DB Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 ... el Ti treba prevest i to šta piše u mom potpisu ? Fala na leksikopediji ... a potpise sam isključil, jer ima nekih koji imaju više podataka u njima, nego u tekstovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 7, 2016 Share Posted February 7, 2016 Fala na leksikopediji ... Moljem moljem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 Danas je u Rijeci baš bila neke turobnoća, cmoljavo, ladno, bez vlakova (da ni bilo putničkog baš bi bil jedan miran dan ...) puštoš asea na putničkom je donijela malo snijega tek da se i u Rijeci mrvu zime osjeti Al' bit će bolje ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 ... ... Neko je izgradil snjegovića nasred kolosjeka? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 12, 2016 Share Posted February 12, 2016 U Ri ne a "gore" bog zna, moguće Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Danas prijepodne, nestvarno bijeli vrhi Učke i Ćićarije ... uhvatil sam i komadić samog vrha Učke ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dac001sv Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Nikad nisam pital kaj je taj komad na 4.-oj sliki de je "pokošena" šuma,je neko skijalište ili kaj ,nebi štel ispasti neuk iliti "glupo tele" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 Nikad nisam pital kaj je taj komad na 4.-oj sliki de je "pokošena" šuma,je neko skijalište ili kaj ,nebi štel ispasti neuk iliti "glupo tele" Prosjek ispod dalekovoda Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Nikad nisam pital kaj je taj komad na 4.-oj sliki de je "pokošena" šuma,je neko skijalište ili kaj ,nebi štel ispasti neuk iliti "glupo tele" Dalekovod. Skijališta nisu tak ravna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dac001sv Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Ha dečki,fala lepa,svašta sam zamišljal ali mi jedino dalekovod nije došel v glavu,kaj buš Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 20, 2016 Author Share Posted February 20, 2016 Ha dečki,fala lepa,svašta sam zamišljal ali mi jedino dalekovod nije došel v glavu,kaj buš F Kotoribi nema dalekovoda? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Ha dečki,fala lepa,svašta sam zamišljal ali mi jedino dalekovod nije došel v glavu,kaj buš Je, kad pri vas za dalekovode ne treba krčit krumpirišta. Kak je ovaj Paf stalno 2 minute brži od mene ... a stalno se žali na veze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dac001sv Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 F Kotoribi nema dalekovoda? Je, kad pri vas za dalekovode ne treba krčit krumpirišta. Kak je ovaj Paf stalno 2 minute brži od mene ... a stalno se žali na veze? 1.Ima,ali nema Učke 2.Zapravo nemam komentara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 ... ali nema Učke Pa to bar nebi trebal neki vel'ki kunst, zemeš ljopatu i napraviš trap i eto visine. Jes', nije Učka al' je više od krumpirišta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Dalekovod. Skijališta nisu tak ravna. Nisu ravna ? A skijaške skakaonice ? Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Nisu ravna ? A skijaške skakaonice ? Ne bih znao - ne skijam! Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 A skijaške skakaonice ? Zamisli koja bi to atrakcija bila ... skaču a pogled na Rijeku i more. Da smo (a što nažalost nismo) u nekoj drugoj državi to bi se na pravi način valoriziralo i na tome zgrtalo dobre pare. Čak se ni Platak koji je puno dalje ne eksploatira na odgovarajući način već se sve radi stihijski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Zamisli koja bi to atrakcija bila ... skaču a pogled na Rijeku i more. Svakako bi bio ljepši pogled nego na skakaonici Bergisel u Innsbrucku - tamo skakači lete ravno u smjeru groblja: A propos krumpirišta, trapova i brijegova ne budi potužena jedna digresija. Za jednog od mojih prvih boravaka u Somboru moja tada buduća supruga povela me na izlet bicikl(ov)ima na Lazin breg. Malo mi je bilo čudno - otkuda u Somboru brijeg veći od krtičnjaka - kada smo stigli do te famozne uzvišice. I onda sam saznao da je zapravo riječ o nasipu strelišta, koji Somborci zovu brijegom. I po njemu rado šetaju (osim kada se puca): Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 http://i.imgur.com/X6a1fVp.jpg Pink curica je buduća, a onaj buco desno si Ti? Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Zamisli koja bi to atrakcija bila ... skaču a pogled na Rijeku i more. Da smo (a što nažalost nismo) u nekoj drugoj državi to bi se na pravi način valoriziralo i na tome zgrtalo dobre pare. Čak se ni Platak koji je puno dalje ne eksploatira na odgovarajući način već se sve radi stihijski Opasno je to, mogli bi u doskoku nać Tuđmanov kamen-temeljac. (jel se ovo još računa u Gorski Kotar?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomcro Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Opasno je to, mogli bi u doskoku nać Tuđmanov kamen-temeljac. (jel se ovo još računa u Gorski Kotar?) Nou vej ... taj kamen-temeljac je sa druge strane Učke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 (jel se ovo još računa u Gorski Kotar?) A-a. GK završava negdje iza Klane (Trstenik) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
DB Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Nou vej ... taj kamen-temeljac je sa druge strane Učke Ama nije, to je bilo na sjeveroistočnim padinama Ćićarije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Uticaj grtalice na putokaz sproću kolodvora Lokve Sumračno stanje u mom selu (Rosso di sera... - sutra bi trebao biti lijep dan) Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pfaff Posted March 4, 2016 Author Share Posted March 4, 2016 04. ožujak Daklem, idila je započela još jučer. I traje, i traje... Ovi iz DHMZ su si ovoga sleda osvjetlali obraščić! Trapatura je negdje oko nule. Taman da se ne primrzne do kraja. Cijelu noć sam slušao kako nakupine snijega padaju sa smreka oko kuće Meščini nekih dvajes cenata. Na dalekovidnici vele: Delnice, 42. Hmmm? OBG pada i dalje Nema puta, nema staze... Ovo četvrtasto je inače prikolica On se uvijek nakloni kad malo jače sniježi Grane su dobro opterećene Ma, baš je lijepo, ne? Pozz Quote "Lovac je dobro pucao, ali je zec krivo trčao!"Sunger meteo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts