Stanley Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Bravo majstore. Šteta je što nisi napisao gdje su nastale (neke) slike. Pa da probam pogađati. - Brena 003 = Kutina (ili možda Lipovljani)? - Brena 004 = Moslavačka Gračenica (? - zbunjuje ono u pozadini, što liči na Kulu Babilonsku) - 1141-381 + Brena 011 = Popovača? Usput, što si to vukao da su zbog tebe vodili IC u skretanje? Putnički Novska - Zagreb? Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Super su ti fotke !!! I hvala da se tako lijepo brineš za moju micu-macu Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Neznam kaj se to dešava u zadnje vrijeme, ali ni bilo putopisa, a da nema neke "živine" unutra, još buju nas prozvali zoo-ljeznice.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
boy4train Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 gdje smo ? ma nemam pojma, ravno, isto sve dosadno http://img216.imageshack.us/img216/5312/pict0217qb0.jpg To je između Washingtona i New Carrolltona. Zar ne? Inaće ErrAseR vrlo lijepe slike! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2041024 Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Napokon nam se i brisač pokrenuo!!! U svakom slučaju fora fotke, bu toga još? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Zakaj se ne vidi fotka gdje se spominje ženski WC? Nije se mogla otvoriti niti na mojem kompu u firmi. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
410 EXP Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Žalosno je što nitko nije primjetio od hrpe slika i osmrtnicu našeg kolege Marinka.....i nitko nije to prokomentirao.... može vas biti sramota Pokoj mu duši !! Quote ...samo mokri snovi za pojedine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Sućut za kolegu Erraser, odlično, Mijaut je zakon, ali ti si bil na velikoj kružnoj i nisi mi ciknul Trnavu, Borongaj i Istočni iz te perspektive....jao-jao...ak imaš te slike, pliz stavi ih Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted January 29, 2009 Author Share Posted January 29, 2009 410... nepoznaju svi marinka, nemoj očekivati da nešto komentiraju... Viktore... kakvo je bilo vrijeme dobro da i to imam kaj sam stavio.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 Bit će još prilika za velikokružno motanje... Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted January 29, 2009 Share Posted January 29, 2009 ...nema kave - kafić se renovira, Jel se taj kafić iza kolodvora u Novskoj možda zove "Skretnica"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Jel se taj kafić iza kolodvora u Novskoj možda zove "Skretnica"? renovira se željeznička restauracija... kafić sa skretnicom pred ulaznim vratima je malo dalje i zove se "Pinky II" ali tamo rijetko idem jer osim što imaju preglasnu muziku muvaju se i prepijani tipovi koji rade excese, tako su neki dan razbili poker aparat jer im je pojeo 2000kn.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vedi Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 ErrAseR, daj mi reci molim tam na ranžirnom di si videl onaj kratki Baat, kolko ima tam putničkih vagona sparkiranih otprilike? Quote A. G. MATOŠ. Pjesnik. 120/121 A. G. MATOŠ. Legenda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Žalosno je što nitko nije primjetio od hrpe slika i osmrtnicu našeg kolege Marinka.....i nitko nije to prokomentirao.... može vas biti sramota Mislim da si prenaglio s takvim komentarom. Naravno da smo svi primijetili žalosnu vijest, ali putopis i izrazi sućuti jednostavno ne idu zajedno. Dobro si napravio kada si na prikladnom mjestu otvorio In Memoriam, a nisi dobro postupio kada si nas (i) tamo optužio da smo bešćutni. Pa naravno da nam je žao čovjeka, iako ga nismo poznavali. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Pitanje autoru: ErrAseR, zakaj ti ne doživljavaš moju znatiželju (vidi prvi komentar nakon putopisa)? Kaj ti pada koncentracija, ili je to neki hladni rat? Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 Pitanje autoru: ErrAseR, zakaj ti ne doživljavaš moju znatiželju (vidi prvi komentar nakon putopisa)?Kaj ti pada koncentracija, ili je to neki hladni rat? pa widi se wc... nekuzim kaj nemreš otvoriti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 30, 2009 Share Posted January 30, 2009 Pitanje autoru: ErrAseR, zakaj ti ne doživljavaš moju znatiželju (vidi prvi komentar nakon putopisa)?Kaj ti pada koncentracija, ili je to neki hladni rat? pa widi se wc... nekuzim kaj nemreš otvoriti... Ma koji crni WC (slika mi se u međuvremenu pojavila)? Mislil sam na ovaj post: Bravo majstore. Šteta je što nisi napisao gdje su nastale (neke) slike. Pa da probam pogađati. - Brena 003 = Kutina (ili možda Lipovljani)? - Brena 004 = Moslavačka Gračenica (? - zbunjuje ono u pozadini, što liči na Kulu Babilonsku) - 1141-381 + Brena 011 = Popovača? Usput, što si to vukao da su zbog tebe vodili IC u skretanje? Putnički Novska - Zagreb? Sad je sve jasno. Pada ti koncentracija. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ErrAseR Posted January 30, 2009 Author Share Posted January 30, 2009 003 - Kutina 004 - M. gračanica 381 - Popovača 011 - popovača kula babilonska silos u popovači IC u skretanje jer ne stoji u popovači a mogao bi pogaziti moje putnike eto sretan? maši repom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZlayoZg Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 u povratku sam imo vlak do žitnjaka, nema slika putem...zato imam jednu sliku koja se nije promjenila od 1993g otkad sam došao na željeznicu... radi se o ovim bačvama, i da od 1993 tako stoje, a bogme znači i puno prije... http://img144.imageshack.us/img144/9461/1img4621et1.jpg Ovo je svježa,današnja situacija,01.03. oko 15:15 sati.Izgleda da se od 16.05.2008. do sada još uvijek nije ništa promijenilo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts