Dragi forumaši zeljeznice.net, budući da je od 27.11.2019. omogućen upload fotografija na forum, molim vas da koristite isključivo forum za upload fotografija, kako bi izbjegli probleme s nestankom fotografija, koje smo imali u prošlosti. Upute za postavljanje fotografija se nalaze na ovoj poveznici.

 

Jump to content
zeljeznice.net

reiche06

Članovi
 • Content Count

  1596
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  Zagreb/Vinkovci

Recent Profile Visitors

6084 profile views
 1. reiche06

  reiche06

 2. Je paja, samo kod nas nisu problem ekstremne temperature, jer se dobro sjećam istog problema svake godine čim zatopli. Ekstremne temperature samo pogoršavaju problem. Očito se radi o "vrhunski" projektiranom, a i održavanom sustavu, baš kao i ostatak nam stvari na HŽu.
 3. Nekidan sam putovao u vlaku u kojem od 5 vagona u 3 klima nije radila, tj radila je na mahove i uz priličan trud kondora, koji je bio čak i ljubazan i trudio se oko toga. Sreća u nesreći je da je jedan vagon bio stari s prozorima koji se daju otvoriti. Inače jedan od vagona u kojem klima nije radila je bio i prvi razred. Živim za dan kad će neka politička delegacija ostati zarobljena u HŽPPu bez klime, po ovakvom vremenu. Još da ih hoće nahranit nekim slanim cateringom, pa da ih herc strefi. Jučer sam također putovao "brzim" koji u sastavu osim prvog razreda nije imao niti jedan klimatizirani vagon. Naravno ovaj put je "šaljivi" kondukter to popratio riječima " Pa šta da crkne klima, bolje ovako se zračit na prozoru " Žalosno je što kao ljubitelj željeznica, a znam da sad već ima i hrpa drugih koji tako razmišljaju, bjesomučno se trudim na sve načine izbjeći putovanje vlakom, točnije HŽom. Jel toliko razmaženo u 2015. godini tražiti sjedala koja su čista a ne smeđa od godina nakupljene prljavštine, tuđeg znoja, prašine i ko zna čega sve ne, klimu koja radi i po mogućnosti utičnicu za struju ? Ah da, ne bi bilo loše da vlak i dođe na vrijeme .. Nedavno sam putovao DB autobusom - novi bus, čist, mirišljav, polukožna sjedala, ugodna klima, wifi (ok malo je štekao ali..) Sve u svemu žalost.
 4. Ovi popusti srijedom i subotom, na jednosmjerne karte, tipa vinkovci, vrijedi li to samo za kartu iskorištenu taj dan, ili mogu kupiti kartu u srijedu a voziti se u četvrtak ? I koliko u biti traje obična jednosmjerna karta, 6 dana ?
 5. Dotična firma podnijela je zahtjev za licenciranje svojih lokomotiva u Hrvatskoj.
 6. Uskoro nova stanica metroa. Sličnost sa Zagrebom slučajna..
 7. Svima jednako Ulazi pilot Mujo u putničku kabinu aviona i obraća se putnicima: - "Poštovani putnici, jedan motor nam je krepao, a drugi radi na 30%. Već smo poizbacivali sav teret, ali to nije dovoljno. Da sretno sletimo na najbliži aerodrom morat ćemo žrtvovati dio putnika. Nećemo nikoga diskriminirati na osnovi boje kože, nacionalne pripadnosti ili seksualne orijentacije. Stoga moramo biti pravedni i ići prema abecedi. Prema izlaznim vratima neka se odmah upute: arapi, biseksualci, cigani, crnci, a zatim slijede homoseksualci..."
 8. http://www.youtube.com/watch?v=GNyi7zGZ_cM
 9. A slovenija se -kao država- baš zadnjih par godina pokazala sa svojim nadasve prijateljskim stavovima prema hrvatskoj. Umjesto da su nas gurali kad zapnemo i gdje smo slabi, oni su nam zdušno odmagali. I sada, kad nismo uspjeli teritorij polkloniti, onda barem prugu. Tunel kroz učku je ista stvar ko i pelješki most - apsolutno nužan i bez ikakve diskusije. Pitanje jedino kojim parama, tj kojim tempom. Jer jednom kad se napravi, miran si sto godina. To nisu projekti kao dovođenje autoceste u svako hrvatsko selo, dakle preskupa ludorija, nego projekti gdje se ne gleda baš direktna ekonomska korist.
 10. Ubio Crnogorac ženu poslije 35 godina braka. Na suđenju pita ga sudac: - Pa dobro, što ste to uradili baš sada nakon toliko godina, a ne nekada ranije? - Ma lijenost, druže sudija. Sve danas ću, sutra ću i nikako...
 11. Iznijela punica zetu večeru i kaže on: - "Joj nemoj punice, nisam nizašta." Kaze ona: - "Ma znam ja da ti nisi nizašta, al bar pojedi nešto."
 12. Kaže Mujo Hasi: - "Moj stariji sin potpuno liči na mene." - "To je zbog uticaja genetskog faktora!" - "A, zašto onda mlađi liči na komšiju!" - "E to ti je zbog uticaja sredine!"
 13. U firmu dolazi novi šef, poznat po svojim tvrdim stavovima i metodama.Šetka prvi put po kancelariji i vidi mladica kako se nonsalantno naslonio na zid i bleji u prazno. Šef pomisli kako ce sada svima pokazati da se ne smiju tako ponasati. Pridje mu: - Kolika ti je plaća? - 3.000 kuna. - Evo ti 6.000 kuna za dva mjeseca i gubi se odavde, da te vise nikada ne vidim!!! Tip uzima pare i nestaje. Ostali zaposleni u nevjerici promatraju prizor, ali šef se ne obazire; svima je pokazao na cemu su od samog pocetka. Ipak ih pita: - Sta je ona ljenčina uopće radila u firmi? - Donio je pizzu...
×
×
 • Create New...