ivog Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Kako to izgleda, pitate se, a kako se tek pitate kak to izgleda zimi.. Pa evo ovako nekako.. Oko Podsuseda ima dosta snijega.. A i retrovizori su okovani ledom.. Vlakovi idu bez problema, tu i tam s kojim kašnjenjem i kojim kvarom, ali sve u svemu ide to.. Hmmm, pa kad su uspjeli prefarbat most u crno-bijelu kombinaciju.. Evo i Zaprešić, netko se pokušava sakrit iza signala, ali je ipak malo prevelik za to.. Zaprešić Savska, peron je već čist.. Oho, crveno na vidiku, kaj se to tu dogodilo.. Savski Marof, čiste se skretnice.. Uaaaauuu, trokolosiječna pruga.. Išla dva pese prek pruge, pa se pozdravili i svako svojim putem (jen lijevo, drugi desno).. Sutla, e tu se tek čisti snijeg s perona i zatrpavaju tračnice, eh da se može projurit i zadat nanovo posla vrijednim čistačima.. Brena piči svom silinom.. Moraju žitarice na vrijeme stić na odredište.. Evo i Harmice.. The end.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Harmica.. Čeka mađar povratak u metropolu.. Dok čeka, obavil je jedan mali fotosesion.. Eh, tam u Sutli di su čistili snijeg, vrata nedovoljno brtve i dio snijega je završil unutra.. Spreman za polazak.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Oho, vidi, još jedan mađar.. Žuta ograda iskače iz ovog bijelo-sivo-crnog svijeta.. I s ove strane je nanovo pofarban.. Ide kramp za zagorje.. Opet pokušaj skrivanja, ovaj je gotovo i uspio.. Kustošija... Od ovog tjedna, vozi nova teretna linija, Zagreb - Katar.. Mi njima snijeg, oni nama plin.. Di su frizerke.. ASEA uživa na snijegu.. Ulazak na GLK.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Stiže pravi mađar.. Issss, iza tipa je snjegović, ovaj put je uspješno skrivanje.. Ti mađari su već dosadni, pa na svakom su zavoju.. Snježna idila, nije tak atraktivno ko na ličkoj, ali ima i ova svojih ljepota.. ASEA s putničkim.. Ulazak u Dugo Selo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Stiže i međunarodni iz BG.. Ide i makozlin malo do metropole.. Mađar ulazi u Dugo Selo.. Ko reko da nemože Bee na putnički.. Brena u zavoju.. I jedan za kraj.. I eto, tak ukratko izgleda jedan krug na prigradskoj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Jako lijepo !!! Prava zimska idila usred Zagreba Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
STIB Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Lijepe slike! Ona Brena sa "žitaricama" u Sutli izgleda kao da se miče (hoću reći da se i na fotografiji osjeća brzina ) Quote _______________________ Pozdrav iz Zagreba Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Jedan radni dan na zagrebačkoj prigradskoj, a nema stajališta Vrapče!? Nego mi tu nekakvu Trnavu... Kaj je s tobom? Ivek, daj se skoncentreraj! Šalim se, naravno. Čestitke za simpatičan putopis. Quote Serija 05 je zakon! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubimir_1 Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Iz očiju strojovođe uvijek je najzabavnije gledat slike Super Quote Jedino me zora, ko najvjernija žena, svako jutro čeka raširenih ruku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toma Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Lijepo; hvala! pozdrav toma Quote Three Blind Mice Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Oh, fala, fala na pohvalama.. Nadam se da će se snijeg malo više zadržat, baš zgodno sve to izgleda.. Je, pa moramo i neka druga stajališta prikazat i pokazat, a i nema uvijek mjesta za Vrapče.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VICTOR Posted January 16, 2009 Share Posted January 16, 2009 Bravo, Ivo, svaka čast A valja zahvaliti i onom koji te ugosti Quote Samo je jedan lučni zagrebački željeznički most: ZELENI MOST (ili Most "Sava")!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted January 16, 2009 Author Share Posted January 16, 2009 Bravo, Ivo, svaka čast Fala, fala.. A valja zahvaliti i onom koji te ugosti Naravno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-type Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 uvijek mi se s ceste činilo da je razlika u visinama 2 kolnika i pruge tamo kod Podsuseda veća. tek se s pruge vidi realno da nije baš tak velika. super report! jedino ona makoza izgleda baš jadno nekak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zeus Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Jako lijepo Ivo. SUPER!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Ivek, cijelo vrijeme pišeš o nekakvom skrivanju pa mi se nekak postavlja pitanje kaj se i pilot skril ili je vlak vođen daljinskom komandom iz dispečerskog centra u Zagrebu bez pilota Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Portos Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Ovak iz stana: BRRRRRRRRRR Idem obući nešto sa dugim rukavima Quote Dinamika vozila i Okretna postolja KONČAR – Električna vozila d.d. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted January 17, 2009 Author Share Posted January 17, 2009 Ivek, cijelo vrijeme pišeš o nekakvom skrivanju pa mi se nekak postavlja pitanje kaj se i pilot skril ili je vlak vođen daljinskom komandom iz dispečerskog centra u Zagrebu bez pilota Eh, to bumo još malo pričekali da nas vozi samo UI.. A skrivanje mi je došlo, samo tak, pri pisanju tekstića (tj. nisam znal kaj da napišem pa sam improviziral..), a i kaj bi se pilot skrival.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
1142007 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Kaj da velim : fantastične fotke. Nego daj mi reci, kaj si postal strojovođa ? Quote Samo 1.razred ! 1.'st class only ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivog Posted January 18, 2009 Author Share Posted January 18, 2009 Kaj da velim : fantastične fotke. Nego daj mi reci, kaj si postal strojovođa ? , nisam niti nebum po sadašnjim i onim malo dugoročnijim planovima.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tram4 Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 Fenomenalni putopis iz okolice Zagreba, stvarno ga je zabavno gledat, šteta kaj niste od Harmice još malo produžili ravno, bilo bi još interesantnije gledati. Quote Moje fotografije: http://www.zeljeznice.net/forum/index.php?/topic/14887-tramvaji-od-trama4-galerija/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
seabral Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 šteta kaj niste od Harmice još malo produžili ravno, bilo bi još interesantnije gledati. Ne može, fali KM Quote --> Schaffner sei, des war amoi wos; so wird's nie wieder sei, des ist des Schaffnerlos --> Zwickts mi ganz wurscht wohin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Silver Posted January 20, 2009 Share Posted January 20, 2009 šteta kaj niste od Harmice još malo produžili ravno, bilo bi još interesantnije gledati. da, baš je šteta ali ostavili bi tragove u snjegu i onda bi ih lako uhapsili Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts