VICTOR Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 He-he, pitam se jel i naš Erraser navek ovak dobre volje Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!!
ErrAseR Posted May 29, 2008 Author Posted May 29, 2008 ma kakvi, ni blizu... naš "Francek" je uvijek dobre volje... nikad ga nisam videl ozbiljnog, zna kukat ono križa me uvatila i sl, al uvijek nekaj provali... Quote
Darude Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 iso miki ko da dolazi smak svijeta Quote ..:: Vlak je UVIJEK brži ::..
Stanley Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 prije nekih par trenutaka... Ko te pustil na krov Međunarodne pošte? Quote Serija 05 je zakon!
tihomir Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Super fotke ErrAser i samo da ti kazem da je inace u sklopu festivala vatrometa otvoren nagradni fond za najbolju fotografiju i nagrade su vrlo bogate. Zato prijavi svoje fotografije ima sanse da budu uvrstene. Inace festival traje jos tri dana pa bit ce jos prilike da se uslika jos koja. Quote
tihomir Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 di da se prijavim ? Organizatoru Mirnovec Pirotehnici oni zaprimaju slike i zajedno sa sponzorima nagradjuju najbolje slike... Quote
ErrAseR Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 niš od toga... to se radi u šatoru, a neda mi se ići tako kasno... Quote
bubimir_1 Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Gumek, jesi još na godišnjem Da prijeđem na stvar, kad će nove slike Quote Jedino me zora, ko najvjernija žena, svako jutro čeka raširenih ruku...
ErrAseR Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 Gumek, jesi još na godišnjem Da prijeđem na stvar, kad će nove slike a kaj su ovo stare slike ? Quote
Hrc Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 u brdima, putem prema lepavini uključujem autopilota i sad mogu pustiti volan... Ljudi a za šta služi taj volan? P.S. sorryite na glupom pitanju ali zanima me Quote
ZlayoZg Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 u brdima, putem prema lepavini uključujem autopilota i sad mogu pustiti volan... http://img521.imageshack.us/img521/9634/img2767mediumvb2.jpg Ljudi a za šta služi taj volan? P.S. sorryite na glupom pitanju ali zanima me To se ErrAseR igra relija Pariz-Dakar. Imaš ovdje par slika kako treba stajati: http://www.zeljeznice.net/forum/viewtopic.php?t=6315&postdays=0&postorder=asc&start=0 Taj "volan" inače služi za regulaciju napona na vučnim motorima,tj.dodaje i smanjuje "gas" na elektri. Quote
lovac_na_pruge Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Dirnulo me ovo sve što si postavio i nadam se ovakvim uradcima i u buduće. To je ono lijepo. Ono što sam slobodan primjetiti su i detalji nazovi sitnice na koje do sada nisi obraćao pažnju. Neki to zovu starenje. Ali meni je jako zanimljivo. I u svakom slučaju hvala, uljepšao si mi večer, Sa štovanjem, Quote Bero
ErrAseR Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Dirnulo me ovo sve što si postavio i nadam se ovakvim uradcima i u buduće. To je ono lijepo. Ono što sam slobodan primjetiti su i detalji nazovi sitnice na koje do sada nisi obraćao pažnju. Neki to zovu starenje. Ali meni je jako zanimljivo. I u svakom slučaju hvala, uljepšao si mi večer, Sa štovanjem, uopće ne razumijem niti jedno slovo tvojeg posta... u stvari osjećam neki sarkazam u zraku... Quote
egérke Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Baš suprotno, radi se o pohvali. S tim da ovo "nisi obraćao pažnju" ne znači "ti, Erraser", nego "ti, čovječe, slušatelju". Dakle, htio je reći da tvoje slike ukazuju na detalje koje običnom čovjeku, pa i railfanu, lako promaknu, jer nema priliku vidjeti stvari iz istog kuta kao i strojovođa. Ako sam dobro protumačio. Quote
1142007 Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Moj skromni doprinos ovoj temi prije polska gdje smo ? ma nemam pojma, ravno, isto sve dosadno Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only !
STIB Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 gdje smo ? ma nemam pojma... Negdje oko Baltimore-a Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba
lovac_na_pruge Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 egérke hvala na pojašnjenju, i nema nikakvog sarkazma. Upravo je moj prvi komentar na tvoje fotografije i pisanje imao namjeru da pohvali ovo što si sada objavio. Pod pojmom starenja koji ti je vjerovatno zasmetao i kojeg smatraš sarkazmom podrazumijeva se MUDROST. Zato što si mi uljepšao večer i što sam se nasmijao od srca a ne iz sarkazma napisao sam pomenuti komentar.. I još jednom, a valjda ovo neće zvučat kao sarkazam hvala na fotkama i komentarima uz njih. Sa štovanjem ja Quote Bero
VICTOR Posted January 28, 2009 Posted January 28, 2009 Ja tkđ. nisam primijetio nikakav sarkazam i bilo bi lijepo kad bi se tema, jedna od meni najzanimljivijih, nastavila. Ni valjda crko Canon Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!!
ErrAseR Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Ja tkđ. nisam primijetio nikakav sarkazam i bilo bi lijepo kad bi se tema, jedna od meni najzanimljivijih, nastavila. Ni valjda crko Canon nije crko... a ni nemožeš primjetiti sarkazam namijenjen trećoj osobi... evo par slikica dok se ponovo ne ufuram u spiku... došo ja u novsku... lijep dan, ali nedjelja i niš ne dela nedjeljom... osim željezničara (hebem ti zakone)... nema kave - kafić se renovira, nema gableca - dučani ne rade, ostaje mi samo da biram oću lijevo ili desno: pogledam ja lijevo: i odlučim da ću ipak ostati desno, produžim u toplu čekaonu, i nabasam na par brzopoteznih: i na oglas ženidba-udaja kao i obrtničke usluge (onaj sa teglom ajvara) nakon čitanja zelenog oglasnika izađem van i ulovim Seabralovu macicu kako žica nekaj za u kljun... nakon maženja krenula je spavati... al ne zadugo, mijaut je bio spreman za frku, jer je došla skupina geliptera, neznam kaj su uopće tražili na kolodvoru približavalo se vrijeme dolaska mog vlaka pa sam krenuo obaviti neke "formalnosti" kad spazim zanimljivi natpis na ženskom WC-u i napokon na loksi, sada su gelipteri i hahari krenuli u pravcu gdje je obitavao Mijaut... neznam kaj je kasnije bilo... krenuh prema zagrebu... dosadna nedjelja, sretnem jednu brenu sa teretnim... malo kasnije i drugu za broj veću opet jedan teretnjak... sve sami teški vlakovi kasnije čekam još jednu brenu... ponadao sam se da nije i ova u brojnom slijedu za broj veća nije ali je kao matematička jedinica veća od predhodnih ako sam dobro brojao, ova brena vuće više vagona nego zadnji teretnjak i ovako se dalje "zelenilo" sve do zagreba... Quote
ErrAseR Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 evo par slika od jućer... ujutro krenem da ću sjest na loksu i kad me dočeka ovakav "šekret" nemam više inspiracije za ništa 2062-029, Istočni kolodvor... velika kružna na ovome sam sjedio 12 sati... a moj kolega nije ništa bolje prošao.... malo smo se vozali uokolo... vidli u RK jedan kratki baat... i kuruze i onda nitko ne poštuje znak stop... jedna umjetnička prije nego je zazvonio mobitel a na mobitelu jako tužna vijest, moj mentor i dugogodišnji prijatelj, strojovođa po zanimanju... neka mu je laka hrvatska zemlja.... Quote
Recommended Posts