgleda kao bosanska loksa...
 7. Nestvarno je da i dan-danas taj dio D.S-Novska nema dva kolosijeka. Vozio sam se prije desetak dana i ta pruga jednostavno vapi za obnovom i drugim kolosijekom. Jako sam se ugodno iznenadio sređivanjem pruge oko Okučana, nešto manje od Borongaja do D. Sela, ali ovaj najozbiljniji zahvat se uporno zaobilazi i odgađa.
 8. Sve potpisujem. A treba li čuditi i ovo? http://www.index.hr/vijesti/clanak/bandic-vam-se-popisao-po-glavama-drago-mi-je-da-vam-se-svidja/974276.aspx Dakako, ne volim M.B. ni narisanog, nije bit u tome, čak mi nije ni briga za osvjetljenje, nego opet mi Hendrix diže tlak!!!
 9. ...jer HŽ-ove službe u punom sjaju samodostatnosti i samodopadnosti očito putnike tretiraju kao stoku.... Ciriški euro night train do Zagreba se dovuče s 6 vagona, da bi se na GK skinulo njih četiri, a prikopčala svega tri iako je drugi peron bio krcat ljudima, ali kao da je to važno... Kompozicije za Novsku i Koprivnicu imaju boije uvjete nego oni koji žele na međunarodni vlak. Istina jest, ni putnici se ne ponašaju kao ne znam kakva gospoda, upada se u vagone još dok ih gura manevra(!), ali očito im ne pada napamet stajati nekoliko sati pored vrata, WC-a ili krčiti prolaz kroz hodnike vagona. Zaista, fuj HŽ!!!
 10. Izgleda da se netko popeo na "nepostojeći" most....naime, postoji (i postojat će) samo Zeleni željeznički most... http://100posto.hr/news/dvoje-ljudi-popelo-se-na-hendrixov-most-u-zagrebu-anulb
 11. Nema šanse ih tamo naći....100% je riječ o tehničkom previdu....
 12. Gledam sad foto galeriju i vidim da su na južnom kolosijeku koridora ostavili troaspektni borongajski izlazni signal (smjer istok) iako u Trnavi postoji skretnica za sjeverni kolosijek (navezana za Borongaj terentnu koja, čini mi se, uopće više ne prima vlakove)..... Koji bi se uopće davao signal da vlak mora u Trnavi (krećući se prema istoku) skrenuti na sjeverni kolosijek?
 13. Zakaj 2044 PPD stalno stoje na Borongaju? Ovo stalno uzeti uvjetno, ali kad god idem/vraćam se u Dubravu, tamo su.... Jednom zgodom sam vidio i Siemensa kako kreće prema zapadu....
 14. Istina jest, ne poznajem baš zapadni dio (makar bih za ovo mogao komotno reći da je jug), a šetati okolo s krepanim mobitelom po hladnoj prosinačkoj noći baš mi se i nije dalo. Neću lagati, nisam gledao display na niskopodnom, vrijeme dolaska odgovaralo je vlaku koji sam čekao. Zapravo me zeznuo tip vlaka, da je bila klasika, pa čak i mađar, ne bih ušao unutra. A što se kondora tiče, nemoj prodavati maglu da se taj nije vozio na 8080 i da ne zna otprilike raspored vlakova u to doba dana. Dobro veli Stanley, trebao bi biti uslužan. Kako bi bilo da meni roditelj pokuca na vrata zbornice i zatraži neke informacije o drugom profesoru, zar bih ja trebao odbrusiti da me se to ne tiče? Bio je, očito, izvanredni događaj, vlak je kasnio pa je i on mogao (ili mogla) djelovati izvan svoje radne kolotečine. Uostalom, nisam bio jedina zabludjela ovčica u tome vlaku...srećom je bilo još troje.
×
×
 • Create New...