Jump to content
zeljeznice.net

neboder

Članovi
 • Content Count

  518
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. neboder

  Karte

  Railworks vjerojatno i ima najbolju grafiku ali što se tiče gameplaya tu je po meni bolji Trainz, naravno sa pravim kabinama i funkcijama(PTP addoni!), a čak je i MSTS u zadnjim addonima uznapredovao u gameplayu ali i u grafici, iako slabije.
 2. Addoni 24 i 34 prodani! Ostali addoni još se mogu nabaviti
 3. Prodajem MSTS ProTrain addone, svaki po cijeni od 20 kn. Slike: Zainteresirane molim da se jave na PP ili na mail domiironmaik@gmail.com .
 4. Danas na liniji 2 katica 326 (reklama za MaxTV), bila je oko 14:50 na Črnomercu.
 5. Također je danas nestalo struje na Austrijskoj na 10-ak minuta oko 13:10 sati, ali se promet normalizirao.
 6. Malo čeških tramvaja: I jedan iz Koelna(GT8 )
 7. Pa PTP ti je onda najbolja opcija jer se u njemu baš vidi kako se vlak naginje-evo ti i screenova: A i imaš puuno funkcija koje ostali simulatori nemaju.
 8. Evo još par slika iz mojih activitya, ruta je PT 18.
 9. Je, lijepe su slike Matey, lijepa je ruta Wupper Express 11. I onaj zeleni 628 nije baš prigradski neg je putnički(Regionalbahn) al nema veze Evo dopunit ću ovaj post dvama screenovima iz activitya kojeg sam sam izradio: IC 2071 Hamburg Hbf-Berlin Hbf.
 10. neboder

  MSTS

  Consist od 661 ti neće prikazat jer ga moraš ubaciti u explore mode consist list u TrainStoreu i onda to aktivirati tako da kod activate selections staviš kvačicu include explore mode consist i stisneš Go! .
 11. Također vidio 351 sa prednjim displejem, mogu reći da je sasvim u redu, jedino mi je font slova prevelik nekak, ali bar se vidi kam tramvaj ide
 12. neboder

  MSTS

  Dečki svaka čast, odličan posao!
 13. neboder

  Zagonetke

  Brijem da je lokacija križanje Šubićeva-Zvonimirova, iz smjera Maksimira
×
×
 • Create New...